Erkek bebek isim kararsızlığı 🌸

İsim önerisi

• Mehmethan

OY: 0 0,0%
  • Mehmet Han

OY: 7 13,0%
  • Alperen

OY: 16 29,6%
  • Kaan

OY: 21 38,9%
  • Buğra

OY: 13 24,1%
  • Alparslan

OY: 7 13,0%
  • Kıvanç

OY: 4 7,4%
  • Kağan

OY: 2 3,7%

• Ankete Katılan
    54
Alparslan eşim istiyor ama bende herkes koyuyor diye kararsızım saydığınız isimler de çok güzel ama çevremizde var Eymen Ömer Kerem hepsi var maalesef :)) yiğit güzel ama azıcık yaramaz oluyorlar

Evet Kaan mı Kağan mı tereddütü var birde Mehmet'in yanına başka isimler düşünebilirsin o zaman.
Mehmet Eren
Mehmet Selim
Mehmet Akif
Mehmet Asım gibi.
Aklıma bunlar geldi

Alparslan eşim istiyor ama bende herkes koyuyor diye kararsızım saydığınız isimler de çok güzel ama çevremizde var Eymen Ömer Kerem hepsi var maalesef :)) yiğit güzel ama azıcık yaramaz oluyorlar
Ay bilemiyorum yaaa bende çok kararsızım başka isim önerileri olursa da açığım, anlamı güzel olsun istiyorum ama bilemedim çok zormuş isim bulmak, kız olsaydı isim hazırdı erkek olunca işler değişti

Mehmet Han şuan favorim ama değişebilir çünkü daha zaman var doğuma. Önceden ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti bu isim. Sadece Mehmet isminden çok Farklı duruyor Farklı bir hava katıyor sanki. Bir de klasik isimleri severim. Ama Türkçe isimleri de çok seviyorum. Kaan dayımızın oğlunda olmasaydı işim daha kolay olurdu ama onu pek eşim istemiyor koymayı

Kaan da güzel gerçekten.Mehmet Han ı bende beğendim farklı bir hava katmış, Sanki bunu koyacaksın gibi

En çok aklımda Kerem var ama benim de net değil birde eşim yanına isim koyacak öyle anlaşmıştık aslında Ali Kerem i beğeniyorum ama eşim hala kararsız Ömer ismini de düşünüyorum
Ali Kerem güzelmiş bizde Ali de var Kerem de sülale hep erkek olunca her isim koyuldu kız olsa çok rahat isim koyardım

Barlas, Sarp, Poyraz, Yağız, Bora, Doruk, Ertuğrul, Timuçin, Taylan, Oğuz, Can

Beğendiğim erkek isimleri, fikir olur belki okuyan, denk gelenlere

Aslan ya da
Korhan diyorum ben de

iki isim konacaksa ikisiyle de hitap edilmesi taraftarıyım ben. O yüzden iki isim de kısa olursa ya da biri uzun bizi kısa olursa daha akıcı olur diye düşünüyorum. Burdan yola çıkarak söyledikleriniz içinde Mehmet Han güzel diye fikrimi belirteyim ama çoğu zaman Mehmet diye çağırılabilir.

Benim eskiden Mehmet han adını ilk duyduğum kişi ikisini birlikte kullanıyordu hatta arkadaşları bile o şekilde sesleniyordu o zaman hoşuma gitmişti. Aslan ismi bu aralar çok duyuyorum çok kullanan var genelde iki isim şeklinde kullanıyorlar bende Alparslan yada Alpaslan şeklinde seviyorum tek aslan sanki hayvan ismi gibi oluyor naçizane fikrim

Bana da Alpaslan sanki çocuğu küçük yaştan itibaren siyasete atıyormuş gibi geliyor Ali Aslan duydum bu aralar, çok hoşuma gitti ama Aslan da güzel isim. Pars ismini filan da seviyorum mesela. Hayvan isimlerini seviyorum ben asadsdffff
sanki çocuk güçlü olacakmış hissi veriyor bana.

Pars güzel Ali Pars mesela güzel oldu

Merhaba öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün İnşallah. Şıklarda Kaan 'a oy verdim ama ayrıca önerim Mehmet Alp :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…