• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Bebek İsmi

isimsizbebek

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
18
3
1
34
Herkese selam, kullanıcı adımdan da belli olduğu üzere henüz bi bebek ismi bulamadım :( 34 haftaığım Allah nasip ederse erkek çocuğum olucak fakat isim konusunda o kadar kafam karışık ki eşim ailem eşimin ailesi bana bıraktı o yüzden anlamlı söylenmesi kolay bi isim bulmak istiyorum ve mümkinse tek ad olsun istiyorum. bu konuda eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.

Göktug ve gökdeniz ismini seviyorduk biz. Oglumun adini gökdeniz koyduk. Ne tarz bi isim ariyorsunuz. Yeni nesil isimlerden mi yoksa daha klasikmi

Göktug ve gökdeniz ismini seviyorduk biz. Oglumun adini gökdeniz koyduk. Ne tarz bi isim ariyorsunuz. Yeni nesil isimlerden mi yoksa daha klasikmi
yeni nesil isim istiyorum, soyismimiz yalçın ona da uyumlu olsn istiyorum :) istiyorum da istiyorum yani. balık burcu olucak büyük ithimal ona da uyumlu olsn diye düşünüyorum

Ablam hamile ve eğer Allah'ın izniyle oğlu olursa Göktuğ Kerem olacak ismi. Eniştem Göktuğ ismini çok seviyor ablam ise Kerem. Kızları var onun ismi de Gökçe.(bu detayı neden verdim bilmiyorum.)
Şu sıralar Göktuğ,Gökalp, Görkem gibi isimler çok popüler.

Ablam hamile ve eğer Allah'ın izniyle oğlu olursa Göktuğ Kerem olacak ismi. Eniştem Göktuğ ismini çok seviyor ablam ise Kerem. Kızları var onun ismi de Gökçe.
Şu sıralar Göktuğ,Gökalp, Görkem gibi isimler çok popüler.
göktuğ ismini bnde beğeniyorum da isim analizi yapıldığında ğ harfi olanlar soğuk mesafeli olurmuş öyle okudum. kocamın adı da oğuz gerçekten de öyle soğuk mesafeli bi tip :D

Ebubekir sıddık veya hıfzı berkay😀😀 şaka bi yana ben de çok kararsız bi insanımdır. 30. haftama girdim Allah’tan isme eşim karar verdi yoksa doğunca bile ismi olmayabilirdi😬

Ebubekir sıddık veya hıfzı berkay😀😀 şaka bi yana ben de çok kararsız bi insanımdır. 30. haftama girdim Allah’tan isme eşim karar verdi yoksa doğunca bile ismi olmayabilirdi😬
Annemler de diyo doğana kadar koymuycan herhalde isim die ama yok hoşuma gitmiyo beğenmiyorum 🙃 bilmiyorum ne olcak

Benim eşimde çok kararsızdı ve bugün net olarak Muhammed Ali koymaya karar verdi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Alperen
Ataberk
Atahan
Asil
Atlas
Arca
Arda
Aden
Dora
Eymen
Furkan
Yağız
Yamaç
Yusuf
Alp Yiğit
Ezel Tuna
Emir Berke
Deniz
Mirza

Herkese selam, kullanıcı adımdan da belli olduğu üzere henüz bi bebek ismi bulamadım :KK43: 34 haftaığım Allah nasip ederse erkek çocuğum olucak fakat isim konusunda o kadar kafam karışık ki eşim ailem eşimin ailesi bana bıraktı o yüzden anlamlı söylenmesi kolay bi isim bulmak istiyorum ve mümkinse tek ad olsun istiyorum. bu konuda eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çınar, miraç, kerem, yiğithan gibi isimleri seviyorum ben

Ya bizde eşimle karar veremedik.. aklımızda ki isimler mirza, atlas , Kayra , Berk , batu , güney, Efe , Ege .. anlamları da iyi olsun dedim ama Berk ve batu isimleri katı sert anlamına geliyor .. Efe de yiğitlik eder efelik taslar gibi dediler .. sizce hangisi kızlar

Back