- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.221
Benim kızımda sağdaydı..hissetmiyodum ama kalp atışlarından sağda olduğunu söylüyodu sağlık ocağındakilerSağda hissettiysen sağdadır cnm genelde hissettiğin yerde oluyor
Canlar bişey daha öğreninBenim kızımda sağdaydı..hissetmiyodum ama kalp atışlarından sağda olduğunu söylüyodu sağlık ocağındakiler
Daha yeni muayene olmuştum iki tarafta temiz sıkıntı yok dedi her gittiğimde de temiz çıkıyorum Allah'a şükürYok canım.Yumurtlamada agri yapar ama kist te agri yapar.Ultrsayon takibiyle net bilgi edinirsin ancak benim sag yumurtam catladi ama hep solda ağrı oldu.Onceki ayda yestleri denemek icin yapmıştım ama tam koyu gormedim demekki benim solda kist olabilir.Sag rahat çatladı
Kızzz biz aynıyız senle yawEvet gerçekten de benim de hep ama hep solum agiriyor. Bir sebep var bende merak ettim.
Yumurta tüplerden atılıp spermle buluşup yerleşmek için yuvarlanıyor ya acaba o yüzden mi tam ters tarafa yerleşiyor saçmaladım galibaCanlar bişey daha öğrenin.Genel olarak sag yumurta catladimi sol tarfta tutunur sol yumurta catladimi sag tarafta tutunur...
Ben de Allah'ın izniyle hamile kalırsam bir tane stetoskop alıcam her gün bebişimin kalp atışını dinliycem sağlık ocağındakiler öyle muayene ediyor mantıklı bence bebeğin kalbini öyle dinliyorlarBenim kızımda sağdaydı..hissetmiyodum ama kalp atışlarından sağda olduğunu söylüyodu sağlık ocağındakiler
Yok canım steteskop deildi küçük kutu gibi bişeydi ebeler dinliyoduBen de Allah'ın izniyle hamile kalırsam bir tane stetoskop alıcam her gün bebişimin kalp atışını dinliycem sağlık ocağındakiler öyle muayene ediyor mantıklı bence bebeğin kalbini öyle dinliyorlar
Ben daha uyumadım:) uyurla uyanık arasındayım. Kızım yeni uyudu..iyi geceler canım sanada..senin uyumuş olman gerekiyodu:)))Herkes uyumuş haydi iyi geceler
Biliyorum onu cnm stetoskopla da duyulur diye düşünüyorum hayırlısı olsun bakalımYok canım steteskop deildi küçük kutu gibi bişeydi ebeler dinliyodu
Cnm nerdesin çizgi koyulaşmaya başladı telefondan çektim net çıkmamış bu sonuç negatif demek ama gün geçtikçe koyulaşıyorCanlar bişey daha öğrenin.Genel olarak sag yumurta catladimi sol tarfta tutunur sol yumurta catladimi sag tarafta tutunur...
Niye 5.gün?Adetin 4 gunmu suruyor?
Evet 4. günde bitti spirali çıkarttırınca erken bittiNiye 5.gün?Adetin 4 gunmu suruyor?
Biter bitmez başla dedin başladımNiye 5.gün?Adetin 4 gunmu suruyor?