Lise arkadaşlarımızla aramızda çok az var doğum için. Biri yeni doğum yaptı timuçin koydu. Diğeri 35. Haftasında ve mete koyacakMetehan bana çok güzel geliyor yabi de Timuçin
Bizimde aklımıza radyoda erkin koray çalınca geldiOğlum olursa adını Erkin koymak istiyorum bin yıldır.
O zaman Göktuğ a ne dersin çok havalıLise arkadaşlarımızla aramızda çok az var doğum için. Biri yeni doğum yaptı timuçin koydu. Diğeri 35. Haftasında ve mete koyacak
Kuzenimin çocuğunun adı, iyi ki ben değilsin seçeneklerin çok fazla ve güzelO zaman Göktuğ a ne dersin çok havalı
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir isimErkin güzel bence. yanına anlam olarak tamamlayacak bir isim koyun bence. birlikte söylenmesi de kulağa hoş gelecek bir isimne olduğunu bilmiyorum ama öyle bi sey Biz Yiğit Alp koymaya karar verdik mesela Yiğit benden, Alp de babasından
O zaman Cemil olabilir mi CEMİL ? Diyip gırgıra vurup gidiyorumKuzenimin çocuğunun adı, iyi ki ben değilsin seçeneklerin çok fazla ve güzel
Yaaa bunu okuyunca oğlumun ismini gördüm sanki adı Yiğit Ali ama Yiğit Alp de düşünmüştük. Şimdi yine hamileyim isim arayışımız hala devam ediyor ama hala bu olsun dediğimiz bir isim bulamadıkErkin güzel bence. yanına anlam olarak tamamlayacak bir isim koyun bence. birlikte söylenmesi de kulağa hoş gelecek bir isimne olduğunu bilmiyorum ama öyle bi sey Biz Yiğit Alp koymaya karar verdik mesela Yiğit benden, Alp de babasından
Yağız da güzel aslında uyumlu olur gibi geldi banaYaaa bunu okuyunca oğlumun ismini gördüm sanki adı Yiğit Ali ama Yiğit Alp de düşünmüştük. Şimdi yine hamileyim isim arayışımız hala devam ediyor ama hala bu olsun dediğimiz bir isim bulamadık
muhabbet hep buna bağlıyor biliyor musunO zaman Cemil olabilir mi CEMİL ? Diyip gırgıra vurup gidiyorum
Aa şey nasıl Kuzey
Ay yağız da var isim listemizde inanır mısınız? Zaten Alparslan, Cihangir, Yağız(yanına bir isim daha) olarak çemberi daralttık eğer başka isim fikirleri de gelmezse aklımıza bunlardan biri olacakYağız da güzel aslında uyumlu olur gibi geldi bana
Evet işte o yüzden emin olamadım bendeBizim isim listemizde de Cihangir var o yüzden ben Cihangir diyorum ama yanına başka bir isim gelemeyecek kadar yeterli bir isim bence.
İkinci ismi nüfusa yazdırmayı düşünmüyorum aslında aile olarak bilsek yeterli diye düşünüyorum2 ismi hiç istemeyerek koymak zorunda kaldım bence tek isim çok daha güzel
Gerçekten benziyor, benim içinde bir umut ışığı olduAy yağız da var isim listemizde inanır mısınız? Zaten Alparslan, Cihangir, Yağız(yanına bir isim daha) olarak çemberi daralttık eğer başka isim fikirleri de gelmezse aklımıza bunlardan biri olacakisim zevklerimiz benziyor
Özgür demek bence bozmamalıErkin güzel bence. yanına anlam olarak tamamlayacak bir isim koyun bence. birlikte söylenmesi de kulağa hoş gelecek bir isimne olduğunu bilmiyorum ama öyle bi sey Biz Yiğit Alp koymaya karar verdik mesela Yiğit benden, Alp de babasından