- 18 Nisan 2020
- 183
- 100
- 28
- 39
- Konu Sahibi Elifim0713
Sevgili bayanlar nasip olursa 1 hafta sonra dogum yapacağım ama isme hala karar veremedik. Kuzey Eymen Poyraz isimleri var aklımızda. Sizce hangisi? Yardımlarinizi bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gozlemledıgım kadarıyla poyraz ısmınde olanlar cok yaramaz oluyorSevgili bayanlar nasip olursa 1 hafta sonra dogum yapacağım ama isme hala karar veremedik. Kuzey Eymen Poyraz isimleri var aklımızda. Sizce hangisi? Yardımlarinizi bekliyorum
Neden acaba merak ettim deHiçbiri. Hele ki Eymen.![]()
Hayırlı olsun canım inşallah sağlim kurtulursunuz ikinizde sağlıcakla alırsın inşallah yavrunuzu kucağınıza Kuzey daha güzel sankiSevgili bayanlar nasip olursa 1 hafta sonra dogum yapacağım ama isme hala karar veremedik. Kuzey Eymen Poyraz isimleri var aklımızda. Sizce hangisi? Yardımlarinizi bekliyorum
Teşekkür ediyorum canım erkek ismi bulmak zormuşHayırlı olsun canım inşallah sağlim kurtulursunuz ikinizde sağlıcakla alırsın inşallah yavrunuzu kucağınıza Kuzey daha güzel sanki
Aynen canım isim bir kere konuluyor gönlün hangine yatıyorsa onu koy sen genedeTeşekkür ediyorum canım erkek ismi bulmak zormuş
Herkes aynı isimleri koyuyor. Bunları duymaktan gına geldi artık. Okullarda bir sınıfta bir sürü Eymen var.Neden acaba merak ettim de
Kesinlikle Eymen koyun. Poyrazlar çok hareketli oluyorSevgili bayanlar nasip olursa 1 hafta sonra dogum yapacağım ama isme hala karar veremedik. Kuzey Eymen Poyraz isimleri var aklımızda. Sizce hangisi? Yardımlarinizi bekliyorum
Anladım teşekkürler yorumunuz içinHerkes aynı isimleri koyuyor. Bunları duymaktan gına geldi artık. Okullarda bir sınıfta bir sürü Eymen var.
bence hepsi çok gü<el ama poyraz sanki daha iyiSevgili bayanlar nasip olursa 1 hafta sonra dogum yapacağım ama isme hala karar veremedik. Kuzey Eymen Poyraz isimleri var aklımızda. Sizce hangisi? Yardımlarinizi bekliyorum
İsim bulmak çok zor ya .Ben de 9.aya girince bulmustum .Mutlaka içinize sinen bir isim olur .Sağolun cevaplariniz için kızlar. Bakıyorum ama hoşuma giden isim bulamıyorum hala bakmaya devam ediyorum