Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Çocuklarım kardeş istemiyorlar büyük kızım anne biz sana yeteriz. Çok olmasın. Zaten bu kardeşim herşeyimi alıyor. Birde yeni gelecek kardeşi cekemem..... kızım kardeşi ile anlaşamıyor onu kabullenmiyor. Ailenin ilk torunu olduğu için çok simartildi.. o yüzden böyledir.
Anladım canım ablanında gonlunu yapmak gerekiyor..hayırlısı olsun inşallah sen söylemeden onlar ister..

Hic kafaya takma canım.Adetin ilk günü başla o ilaca.Adetten hemen sonra testlere başlarsın.Sahi adet oldunmu?
Oldum cnm bugün 11. Günü..adet sonrası bi kontrol olayım dedim..dr da yumurta yok dedi, benim testlerde yok diyor..bi sonraki adeti bekliyorum..küre adetin ilk günü başlıcam şifa Allah tan artık..

Bencede pek vakit olmaz gibime geliuor ben daha annemlere soyliyemedim bileee cinsiyeti ogrenince soylucem hayirlisiyla
Ben de olursa Allah nasip ederse söylemeyi düşünmüyorum aynen senin gibi ancak pek ümidim yok bu ay şimdi söylersem herkes kızıcak 2 tane neyine yetmiyordu der yanı ama yine de çok sevinirler

Bizi bırakma sabirin olmaz. Biz sonra ne yaparız.... :KK61::mad: evet kızlar bu aralar biraz kotuyum bundan bir hafta önce bir kabus gordum. Rüyası bile beni kacgundur mahvetti. Rüyamda kızım arabamı kullanıyor. Sonra gidip direğe çarptı. Arabanın kapısını kardeşim açtı ve kızım ölmuştu. Ben çığlık çığlığa ağlayıp bagiriyordum. Esim beni zorla uyandırdı. Gözyaşlarına bogulmustum. X uyan diyordu ben uyanamiyordum. Neyse uyandım gidip kızıma sarılıp ağladım. Halen etkisinden yim. bir haftadır ağlıyorum bir haftadır unutamıyorum. Adet li olduğum içim dualar okuyamiyorum. Kızımı okula g ondermiyorum. Elim kolum bağlanmış. Dışarıya çıkamıyorum. Sanki birşey olacakmış gibi. Kotuyum durup durup ağlıyorum.

R
Bizi bırakma sabirin olmaz. Biz sonra ne yaparız.... :KK61::mad: evet kızlar bu aralar biraz kotuyum bundan bir hafta önce bir kabus gordum. Rüyası bile beni kacgundur mahvetti. Rüyamda kızım arabamı kullanıyor. Sonra gidip direğe çarptı. Arabanın kapısını kardeşim açtı ve kızım ölmuştu. Ben çığlık çığlığa ağlayıp bagiriyordum. Esim beni zorla uyandırdı. Gözyaşlarına bogulmustum. X uyan diyordu ben uyanamiyordum. Neyse uyandım gidip kızıma sarılıp ağladım. Halen etkisinden yim. bir haftadır ağlıyorum bir haftadır unutamıyorum. Adet li olduğum içim dualar okuyamiyorum. Kızımı okula g ondermiyorum. Elim kolum bağlanmış. Dışarıya çıkamıyorum. Sanki birşey olacakmış gibi. Kotuyum durup durup ağlıyorum.
Rabbim evlatlarimizi korusun acılarını göstermesin. Rüyası bile kaç gündür beni mahfetti. Birde evlatlarını kaybeden anneleri hiç düşünemiyorum.

Allah hayrede.Ama keske anlatmasaydin.Kotu ruya anlatılmaz.Kötü ruya gördüğünuz gibi hemen sadaka verin.Hasta olsan bile yatmadan euzu besmele çekip lailaheillallah de ve kelimei sehadet getirip oyle uyu.Bende arada cok kötü ruyalar gorurum hatta aglayarak esim uyansirir beni.Ruyami anlatmama izin vermez hemen cep telfnunu eline alir aninda ihh ya sms göndererek yetimlere bağışlar yapar.Sizde hemen elinizden bi sadaka cikarin ve hayra yorun anlatmayin.Peygamber efendimiz kötü rüya anlatmayiniz der

Vakit bulamayız ama arada yazarız birbirimize ben size çok alıştım merak ederim unutmayalım birbirimizi
İnsallah canım ama diger forumlarda hep oyle oldu.Kim hamile kaldiysa bıraktı.Sadece kafalarina takilan olursa ozelden soruyolar ama katilmiyorlar artık.Yani bende sizi çok sevdigim icin birakamadim.Bence verdigim bilgileri not edin ve ilerde kafaniza takilan olursa arada bakarsınız.Ilerki zaman için bisey diyemem.Yani firsat buldukca girerim insallh ama siz yinede ulasmak isterseniz ozelden atın.Çünkü birikmis msjlari okuyamayiz azeli kontrol ederim arada

Cnm kötü rüya gördüğünde S sabirin in dediği gibi kimseye anlatma bundan sonra kötü rüya gördüğünde hafif soluna dönerek "euzü besmele çekip gördüğüm kötü rüyanın şerrinden sana sığınırım Rabbim " diyecekmişsin ben öyle yapıyorum

İnsallah canım ama diger forumlarda hep oyle oldu.Kim hamile kaldiysa bıraktı.Sadece kafalarina takilan olursa ozelden soruyolar ama katilmiyorlar artık.Yani bende sizi çok sevdigim icin birakamadim.Bence verdigim bilgileri not edin ve ilerde kafaniza takilan olursa arada bakarsınız.Ilerki zaman için bisey diyemem.Yani firsat buldukca girerim insallh ama siz yinede ulasmak isterseniz ozelden atın.Çünkü birikmis msjlari okuyamayiz azeli kontrol ederim arada
Verdiğin bilgilerin hepsini kafama kazıdım cnm inşallah biz bırakmayız birbirimizi ben sizi merak ederim ayrıca dün geceden beri sol kasığım ince ince sızlıyor uyuyamadım hiç hala öyle niye öyle oldu çok kötü bazen adet ağrısı gibi bazen de sağ ya da sol ince ince sızlıyor çok kötüyüm sen bilirsin niye öyle oldu

X