Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Insallah tutar canım.Ve tuttugunda bu yaptiklarina cok pisman olacaksın.Esinin ne sucu var.Allahin takdiri belki bu ay kismet olmadi belki de Allah seni bununla siniyor.Farkinda olmadan isyan ediyorsun haberin varmı?Tovbe et Allahtan ozur dile ve hep beraber bekliyelim.Gorelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
İyi ki varsın sen yaa ne güzel şeyler söylüyorsun haklısın cnm bu kadar düşmiyceğim üstüne Allahım affetsin bizi Allahtan bu kadar korkarken isyan edemem ama farkında olmadan yapıyor olabilirim ben de bekliyorum gerisi Rabbime kaldı bir günahım ve isyanım olduysa Allah affetsin

Benim kasıklarımın ağrısı geçmedi ona da canım sıkıldı acaba başka bir problem mi var anlamadım sol kasığım çok ağrıyor bıçak saplanır gibi oluyor yumurtlama ağrısı bu kadar sürüyor mu yoksa başka bir sıkıntın mı var acaba

Sıkma canını canım vardır bir hayır bundada..inşallah olur hayırlısıyla gönlündeki..bok bol dua et..hamilelik olmazsa bidahaki ay denersin tekrar..herşeyde var bi hayır bozma moralini..
Çok afedersin uyuyan güzel canım bol bol dua et diyecektim..özür dilerim kızlar telefon yazı hatası olmuş

Benim kasıklarımın ağrısı geçmedi ona da canım sıkıldı acaba başka bir problem mi var anlamadım sol kasığım çok ağrıyor bıçak saplanır gibi oluyor yumurtlama ağrısı bu kadar sürüyor mu yoksa başka bir sıkıntın mı var acaba
Canim iliskiden sonrada bazen oyle agri yapiyor bendede oluyo o ben sordum Ultrasyonda yumurtaliklarimda Bise varmi diye yok dedi gayet normal bi sekilde dedi

Canim iliskiden sonrada bazen oyle agri yapiyor bendede oluyo o ben sordum Ultrasyonda yumurtaliklarimda Bise varmi diye yok dedi gayet normal bi sekilde dedi
Normal o zaman ben de yeni gittim temiz dedi bir sıkıntı görünmüyor demişti aynen ilişki sonrası oluyor zaten

Benim yumurtlamadan regliye kadar bel kasık ağrısı şiddetli devam etmişti..yumurta kiste dönüştüğü zaman bazen böyle belirtiler veriyormuş..önceki gebeliğimde de(düşük olan gebelik) ilk kez test kullanmıştım ve tutmuştu..çok sevinmiştim aşırı sevinmiştim..sonra düşük oldu çok üzülmüştüm haftalarca kendime gelemedim.. döllenmeden sonra ağrı olmuştu senin bahsettiğin ağrıdan..inşallah seninki döllenme sonrası ağrıdır..Allah sağlıklı hayırlı gebelikler, evlatlar nasip etsin canım...bazen bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır vardır..

Benim yumurtlamadan regliye kadar bel kasık ağrısı şiddetli devam etmişti..yumurta kiste dönüştüğü zaman bazen böyle belirtiler veriyormuş..önceki gebeliğimde de(düşük olan gebelik) ilk kez test kullanmıştım ve tutmuştu..çok sevinmiştim aşırı sevinmiştim..sonra düşük oldu çok üzülmüştüm haftalarca kendime gelemedim.. döllenmeden sonra ağrı olmuştu senin bahsettiğin ağrıdan..inşallah seninki döllenme sonrası ağrıdır..Allah sağlıklı hayırlı gebelikler, evlatlar nasip etsin canım...bazen bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde hayır vardır..
Ben pek sanmıyorum tuttuğunu ama hayırlısı olsun cnm Allahım sana da tekrar yaşatmasın. Bazen geçiyor bazen ağrıyor anlamadım kısmetimizde varsa olur zaten 12 gün sonra anlarız tutup tutmadığını ama pek ümidim yok tek ümidim yumurtlama günü olmasıydı benim de test silik çıktıktan 4 saat sonra ilişki olabildi çocuklar ancak uyudu bakalım görücez

Ben pek sanmıyorum tuttuğunu ama hayırlısı olsun cnm Allahım sana da tekrar yaşatmasın. Bazen geçiyor bazen ağrıyor anlamadım kısmetimizde varsa olur zaten 12 gün sonra anlarız tutup tutmadığını ama pek ümidim yok tek ümidim yumurtlama günü olmasıydı benim de test silik çıktıktan 4 saat sonra ilişki olabildi çocuklar ancak uyudu bakalım görücez
Zamanlaman çok iyi cnm..Allah tan ümit kesilmez..bakarsın tutmuş:) sperm yolunu bulur..ağrıların buna işaret olabilir..sen üzme kendini stres tutunmaya engel olur..

Anaaaam ben cidden kötüyüm kasıklarım çok ağrıyor bir baskı hissi var yavaş oturuyorum hızlı oturunca kötü oluyorum acillik olacam galiba baya ağrım var benim yumurta çatlamadı da kist mi oldu acaba ilaç mı içsem niye böyle oldum psikolojik falan değil gerçekten ara ara çok ağrıyor

Zamanlaman çok iyi cnm..Allah tan ümit kesilmez..bakarsın tutmuş:) sperm yolunu bulur..ağrıların buna işaret olabilir..sen üzme kendini stres tutunmaya engel olur..
Acillik olabilirim yani ayakta duramıyorum aşağıda baskı hissi var bu kadar erken belirti olmaz ki ben sanmıyorum ben de başka bişey var offff

Anaaaam ben cidden kötüyüm kasıklarım çok ağrıyor bir baskı hissi var yavaş oturuyorum hızlı oturunca kötü oluyorum acillik olacam galiba baya ağrım var benim yumurta çatlamadı da kist mi oldu acaba ilaç mı içsem niye böyle oldum psikolojik falan değil gerçekten ara ara çok ağrıyor
Kiz bi dr git.Apandisit felan olmasın.Oda yumurtanin hemen ustundeya

Yok cnm ara ara giriyor ağrı sürekli değil ama sol tarafım çok ağrıyor sürekli değil ara ara zaten böyle giderse giderim ama röntgen falan çekerlerse radyasyon falan zararlı ya tuttuysa gebelik

Ben kistten şüpheleniyorum ama sen çatlamıştır dedin o yüzden ondan değildir herhalde aman kız sizi de korkuttum galiba sadece ara ara bıçak saplanır gibi oluyor biraz ağrıyor sonra geçiyor bu ay ki ovülasyonda da ağrılı oldu ondan galiba

Kızlar gribim ya burnumun iki tarafı da tıkalı sprey yapsammı ki acaba tuttuysa tutunmaya falan zararı olurmu ki bilemedim ilaç da içemiyorum tuttuysa diye korkumdan offff

X