- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.401
İlişkiden önce muayene olucm tekrar cnm..kist varmı..yumurta varmı..ikiside varsa gebe kalabilir miyim diye dr a danışacam...bakalım kısmet biraz hevesim kırıldıOlur inşallah cnm Allah nasip ederse bana yetişeceksin benim testler daha koyulaşmadı 4-5 gün var galiba tahminimce Allah izin verir de hamile kalırsak aramızda bir hafta olur
Yok kırılmasın hevesin bence de önce muayene ol hatta doktor kabul ediyorsa yumurta takibi yaptır cnm sen evde de testle de takip edersin ikisi birden garanti olur sıkma canını Allah'ın izniyle olucak inşallah sabredelimİlişkiden önce muayene olucm tekrar cnm..kist varmı..yumurta varmı..ikiside varsa gebe kalabilir miyim diye dr a danışacam...bakalım kısmet biraz hevesim kırıldı
Aminn inşaallah canım. Aminn.
Cnm ne yaptın çıkmadın mı meraktan çatladıkHastanedeyim heycanliym beklemedeyimm
Cok sukur canim kalp atislarini duyduk yeni geldim eveCnm ne yaptın çıkmadın mı meraktan çatladık
Ayy ne güzel hayırlı uğurlu olsun canımdarısbizeCok sukur canim kalp atislarini duyduk yeni geldim eve
Ayyy ne güzel Allah'ım kucağına almayı nasip etsin kan falan vermedin mi kaç haftalık görünüyor ultrasonda bulantı durumların falan Nasıl çok soru sordum ana merak ediyorumCok sukur canim kalp atislarini duyduk yeni geldim eve
Kani ac karnina vermem lazim yarin gidicem kan vermeye 7 haftalik 25-10-2016 denk geliyor bulantim yok sukur bi ogun oyle geldi suan iyim sukurAyyy ne güzel Allah'ım kucağına almayı nasip etsin kan falan vermedin mi kaç haftalık görünüyor ultrasonda bulantı durumların falan Nasıl çok soru sordum ana merak ediyorum
Amin canim allahim istyen herkeze versin cifter cifterAyy ne güzel hayırlı uğurlu olsun canımdarısbize
Ozaman 15 de testi ogrenmistim hamile testini bu iki gun once cikti ultrasyonda yani 13 velan cikmasimi gerekiyoduKani ac karnina vermem lazim yarin gidicem kan vermeye 7 haftalik 25-10-2016 denk geliyor bulantim yok sukur bi ogun oyle geldi suan iyim sukur
Hic kirilmasin cnsim once baktir kendine guzelce Allah buyuktur olur insannlahİlişkiden önce muayene olucm tekrar cnm..kist varmı..yumurta varmı..ikiside varsa gebe kalabilir miyim diye dr a danışacam...bakalım kısmet biraz hevesim kırıldı
Aminn tek tek isteyene tek tek ikiz isteyene ikiz versin Allahım gönlümüze göre versin inşaallah. Amin. :):)Amin canim allahim istyen herkeze versin cifter cifter
Aminnnnn canimAminn tek tek isteyene tek ikiz isteyene ikiz versin Allahım gönlümüze göre versin inşaallah. Amin. :):)
Ohh maşallah ne güzel Allah izin verir de hamile kalırsak inşallah biz de rahat geçiririz böyle bulantılardan çok korkuyorumKani ac karnina vermem lazim yarin gidicem kan vermeye 7 haftalik 25-10-2016 denk geliyor bulantim yok sukur bi ogun oyle geldi suan iyim sukur
O zaman tam S sabirin in dediği tarihte yerleşmiş oluyor cnm 2 gün fark var yerleşmiş ama test de çıkmamış o yüzden sordum ultrasonda kaç görünüyor diye 12. günde yerleşmiş o Zaman hayırlısı inşallahOzaman 15 de testi ogrenmistim hamile testini bu iki gun once cikti ultrasyonda yani 13 velan cikmasimi gerekiyodu
Evet dogru canim yerlesme o tarihe denk geliyor bizim hesaplarq Gore dogum 27 ama onlar 25 tabi 10 haftalikken tekrar giricem ozaman daha net olur
Bebeğimmm ikiz mi yoksa..Amin canim allahim istyen herkeze versin cifter cifter