- 11 Kasım 2015
- 642
- 665
- 29
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.281
Cocuklarının isimleri ne??Hele kucuk kizim cok yaramaz hic durmuuor Allah yardimcimiz olsun
Evet biliuorum canim benimAllahım yardımcın olsun cnm sabret geçicek ilk dönemler vücut alışmaya çalışıyor
Tuana buyuk Kiz nisa kucukCocuklarının isimleri ne??
Canım durumun zor hele ki başka bir yerdesin. Inşallah rabbim sana ve cocuklarina yardim etsin. Iki cocuk ve hamilelik zor bir de onlar daha küçük.Offff kizlar bu nasil halsizlik vallaha cok kotuyum ya tansiyon velanmi dusuyoki normalinden cok haliszlik cocuklarla ilgilenmemiyorum bile
Amin canim Allah razi olsun esimden yardimi cok dokunuyoCanım durumun zor hele ki başka bir yerdesin. Inşallah rabbim sana ve cocuklarina yardim etsin. Iki cocuk ve hamilelik zor bir de onlar daha küçük.
Cok güzelmiş isimleri..rabbim bagışlasınTuana buyuk Kiz nisa kucuk
Amincanim cumlemizinCok güzelmiş isimleri..rabbim bagışlasın
Gercekten insanın eşinin yardım etmesi vok iyi oluyor...Rabbim razı olsun onlardanAmin canim Allah razi olsun esimden yardimi cok dokunuyo
Amiiiiin inşallah...Bizde edelim rabbim uyuyan güzelin insallah gece yumurtası çatlar 《hadi kızlar amin 》diyin
Amin cnm hepimizin evlatlarıyla beraber..Rabbim bagıslasın
Rabbim acılarını göstermesin. Isimleri ile yasasinlarTuana buyuk Kiz nisa kucuk
Amin canim cumlemizin evlatlariRabbim acılarını göstermesin. Isimleri ile yasasinlar
Hiç takma canım ne yapalım rabbim bizi böyle insanlarla siniyor. Varsa bu olsun sinavimiz çok şükür meleklerimiz var. Daha ne olsun. Inşallah biz ve biz gibi tüm insanların olur.oglislerEvet canim aynen bin sukur.Allah evlatlarimiza saglik versin hepimizin.3 cunun kiz olucagini bilse hic bir zaman soylemez.sanki garanti var erkek olucak.2 ci kizimda hamileliyimi burnumdam getirdi.erkektir kesin.kiz olmasin.erkek olursa kurban kesicem filan.o yuzden asla soylemem 3 cuyu kimseye.cins.ogrenene kadar
Sanada ve tum arkadaşlara iyi geceler tatli ruyalarrrrrrrrİyi geceler kızlar dualarım sizinle Allahım yar ve yardımcımız olsun
Pazar günleri herkes yoğun görünüyor...Kızlar nerdesinizzzzz
Evet ya ne yapalım. Bizde bekleriz canımPazar günleri herkes yoğun görünüyor...