- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Ne gibi bilginler canimcanım bu tobikte bazı arkadaşlarımız bazı bilgiler edinip hamileliği düşünüyorlar. onlardan bilgi almaya çalışıyorum. ki dedikleri bana mantıklı geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gibi bilginler canimcanım bu tobikte bazı arkadaşlarımız bazı bilgiler edinip hamileliği düşünüyorlar. onlardan bilgi almaya çalışıyorum. ki dedikleri bana mantıklı geldi.
Bizim arkadaşın da 2 kızı var ve 2 düşük yaptı ona da böyle bişey söylemişler ben de merak edip araştırmıştım nette bikaç yazı var bikaç kişinin başına gelmiş ve tıpta bu durum açıklanamıyormuş gibi şeyler yazıyordu tam hatırlamıyorum ama sen bence böyle şeyleri takma kafana bol bol dua et cnm Allah'ın dediği olurBen birsey sormak
Istiyorum gercek Payi varmidir ben ilk hamile kaldimda dusuk oldu sonra tekrar hamile kaldim cok sukur bi kizim oldu sonra iki Sene sonra tekrar hamile kaldim birdaha dusugum oldu aradan bir ay gecti tekrar hamile kaldim.ve bir kizim daha oldu acaba vucudum y leri Kabul etmiyo ve dusukmu oluyor birturlu anliyamadim bana yardimci olurmusunuz. Benim suan ikitane dunyalar guzeli kizlarim var birde oglum olsun istiyorum. Tabi en onemlisi saglikli olmalari.
Evet ya bi aciklamasi yok bunun acaba diyorum Kabul etmiyormu cok cok dua ediyorum allahim once hic cocuk olmayanlara versin!!bizlerde gonlumuzden geceni ve ben bu ay hamile kalmak istiyorum tekrardan allahim insanllah gonlumdekini verir sizlerde dua edin saglikli bi sekilde rabbim onuda tatirssinBizim arkadaşın da 2 kızı var ve 2 düşük yaptı ona da böyle bişey söylemişler ben de merak edip araştırmıştım nette bikaç yazı var bikaç kişinin başına gelmiş ve tıpta bu durum açıklanamıyormuş gibi şeyler yazıyordu tam hatırlamıyorum ama sen bence böyle şeyleri takma kafana bol bol dua et cnm Allah'ın dediği olur
Amin inşallah cnm dualarımız seninle güzel haberler ver bize umut olursun inşallah yumurtlama gününü Nasıl takip edeceksin doktor kontrolünde miEvet ya bi aciklamasi yok bunun acaba diyorum Kabul etmiyormu cok cok dua ediyorum allahim once hic cocuk olmayanlara versin!!bizlerde gonlumuzden geceni ve ben bu ay hamile kalmak istiyorum tekrardan allahim insanllah gonlumdekini verir sizlerde dua edin saglikli bi sekilde rabbim onuda tatirssin
Hayir evde yaptim bugun. adet baslangicim 20 ocakti bugun 10 gunum bugun ovulasyon testi yaptim koyuya yakin cikti ama koyu olmasi gerekiyor galiba okuduklarima gorede yumurtlama gunu iliski erkek bebek tam iki cizgi cikinca denicez isteAmin inşallah cnm dualarımız seninle güzel haberler ver bize umut olursun inşallah yumurtlama gününü Nasıl takip edeceksin doktor kontrolünde mi
Hayırlısı inşallah yumurta çatlamadan ilişki olmasın diye biliyorum tam çatlaması lazım Nasıl anlıycaksınHayir evde yaptim bugun. adet baslangicim 20 ocakti bugun 10 gunum bugun ovulasyon testi yaptim koyuya yakin cikti ama koyu olmasi gerekiyor galiba okuduklarima gorede yumurtlama gunu iliski erkek bebek tam iki cizgi cikinca denicez iste
Ovulasyon testi iki kirmizi cikinca 24/48 saat icinde catliyomus galiba ondan sonraHayırlısı inşallah yumurta çatlamadan ilişki olmasın diye biliyorum tam çatlaması lazım Nasıl anlıycaksın
Sizin kactane kiziniz var?Ovulasyon testi iki kirmizi cikinca 24/48 saat icinde catliyomus galiba ondan sonra
İki tane kızım var onları çok seviyorumSizin kactane kiziniz var?
Bol bol dua et cnm Allah açılan elleri boş çevirmez inşallahOvulasyon testi iki kirmizi cikinca 24/48 saat icinde catliyomus galiba ondan sonra
Amin canim bende cok seviyorum kizlarimi iyikide olmuslar siz nezaman dusunuyorsunuz peki ucuncuyu?Bol bol dua et cnm Allah açılan elleri boş çevirmez inşallah
Ben düşünüyordum geçen spiralimi çıkarttırmak için kadın doğuma gittim rahim ağzında az bişey yara görünüyor dedi tedavi edelim adetin bittikten sonra gel dedi şu an adetliyim bitince gidiceğim hem spirali çıkartacak hem de yarayı dondurucak yani biraz ertelendi zaten yarayı dondurduktan sonra 2 hafta ilişki yasak bir ay içinde de antibiyotiklerim biter ancak 2 ay sonra falan Allah nasip ederse bu arada çocuklarını Allah bağışlasınAmin canim bende cok seviyorum kizlarimi iyikide olmuslar siz nezaman dusunuyorsunuz peki ucuncuyu?
Hayirlisi olsun canim saol seninkilerinide rabbim size bagislasin insanllah Allah gonlumuze Gore verir benim carsamba yumurtlama gunum simdi ben ozamana kadar korunmali iliski ogun korunmasizmi kafam almiuo bu durumuBen düşünüyordum geçen spiralimi çıkarttırmak için kadın doğuma gittim rahim ağzında az bişey yara görünüyor dedi tedavi edelim adetin bittikten sonra gel dedi şu an adetliyim bitince gidiceğim hem spirali çıkartacak hem de yarayı dondurucak yani biraz ertelendi zaten yarayı dondurduktan sonra 2 hafta ilişki yasak bir ay içinde de antibiyotiklerim biter ancak 2 ay sonra falan Allah nasip ederse bu arada çocuklarını Allah bağışlasın
Yumurta çatladıktan sonra 24-36 saat içinde yumurtlama gününe kadar korun yumurtanın çatladığını günü hissedebiliyorsan o gün yap derim herşey gönlünce olur inşallah
Hayirlisi olsun canim saol seninkilerinide rabbim size bagislasin insanllah Allah gonlumuze Gore verir benim carsamba yumurtlama gunum simdi ben ozamana kadar korunmali iliski ogun korunmasizmi kafam almiuo bu durumu
Insanllah rabbim sanada bi oglus nasip eder canim duamiz seninleherşeyin yolu dua dir. güzel kız anneleri rabbim dileklerimizi inşallah kabul eder. Ben de varım bana da lütfen.
Aynen cnm ben ilk önce Allahtan istiyorum ve çok dua ediyorum ama yine de bildiklerimi yapmak istiyorum inşallah isteyen herkese nasip etsinherşeyin yolu dua dir. güzel kız anneleri rabbim dileklerimizi inşallah kabul eder. Ben de varım bana da lütfen.
Ozaman carsamba gunu yumurtlama gozukyo ama tek iliskiyle tutmaya bilir yumurta catladinda iliski oluyo diyelim sonra birgun araya tekrar iliskimi yoksa yum olmadan birgun once miYumurta çatladıktan sonra 24-36 saat içinde yumurtlama gününe kadar korun yumurtanın çatladığını günü hissedebiliyorsan o gün yap derim herşey gönlünce olur inşallah
Yumurtlamadan sonra ilişki öneriliyor y spermleri çabuk öldüğü için yumurtaya ilk ulaşan o olsun diye hatta 3-4 gün cinsel perhiz olmadı lazım sperm kalitesi artsın diye yumurta çatladıktan sonra bence tek ilişki yetecektir önemli olan çatladıktan sonra diye biliyorum biraz araştır istersenOzaman carsamba gunu yumurtlama gozukyo ama tek iliskiyle tutmaya bilir yumurta catladinda iliski oluyo diyelim sonra birgun araya tekrar iliskimi yoksa yum olmadan birgun once mi
Anladim canim benim tessekur ederimYumurtlamadan sonra ilişki öneriliyor y spermleri çabuk öldüğü için yumurtaya ilk ulaşan o olsun diye hatta 3-4 gün cinsel perhiz olmadı lazım sperm kalitesi artsın diye yumurta çatladıktan sonra bence tek ilişki yetecektir önemli olan çatladıktan sonra diye biliyorum biraz araştır istersen