Kordon kesilirken söylersiniz artık kim keserse o ismi söyler böylece göbek adı olur. Benim çocuklarımın hepsinin göbek adı var. İkisini ebem kesti koydu. Sonuncusunu kordonu eşim kesti o koydu.
İsim olarak da ben pek beğenemedim.
Baybars olabilir
Ben de hamileyim, biz Ömer ismini çok seviyoruz eşimle. Ama etrafımızdaki herkes Ömer koydu çocuklarının isimlerini. O yüzden farklı bir isim arayışına geçtik ve Atlas koyduk. Yakında gelecek oğluşum
Yaaa bunu okuyunca oğlumun ismini gördüm sanki adı Yiğit Ali ama Yiğit Alp de düşünmüştük. Şimdi yine hamileyim isim arayışımız hala devam ediyor ama hala bu olsun dediğimiz bir isim bulamadık
Babamız ismi kendi koymak istedi ama asla seçemiyoruz. Ona yardımcı olmak adına sizden fikir istiyorum. Aklımızda olan isimler
Barbaros
Barkın
Erkin
Cihangir gibi isimler
ama bunların yanına dinen uygun (kerem gibi ama yakın arkadaşımın çocuğu oldu geçenlerde o koydu) ikinci bir isim de istiyorum. Kafam çok karışık.
İçlerinde en güzeli Cihangir bence bir oğlum var ismi Alparslan tekrar oğlum olursa Cihangir aklımızda olan seçenekler içimde Yusuf, Ömer, umut, aybars bunlarda beğendiğim isimler