- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.000
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.441
AminnSaol canim benim darisi hepinize olsun insanllahhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnSaol canim benim darisi hepinize olsun insanllahhhhh
Kadınlar günümüz kutlu olsun:))))Tüm kadinlar gününü kutlarım. Ve ben bugün evlendim. Iki gün kutlayacam.
Çok güzel bir yere parmak bastın cnm oğlu olmuyor diye üstüne kuma getirilen ve dövülen kadınlar var eminim ki Allah o zulümlerin karşılığını vericektirKadınlar günümüz kutlu olsun:))))
Şiddetin olmadığı (buna oğlu olmayanların yaşadığı psikolojik şiddette dahil olmak üzere) bir dünya olması dileğiyle...
Sevecenim ömür boyu eşin evlatlarınla birlikte mutluluklar dilerim...
Evt cnm ödesinler yaptıkları zulümleri..yazık o kadınların ne suçu var..Çok güzel bir yere parmak bastın cnm oğlu olmuyor diye üstüne kuma getirilen ve dövülen kadınlar var eminim ki Allah o zulümlerin karşılığını vericektir
yok canım öyle bir testin varlığından bile burayı okuyana kadar haberdar değildim. dedim ya ilk hamilelik uğraştırmadan olmuştu. ovulasyon akıntısını da yeni öğrendim hatta ama artan akıntı dikkatimi çekmişti. tutmuş olma ihtimali var yani.Illaki 14 dunde catliyacak diye Bise yok canim ovulsayon testi kullandinmi?
Ay hadi inşallah Allahım gönlümüze göre versin buraya kesin yazın sonuçları amacımız başkalarına da yol göstermek yardımcı olabilmek
Bişey çikmaz inşallah kalirsin bu ayİlişkiden önce muayene olucm tekrar cnm..kist varmı..yumurta varmı..ikiside varsa gebe kalabilir miyim diye dr a danışacam...bakalım kısmet biraz hevesim kırıldı
Çok teşekkür ederim hepimiz insallahhhHepimizin kadınlar günü kutlu olsunn. :):) evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun canım. Güzel haberler alırız inşaallah
Çok şükür rabbim hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsinCok sukur canim kalp atislarini duyduk yeni geldim eve
Canın tsk ederim. AminnnnnnnKadınlar günümüz kutlu olsun:))))
Şiddetin olmadığı (buna oğlu olmayanların yaşadığı psikolojik şiddette dahil olmak üzere) bir dünya olması dileğiyle...
Sevecenim ömür boyu eşin evlatlarınla birlikte mutluluklar dilerim...
Cnm senin evlilik yıl dönümünmuyduCanın tsk ederim. Aminnnnnnn
Evet canın sekiz marta evlendik.. tesadüf ama güzel kadınlığa ilk adimim oldu.Cnm senin evlilik yıl dönümünmuydu
Rabbim daima mutlu etsin yuvanı...Evet canın sekiz marta evlendik.. tesadüf ama güzel kadınlığa ilk adimim oldu.
Sizede gecmis olsun canim.oyle gercekten.yemek duzenleri alt ust oluyor . tamam canim sıkarm yarin taze Meyve suyu in SA Allah.vitaminde aldim veriyorum..martda cikarsa rahatlariz Allahin izni ileİyiyiz cnm..çok geçmiş olsun.. benim kızımda hastalandı grip oldu..sürekli ateş takip ettim..39 lara kadar çıktı..çok şükür iyi şimdi ateşi düştü ama beslenmesi altüst oldu..ıhlamur falan içir..taze sıkılmış meyve suyu ver..çok şükür ki çocuklar birden iyileşiyor..Rabbim korusun kuzucukları..
Tsk ederim canim cumlemizin canimRabbim daima mutlu etsin yuvanı...
Çok geçmiş olsun hepimizin valla topluca tüm çocuklarımız gribe yakalandi. Bizimkilerde daha var insallah gecer canimSelam canlar nasilsiniz?benim buyuk kiz biraz hasta.hafif ateslendi oksuruk var birde gozleri capaklaniyor kizarmis.
bebegimmm canim tebrik ederim.duymussun pit pitlari cok sevindim.
Cnm hala silik çizgi var dünkü gibi yanlış mı yapıyorum anlamadım ki bugün 11. gün silik çizgi şeninde mi öyleydi anlamadım sabah 11 de 2. İdrarla yapıyorum doğru mu yapıyorumGünaydın kızlar...
Uyuyan güzel cnm naptın testleri bugünkü yaptığını at bakalım
Bence sen stres cok yapıyorsunCnm hala silik çizgi var dünkü gibi yanlış mı yapıyorum anlamadım ki bugün 11. gün silik çizgi şeninde mi öyleydi anlamadım sabah 11 de 2. İdrarla yapıyorum doğru mu yapıyorum