- 7 Mayıs 2015
- 1.138
- 560
- 29
-
- Konu Sahibi Aysegul6712
Alparslan eşim istiyor ama bende herkes koyuyor diye kararsızımBenim de oğlum olacak nasipse, Daha isme karar vermedik.Alparslan ismini seviyorum bende ama son yıllarda çok fazla koyuluyor, nereye dönsem Alparslan.Alperen ismi de güzelBenimde aklımda Ömer, Kerem,Eymen, Yağız, Yiğit isimleri var tâbi eşimde yanına bir isim koyacak o yüzden bizim işler daha da bir karışık
Alperen
Evet Kaan mı Kağan mı tereddütü var birdeMehmet Kaan dayımızın oğlunun ismi yoksa benim ilk aklıma gelen oyduMehmet Han evet ayrı mi bitişik mi diye sorulabilir ama aynı sorun Kaan’da da olacak ğ var mı yok mu diye Buğra evet anlamı hoş değil ama kulağa güzel geliyor
Evet iyi fikirEvet Kaan mı Kağan mı tereddütü var birdeMehmet'in yanına başka isimler düşünebilirsin o zaman.
Mehmet Eren
Mehmet Selim
Mehmet Akif
Mehmet Asım gibi.
Aklıma bunlar geldi
Ay bilemiyorum yaaa bende çok kararsızım başka isim önerileri olursa da açığım, anlamı güzel olsun istiyorum ama bilemedim çok zormuş isim bulmak, kız olsaydı isim hazırdı erkek olunca işler değiştiAlparslan eşim istiyor ama bende herkes koyuyor diye kararsızımsaydığınız isimler de çok güzel ama çevremizde var Eymen Ömer Kerem hepsi var maalesef :)) yiğit güzel ama azıcık yaramaz oluyorlar
Mehmet Han şuan favorimAy bilemiyorum yaaa bende çok kararsızım başka isim önerileri olursa da açığım, anlamı güzel olsun istiyorum ama bilemedim çok zormuş isim bulmak, kız olsaydı isim hazırdı erkek olunca işler değişti
Kaan da güzel gerçekten.Mehmet Han ı bende beğendim farklı bir hava katmış, Sanki bunu koyacaksın gibiMehmet Han şuan favorimama değişebilir çünkü daha zaman var doğuma. Önceden ilk duyduğumda çok hoşuma gitmişti bu isim. Sadece Mehmet isminden çok Farklı duruyor Farklı bir hava katıyor sanki. Bir de klasik isimleri severim. Ama Türkçe isimleri de çok seviyorum. Kaan dayımızın oğlunda olmasaydı işim daha kolay olurdu ama onu pek eşim istemiyor koymayı
Olabilir ama henüz net değilizKaan da güzel gerçekten.Mehmet Han ı bende beğendim farklı bir hava katmış, Sanki bunu koyacaksın gibi
En çok aklımda Kerem var ama benim de net değil birde eşim yanına isim koyacak öyle anlaşmıştık aslında Ali Kerem i beğeniyorum ama eşim hala kararsızOlabilir ama henüz net değilizsiz neye karar verdiniz kendi bebeğiniz için
Ali Kerem güzelmişEn çok aklımda Kerem var ama benim de net değil birde eşim yanına isim koyacak öyle anlaşmıştık aslında Ali Kerem i beğeniyorum ama eşim hala kararsızÖmer ismini de düşünüyorum
Benim eskiden Mehmet han adını ilk duyduğum kişi ikisini birlikte kullanıyordu hatta arkadaşları bile o şekilde sesleniyordu o zaman hoşuma gitmişti. Aslan ismi bu aralar çok duyuyorum çok kullanan var genelde iki isim şeklinde kullanıyorlar bende Alparslan yada Alpaslan şeklinde seviyorum tek aslan sanki hayvan ismi gibi oluyorAslan ya da
Korhan diyorum ben de
iki isim konacaksa ikisiyle de hitap edilmesi taraftarıyım ben. O yüzden iki isim de kısa olursa ya da biri uzun bizi kısa olursa daha akıcı olur diye düşünüyorum. Burdan yola çıkarak söyledikleriniz içinde Mehmet Han güzel diye fikrimi belirteyim ama çoğu zaman Mehmet diye çağırılabilir.
Bana da Alpaslan sanki çocuğu küçük yaştan itibaren siyasete atıyormuş gibi geliyorBenim eskiden Mehmet han adını ilk duyduğum kişi ikisini birlikte kullanıyordu hatta arkadaşları bile o şekilde sesleniyordu o zaman hoşuma gitmişti. Aslan ismi bu aralar çok duyuyorum çok kullanan var genelde iki isim şeklinde kullanıyorlar bende Alparslan yada Alpaslan şeklinde seviyorum tek aslan sanki hayvan ismi gibi oluyornaçizane fikrim
Eralp çok duymadım değişik bir isim ama hoşmuş Alper de güzellllAlper ya da Eralp düşünür müsünüz ben çok severim.
Pars güzelBana da Alpaslan sanki çocuğu küçük yaştan itibaren siyasete atıyormuş gibi geliyorAli Aslan duydum bu aralar, çok hoşuma gitti ama Aslan da güzel isim. Pars ismini filan da seviyorum mesela. Hayvan isimlerini seviyorum ben asadsdffff
sanki çocuk güçlü olacakmış hissi veriyor bana.