- 28 Ağustos 2020
- 8.227
- 35.828
- Konu Sahibi hicpesetme
Aybike değil de aybüke ismini benim için teklif etmişler anneme. O ne öyle büke büke demiş koymamış annemAybike çirkin mi yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aybike değil de aybüke ismini benim için teklif etmişler anneme. O ne öyle büke büke demiş koymamış annemAybike çirkin mi yaa
Aybükeyi eşim istiyor ama ben Aybike istiyorumAybike değil de aybüke ismini benim için teklif etmişler anneme. O ne öyle büke büke demiş koymamış annem
İsmin aslı o değilmiş de dalga geçiyormuşsun gibi ya hakikaten merve nin yazdığını okuyuncaAybükeyi eşim istiyor ama ben Aybike istiyorum
Bide bunun aybigesi varAybükeyi eşim istiyor ama ben Aybike istiyorum
Aysel koy desen koymazlar Asel olunca aouwwwAsel 2023 yılının 1. Numaralı kız ismiymiş ya ısrarla koyuyorlar bana da aselsandan başka şey çağrıştırmıyor.
Vallaha isimden soğuttunuz beni doğurmuyorumİsmin aslı o değilmiş de dalga geçiyormuşsun gibi ya hakikaten merve nin yazdığını okuyunca
İybiki
Eki Görüntüle 3467007
Şaka yapıyorum ismi ya da kızının ismi aybike olan alınmasın nolur
Vallaha isimden soğuttunuz beni doğurmuyorum
Ay evet aybüge de varBide bunun aybigesi var
İsim bulun o zaman çabık 2 dk sonra doğurucam
Leylaİsim bulun o zaman çabık 2 dk sonra doğurucam
Ayy aşırı severim halamın ismi. İnci nasıl ?
Ya da Burhan Altıntop sesleniyo gibi Aybüke'yeİsmin aslı o değilmiş de dalga geçiyormuşsun gibi ya hakikaten merve nin yazdığını okuyunca
İybiki
Eki Görüntüle 3467007
Şaka yapıyorum ismi ya da kızının ismi aybike olan alınmasın nolur
Güzel severim ipek de güzelAyy aşırı severim halamın ismi. İnci nasıl ?
Doğmamış bebeğe don biçmemizGüzel severim ipek de güzel
aydınlandım resmen gerçekten bu ara çok fazla cennet temalı isim türedi Sare nin böyle bir anlamı yok değil mi, bende kızıma isim arayışındayım valla varsa önerin alırım anlamı benim için önemli çünküMinel Arapçada -dan, -den ekidir. Birçok surede de geçer. İskender Pala’nın kitabı da vardı Ah mine’l-Aşk diye. Bu da aşktan, aşkın elinden demek. Cennetteki vıttırıvızıklı anlamı olan isimler genelde uydurma oluyor. Kızınıza resmen -dan, -den diye sesleniyorsunuz.
Doğmadan bulcaz tabi ne zaman bulcazDoğmamış bebeğe don biçmemiz