Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Tüm kadinlar gününü kutlarım. Ve ben bugün evlendim. Iki gün kutlayacam.
Kadınlar günümüz kutlu olsun:))))
Şiddetin olmadığı (buna oğlu olmayanların yaşadığı psikolojik şiddette dahil olmak üzere) bir dünya olması dileğiyle...
Sevecenim ömür boyu eşin evlatlarınla birlikte mutluluklar dilerim...

Kadınlar günümüz kutlu olsun:))))
Şiddetin olmadığı (buna oğlu olmayanların yaşadığı psikolojik şiddette dahil olmak üzere) bir dünya olması dileğiyle...
Sevecenim ömür boyu eşin evlatlarınla birlikte mutluluklar dilerim...
Çok güzel bir yere parmak bastın cnm oğlu olmuyor diye üstüne kuma getirilen ve dövülen kadınlar var eminim ki Allah o zulümlerin karşılığını vericektir

Illaki 14 dunde catliyacak diye Bise yok canim ovulsayon testi kullandinmi?
yok canım öyle bir testin varlığından bile burayı okuyana kadar haberdar değildim. dedim ya ilk hamilelik uğraştırmadan olmuştu. ovulasyon akıntısını da yeni öğrendim hatta ama artan akıntı dikkatimi çekmişti. tutmuş olma ihtimali var yani.
Ay hadi inşallah Allahım gönlümüze göre versin buraya kesin yazın sonuçları amacımız başkalarına da yol göstermek yardımcı olabilmek

teşekkürler yazarım olursa inşallah. Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin.

İyiyiz cnm..çok geçmiş olsun.. benim kızımda hastalandı grip oldu..sürekli ateş takip ettim..39 lara kadar çıktı..çok şükür iyi şimdi ateşi düştü ama beslenmesi altüst oldu..ıhlamur falan içir..taze sıkılmış meyve suyu ver..çok şükür ki çocuklar birden iyileşiyor..Rabbim korusun kuzucukları..

İyiyiz cnm..çok geçmiş olsun.. benim kızımda hastalandı grip oldu..sürekli ateş takip ettim..39 lara kadar çıktı..çok şükür iyi şimdi ateşi düştü ama beslenmesi altüst oldu..ıhlamur falan içir..taze sıkılmış meyve suyu ver..çok şükür ki çocuklar birden iyileşiyor..Rabbim korusun kuzucukları..
Sizede gecmis olsun canim.oyle gercekten.yemek duzenleri alt ust oluyor . tamam canim sıkarm yarin taze Meyve suyu in SA Allah.vitaminde aldim veriyorum..martda cikarsa rahatlariz Allahin izni ile

Selam canlar nasilsiniz?benim buyuk kiz biraz hasta.hafif ateslendi oksuruk var birde gozleri capaklaniyor kizarmis.
bebegimmm bebegimmm canim tebrik ederim.duymussun pit pitlari cok sevindim.
Çok geçmiş olsun hepimizin valla topluca tüm çocuklarımız gribe yakalandi. Bizimkilerde daha var insallah gecer canim

Günaydın kızlar...
Uyuyan güzel cnm naptın testleri bugünkü yaptığını at bakalım
Cnm hala silik çizgi var dünkü gibi yanlış mı yapıyorum anlamadım ki bugün 11. gün silik çizgi şeninde mi öyleydi anlamadım sabah 11 de 2. İdrarla yapıyorum doğru mu yapıyorum

X