- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.000
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.901
Canımdoğal seyler yap nane limon gibiKızlar gribim ya burnumun iki tarafı da tıkalı sprey yapsammı ki acaba tuttuysa tutunmaya falan zararı olurmu ki bilemedim ilaç da içemiyorum tuttuysa diye korkumdan offff
Tutunma gerceklesmeden radyasyon etkilemez.Gidebilirsin.Zaten gittiginde ultrasyona verecektirYok cnm ara ara giriyor ağrı sürekli değil ama sol tarafım çok ağrıyor sürekli değil ara ara zaten böyle giderse giderim ama röntgen falan çekerlerse radyasyon falan zararlı ya tuttuysa gebelik
Bikaç gündür güzel beslenemiyordum ovülasyon testini etkilemesin diye bugün içiyorum ama pek faydası yokCanımdoğal seyler yap nane limon gibi
Şimdilik iyiyim ara ara oluyor yarına geçer umarım geçmezse zaten giderim bazen oluyor oturuyorum 5 dk sonra geçiyorTutunma gerceklesmeden radyasyon etkilemez.Gidebilirsin.Zaten gittiginde ultrasyona verecektir
Iliskiden olmustur o yada usutmus olabilrisin biliyorum o agriyi oturnca sanki arka tarafa Bise batiriyolar gibi demiŞimdilik iyiyim ara ara oluyor yarına geçer umarım geçmezse zaten giderim bazen oluyor oturuyorum 5 dk sonra geçiyor
Yarına geçer umarım gerek kalmaz gitmeme başım falan çok ağrıyordu gribim basit zararsız bir ağrı kesici içtim bişey olmaz herhalde zaten ümidim yokIliskiden olmustur o yada usutmus olabilrisin biliyorum o agriyi oturnca sanki arka tarafa Bise batiriyolar gibi demi
Canim asermeye basladin. Keske istedigin verebilsekOfff kizlar canim caglayan cekiyo neydeciikkk yok burdadaeksi cekiyo canim
Ben de hamile değilim ama benim de aklıma düşürdün biraz obur muyum neyim ben ayyy canım şimdi üzüldüm bak keşke imkanımız olsa da verebilsek ben de kış ayın erik diye 2-3 ay gezdim yaz gelince yedim hamilelik zor ya Allahım yardımcınız olsunOfff kizlar canim caglayan cekiyo neydeciikkk yok burdadaeksi cekiyo canim
Evetttt burdada bulunmazki caglayan turkiyede yine bi ihtimal bulunabilirdiCanim asermeye basladin. Keske istedigin verebilsek
Evet yaaa yaza dogru olur burdada Erik velan caglayan anca ozamanBen de hamile değilim ama benim de aklıma düşürdün biraz obur muyum neyim ben ayyy canım şimdi üzüldüm bak keşke imkanımız olsa da verebilsek ben de kış ayın erik diye 2-3 ay gezdim yaz gelince yedim hamilelik zor ya Allahım yardımcınız olsun
Aynen burda da yaza doğru oluyor nisan mayıs gibi oluyor ama pahalı oluyor genelde hamile olunca canım çektiği için pek de yemiyorum normal de meyveyle aram yokEvet yaaa yaza dogru olur burdada Erik velan caglayan anca ozaman
Neyse idare ederiz biselerle artik eksi mandalin velan yiyorum biraz bastiriyoAynen burda da yaza doğru oluyor nisan mayıs gibi oluyor ama pahalı oluyor genelde hamile olunca canım çektiği için pek de yemiyorum normal de meyveyle aram yok
Ayyy bende çok severim, oralara burdan gelmiyomu cnm..biraz arayın belki geliyordurOfff kizlar canim caglayan cekiyo neydeciikkk yok burdadaeksi cekiyo canim
Cnm senin ovülasyondan sonraki ilişkinden ne Zaman sonra akıntıların çoğaldı sen öyle diyordun ya ne Zaman başladıNeyse idare ederiz biselerle artik eksi mandalin velan yiyorum biraz bastiriyo
Immmm vallahi tam hatirlamiyom ama 10 gun velan sonra boyle sut beyazi kivami gibi oluyodu afedersin eger zaten akintin cogalirsa kesin gebelik oluyo tabiki kasik agrisi zaten oluyo adet gibi akinti sanirim bi 10 gun velan ovulasyondan 10 gun sonra hatirlamiyom tamCnm senin ovülasyondan sonraki ilişkinden ne Zaman sonra akıntıların çoğaldı sen öyle diyordun ya ne Zaman başladı
Sol kasığım ara ara ağrıyor bir de akşama doğru akıntım çoğaldı belli hala ovülasyon akıntısıdır anlamadım normalde hep kuru olan ben çoğaldı ilişkiden kaynaklı bir durum olsa gerek çünkü zaten ilişki baya sıkıntılıydı ümidim yok ama aklıma gelmiyor da değil yanı hayırlısı olsunImmmm vallahi tam hatirlamiyom ama 10 gun velan sonra boyle sut beyazi kivami gibi oluyodu afedersin eger zaten akintin cogalirsa kesin gebelik oluyo tabiki kasik agrisi zaten oluyo adet gibi akinti sanirim bi 10 gun velan ovulasyondan 10 gun sonra hatirlamiyom tam
Testlerini bosa harcama ozaman.Adetin ilk günü başla.Kist hangi yumustanda var?Bugün muayene oldum kızlar..kist var, yumurta yokstres yapma gebelik olmaz dedi..hormonlara bakacak adetin 3. Günü...hormonlarda sıkıntı yok ama kontrol için kan vercem..böğürtlen kökü kürünü yapıcam..faydalarını söylemişti sabirin...testlerde negatif gidiyor...herşeyi oluruna bıraktım artık..
Sanirim 6 gun mu suruyodu yerlesme hemen akinti olurmu bilmiyomki ama bende adet sancisi hep vardi diyordum zaten oldum olacam diye nolurrr stress yapma normal her ay nasil devandin bu ayda bu sekil davran!!!Sol kasığım ara ara ağrıyor bir de akşama doğru akıntım çoğaldı belli hala ovülasyon akıntısıdır anlamadım normalde hep kuru olan ben çoğaldı ilişkiden kaynaklı bir durum olsa gerek çünkü zaten ilişki baya sıkıntılıydı ümidim yok ama aklıma gelmiyor da değil yanı hayırlısı olsun