- 7 Mayıs 2015
- 1.138
- 560
- 29
-
- Konu Sahibi Aysegul6712
Benim de en çok içime sinen o . Hem anlamı çok güzel, Mehmet övülmüş methedilen hamdeden demek, han da hükümdar yönetici anlamında. Adı gibi yaşasın oğlum isterimMehmet Han güzel bence
Amiin. Sağlıkla gelsin. Buğra da çok güzel ama Buğra ismindekiler biraz hiperaktif oluyor sanırımBenim de en çok içime sinen o . Hem anlamı çok güzel, Mehmet övülmüş methedilen hamdeden demek, han da hükümdar yönetici anlamında. Adı gibi yaşasın oğlum isterim
Buğra güzel ama anlamı güzel değil
Alperen güzel bence
Buğra çok beğeniyorum ama, hem anlamı güzel değil erkek deve demek hem de dediğin gibi yaramaz oluyorlarAmiin. Sağlıkla gelsin. Buğra da çok güzel ama Buğra ismindekiler biraz hiperaktif oluyor sanırım
Alperen de düşündüklerimiz arasındaBuğra güzel ama anlamı güzel değil
Alperen güzel bence
Mehmet Han çok klas 10/10 veriyorumBuğra çok beğeniyorum ama, hem anlamı güzel değil erkek deve demek hem de dediğin gibi yaramaz oluyorlar
O zaman şıklara koyma çıkar bu ismiAlperen de düşündüklerimiz arasındaama böyle Alperen ismini taşıyan hoşuma gitmeyen biri olunca o isimden soğuyorum Alperen o açıdan biraz soğuduğum bir isim ama çok güzel bir isim
Yaa hayır öyle demeyin herkesin fikrini önemsiyorum. Fikir veriyorsunuz bana.O zaman şıklara koyma çıkar bu ismi
Mehmet Han ver ismini madem beğeniyorsun
Alperen önde gidiyor oylamada. Alp Eren ayrı olarak da daha güzel. Mehmet in asıl teleffuzu Muhammed güzel.Alparslan
Mehmethan yada Mehmet Han
Kaan yada Kağan
Alperen
Buğra
Arkadaşlar isim konusunda fikirlerinizi bekliyorum
Muhammed ağır bir isim o yüzden hiç düşünmedim onu koymayı.Alperen önde gidiyor oylamada. Alp Eren ayrı olarak da daha güzel. Mehmet in asıl teleffuzu Muhammed güzel.
Mehmet Muhammed demek saygısızlık olmasın diye halk arasında Mehmed e çevirmişler. Anlamı aynı zaten bakın araştırın. Sonu her ikisinde d ile doğru yazım telaffuz. Muhammed en doğru güzeli.Muhammed ağır bir isim o yüzden hiç düşünmedim onu koymayı.
Muhammed ismi hangi ismin yanına gelirse gelsin sakinlik verir canım ama tek kullanımı doğru değil tabiiMuhammed ağır bir isim o yüzden hiç düşünmedim onu koymayı.
Mehmet Kaan dayımızın oğlunun ismi yoksa benim ilk aklıma gelen oyduMehmet Kaan olabilir, Mehmet Han'da çok güzel ama ayrımı yazılacak bitişik mi sorunu olabilir. Buğra'yı beğenmedim ben.