- 24 Ağustos 2013
- 684
- 158
-
- Konu Sahibi pembepatiler
Kızım var adı asel şimdi oğlum olacak ama isim konusunda hala bişey yok ortada. Kızımın ismine uyumlu ve kısa Bi isim istiyorum ama içime sinen bişey yok henüz
Benim en çok sevdiklerimKızlar nasipse oğlum olacak.Burda erkek bebek bekleyen annelere falan da fikir olması adına isim önerilerinde bulunur musunuz acaba? Kız kadar çok seçenek yok gibi sanki
Not: içerisinde "ğ" geçen isimler kağan, tuğra buğra gibi isimler çok tercih sebebim değil bu arada.
Aklımdakiler:Aras, Ayaz, Ege,, Ekin, Ardıç, Siraç
Asil-arel aslında düşündüğüm Bi isim ama erkek çocuğa isim koymak çok zormuş
Arda, Uras, Pars, Yalın, Yaman..
Aras, Ayaz, Ekin güzel..
Yaman da güzel Çagan da güzel. Gediz'i begenmedim. Toprak, Can isimlerini de cok severim fikir olsun.Bende YAMAN istiyordum ama kararsız kaldım sizce nasıl bide Çağan, Gediz, arasında kararsızım
En güzeli Çağan .Gediz 'i hiç düşünme ele bence ..Bu da bir konuda "ida" vardı onun gibi olur ..Bende YAMAN istiyordum ama kararsız kaldım sizce nasıl bide Çağan, Gediz, arasında kararsızım
Daha çok yaman istiyorum ama yaman ismindeki çocuklar yaramaz olurmuşYaman da güzel Çagan da güzel. Gediz'i begenmedim. Toprak, Can isimlerini de cok severim fikir olsun.
En cok icinize sineni koyun.Daha çok yaman istiyorum ama yaman ismindeki çocuklar yaramaz olurmuşherkes oyle dıyor
Aras Ayaz Ege Poyraz Rüzgar Kuzey Efeler cok fazla cevremde. Benim en sevdigim isim Koray,Mert ve Umut.Ama aklinizdaki olanlardan en güzeli Ardic.Kızlar nasipse oğlum olacak.Burda erkek bebek bekleyen annelere falan da fikir olması adına isim önerilerinde bulunur musunuz acaba? Kız kadar çok seçenek yok gibi sanki
Not: içerisinde "ğ" geçen isimler kağan, tuğra buğra gibi isimler çok tercih sebebim değil bu arada.
Aklımdakiler:Aras, Ayaz, Ege,, Ekin, Ardıç, Siraç