• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek ismi

Elifim0713

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
183
100
28
39
Sevgili bayanlar nasip olursa 1 hafta sonra dogum yapacağım ama isme hala karar veremedik. Kuzey Eymen Poyraz isimleri var aklımızda. Sizce hangisi? Yardımlarinizi bekliyorum

Sevgili bayanlar nasip olursa 1 hafta sonra dogum yapacağım ama isme hala karar veremedik. Kuzey Eymen Poyraz isimleri var aklımızda. Sizce hangisi? Yardımlarinizi bekliyorum
gozlemledıgım kadarıyla poyraz ısmınde olanlar cok yaramaz oluyor🙊 ben arasından kuzey ısmını secerdım ama o da soguk karakterlımı olur emın degılım🙈buarada ben oglum olursa emir alp dusunuyorum belkı size de fıkır olur ama benımkı sanırım kız☺️hayırlı saglıklı dogumlar💐

Hayırlı olsun canım inşallah sağlim kurtulursunuz ikinizde sağlıcakla alırsın inşallah yavrunuzu kucağınıza Kuzey daha güzel sanki

Eymen ismi çok fazla tanıdıklarımda neredeyse her iki aileden birinde var.. Bu üç isimden Kuzey ismi daha güzel.

Sağlıkla gelsin bebeginiz ..Eymen koymayın ya .Çok var bu isim çok baydı gerçekten .Poyraz da öyle ..Bütün cocuklar Eymen,poyraz,çınar rüzgar ,Aras ,ayaz ..Çok da güzel isimler değil ..Kuzey en güzeli .Çok fazla da yok bu aralar sanki ..Diğerlerine göre daha iyi ..

Bence başka isimlere de bakın.Cok güzel isimler var .Bu isimler anlam olarak da biraz tehlikeli .Kuzey , Poyraz .Çocuklar sinirli ve çok hareketli oluyor diyorlar ..Anlamına da bakın .

Back
X