Erkek bebek isim

jaspe34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2024
13
6
30
Babamız ismi kendi koymak istedi ama asla seçemiyoruz. Ona yardımcı olmak adına sizden fikir istiyorum. Aklımızda olan isimler
Barbaros
Barkın
Erkin
Cihangir gibi isimler
ama bunların yanına dinen uygun (kerem gibi ama yakın arkadaşımın çocuğu oldu geçenlerde o koydu) ikinci bir isim de istiyorum. Kafam çok karışık.

Oğlum olursa adını Erkin koymak istiyorum bin yıldır.

Metehan bana çok güzel geliyor ya bi de Timuçin

Erkin güzel bence. yanına anlam olarak tamamlayacak bir isim koyun bence. birlikte söylenmesi de kulağa hoş gelecek bir isim ne olduğunu bilmiyorum ama öyle bi sey Biz Yiğit Alp koymaya karar verdik mesela Yiğit benden, Alp de babasından

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir isim yanında bir şey uydurabilirsem düşünücem bunu

Bizim isim listemizde de Cihangir var o yüzden ben Cihangir diyorum ama yanına başka bir isim gelemeyecek kadar yeterli bir isim bence.

Yaaa bunu okuyunca oğlumun ismini gördüm sanki adı Yiğit Ali ama Yiğit Alp de düşünmüştük. Şimdi yine hamileyim isim arayışımız hala devam ediyor ama hala bu olsun dediğimiz bir isim bulamadık

Yaaa bunu okuyunca oğlumun ismini gördüm sanki adı Yiğit Ali ama Yiğit Alp de düşünmüştük. Şimdi yine hamileyim isim arayışımız hala devam ediyor ama hala bu olsun dediğimiz bir isim bulamadık
Yağız da güzel aslında uyumlu olur gibi geldi bana

Yağız da güzel aslında uyumlu olur gibi geldi bana
Ay yağız da var isim listemizde inanır mısınız? Zaten Alparslan, Cihangir, Yağız(yanına bir isim daha) olarak çemberi daralttık eğer başka isim fikirleri de gelmezse aklımıza bunlardan biri olacak isim zevklerimiz benziyor

2 ismi hiç istemeyerek koymak zorunda kaldım bence tek isim çok daha güzel

Gerçekten benziyor, benim içinde bir umut ışığı oldu

Özgür demek bence bozmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…