Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Evet dogru canim yerlesme o tarihe denk geliyor bizim hesaplarq Gore dogum 27 ama onlar 25 tabi 10 haftalikken tekrar giricem ozaman daha net olur
Canim tekrar hayirli olsun.Gelisimine gore dogum vakti değişir.Mesela benim 1 hafta erken olur.4 5 gun adet tarihinden ilerde maşallah.Benim bacımla beraber hamileyiz.Onun cinsiyeti bile halen belli degil.Gelisimi gerise kalmış diye

Canim tekrar hayirli olsun.Gelisimine gore dogum vakti değişir.Mesela benim 1 hafta erken olur.4 5 gun adet tarihinden ilerde maşallah.Benim bacımla beraber hamileyiz.Onun cinsiyeti bile halen belli degil.Gelisimi gerise kalmış diye
Evet dogru canim zaten simdi tahmin diyolar 10 haftalikken bakacaklar iste dedim 12/13 haftalikken bakin:KK48:belki cinsiyetini gosterirdi Kabul etmiyolar 10 haftalik bide 20 haftalikken bekle babam bekle artik

Evet dogru canim zaten simdi tahmin diyolar 10 haftalikken bakacaklar iste dedim 12/13 haftalikken bakin:KK48:belki cinsiyetini gosterirdi Kabul etmiyolar 10 haftalik bide 20 haftalikken bekle babam bekle artik
Bence ben paraliya girerim gibimime geliyo ama oda 16 haftada diyolar ne gicik ya buranin doktorlari 16 kaliyo bir ay beklerim ozaman

Senin yöntemleri denemişmiydi bacın canım

X