Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kıssssslar neredesiniz...bugün de kimse yok:KK43:
Buradayız cnm ben şahsen kızı okula gönderdikten sonra geri yattım boğazım falan ağrıyor hastayım ben hala adet olmadım belirtileri de yok niye anlamadım hep erken geliyordu dün göğüslerim falan ağrıyordu o da geçti yarın umarım olurum

Buradayız cnm ben şahsen kızı okula gönderdikten sonra geri yattım boğazım falan ağrıyor hastayım ben hala adet olmadım belirtileri de yok niye anlamadım hep erken geliyordu dün göğüslerim falan ağrıyordu o da geçti yarın umarım olurum
Geçmiş olsun canım..stresten olabilir gecikmesi belki..stres yapma sürekli düşündüğün için olur..bende öyleydim:)

Geçmiş olsun canım..stresten olabilir gecikmesi belki..stres yapma sürekli düşündüğün için olur..bende öyleydim:)
Saol cnm daha gecikmedi ama hep 1-2 gün önceden anlıyordum olacağımı şimdi ise tık yok yani olurum yarın inşallah sen nasılsın Ateş ağrı durumları falan senin adet tarihin ne zamandı testi o zaman mı yapıcaksın

Kızlar burda herseyimi paylasabiliyorum rahatlik la size cok alıştım ....rabbim hepinizin gonlüne gore versin
Amin cnm inşallah Rabbim senin de gönlüne göre versin biz de çok alıştık bizim derdimizi zaten siz sen başka kimse bilmiyor söylesem kızarlar iki çocuk yeter yapma falan derler o yğzden kimseye söylemedim

Saol cnm daha gecikmedi ama hep 1-2 gün önceden anlıyordum olacağımı şimdi ise tık yok yani olurum yarın inşallah sen nasılsın Ateş ağrı durumları falan senin adet tarihin ne zamandı testi o zaman mı yapıcaksın
aynı devam ediyo cnm..ateş, ağrılar..bide ıslaklık hissediyorum sürekli...adete 6-7 gün var..adetten önce bakarım..hayırlısı olsun

Kizlar bisey sormak istiyorum....benim kaynimin dügünu var ama kınası iki hafta önce düğünden eşim bana git kal iki hafta kına sonuçta diyor ama ben evimden baska biyerde rahat edemiyorum birde 2 hafta cok geliyorya siz olsaydiniz ne yapardiniz
Ben de evimden başka yerde rahat edemiyorum yardım etmen için öyle demiştir ama bebeğin küçük sen bilirsin eşin çok ısrar ediyorsa git bence cnm

Kizlar bisey sormak istiyorum....benim kaynimin dügünu var ama kınası iki hafta önce düğünden eşim bana git kal iki hafta kına sonuçta diyor ama ben evimden baska biyerde rahat edemiyorum birde 2 hafta cok geliyorya siz olsaydiniz ne yapardiniz
2 haftamıııııııııııı çok uzun ...ay yok yaa ben kalamam o kadar..evimin dışında hemde 7 aylık bebeğin varken rahat edemezsin diye düşünüyorum...bebek açısından düşünüyorumda, bebeğin bi düzeni oluyor ve dışarıda o düzen bozuluyor..benim öyle oluyordu...bir sürü enfeksiyon, grip hasta olabilir Allah korusun....kaldığınız iller çok uzak değilse bebeğin için çok kısa tutabilirsin ziyareti..

X