Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Yok cnm ara ara giriyor ağrı sürekli değil ama sol tarafım çok ağrıyor sürekli değil ara ara zaten böyle giderse giderim ama röntgen falan çekerlerse radyasyon falan zararlı ya tuttuysa gebelik
Tutunma gerceklesmeden radyasyon etkilemez.Gidebilirsin.Zaten gittiginde ultrasyona verecektir

Iliskiden olmustur o yada usutmus olabilrisin biliyorum o agriyi oturnca sanki arka tarafa Bise batiriyolar gibi demi
Yarına geçer umarım gerek kalmaz gitmeme başım falan çok ağrıyordu gribim basit zararsız bir ağrı kesici içtim bişey olmaz herhalde zaten ümidim yok

Offf kizlar canim caglayan cekiyo neydeciikkk yok burdada:KK43::KK43:eksi cekiyo canim
Ben de hamile değilim ama benim de aklıma düşürdün biraz obur muyum neyim ben ayyy canım şimdi üzüldüm bak keşke imkanımız olsa da verebilsek ben de kış ayın erik diye 2-3 ay gezdim yaz gelince yedim hamilelik zor ya Allahım yardımcınız olsun

Ben de hamile değilim ama benim de aklıma düşürdün biraz obur muyum neyim ben ayyy canım şimdi üzüldüm bak keşke imkanımız olsa da verebilsek ben de kış ayın erik diye 2-3 ay gezdim yaz gelince yedim hamilelik zor ya Allahım yardımcınız olsun
Evet yaaa yaza dogru olur burdada Erik velan caglayan anca ozaman

Cnm senin ovülasyondan sonraki ilişkinden ne Zaman sonra akıntıların çoğaldı sen öyle diyordun ya ne Zaman başladı
Immmm vallahi tam hatirlamiyom ama 10 gun velan sonra boyle sut beyazi kivami gibi oluyodu afedersin eger zaten akintin cogalirsa kesin gebelik oluyo tabiki kasik agrisi zaten oluyo adet gibi akinti sanirim bi 10 gun velan ovulasyondan 10 gun sonra hatirlamiyom tam

Immmm vallahi tam hatirlamiyom ama 10 gun velan sonra boyle sut beyazi kivami gibi oluyodu afedersin eger zaten akintin cogalirsa kesin gebelik oluyo tabiki kasik agrisi zaten oluyo adet gibi akinti sanirim bi 10 gun velan ovulasyondan 10 gun sonra hatirlamiyom tam
Sol kasığım ara ara ağrıyor bir de akşama doğru akıntım çoğaldı belli hala ovülasyon akıntısıdır anlamadım normalde hep kuru olan ben çoğaldı ilişkiden kaynaklı bir durum olsa gerek çünkü zaten ilişki baya sıkıntılıydı ümidim yok ama aklıma gelmiyor da değil yanı hayırlısı olsun

Bugün muayene oldum kızlar..kist var, yumurta yok:KK43: stres yapma gebelik olmaz dedi..hormonlara bakacak adetin 3. Günü...hormonlarda sıkıntı yok ama kontrol için kan vercem..böğürtlen kökü kürünü yapıcam..faydalarını söylemişti sabirin...testlerde negatif gidiyor...herşeyi oluruna bıraktım artık..

Bugün muayene oldum kızlar..kist var, yumurta yok:KK43: stres yapma gebelik olmaz dedi..hormonlara bakacak adetin 3. Günü...hormonlarda sıkıntı yok ama kontrol için kan vercem..böğürtlen kökü kürünü yapıcam..faydalarını söylemişti sabirin...testlerde negatif gidiyor...herşeyi oluruna bıraktım artık..
Testlerini bosa harcama ozaman.Adetin ilk günü başla.Kist hangi yumustanda var?

Sol kasığım ara ara ağrıyor bir de akşama doğru akıntım çoğaldı belli hala ovülasyon akıntısıdır anlamadım normalde hep kuru olan ben çoğaldı ilişkiden kaynaklı bir durum olsa gerek çünkü zaten ilişki baya sıkıntılıydı ümidim yok ama aklıma gelmiyor da değil yanı hayırlısı olsun
Sanirim 6 gun mu suruyodu yerlesme hemen akinti olurmu bilmiyomki ama bende adet sancisi hep vardi diyordum zaten oldum olacam diye nolurrr stress yapma normal her ay nasil devandin bu ayda bu sekil davran!!!

X