• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Erkek Bebek İçin Ovulasyon Testi Kullananlar Acil İçeri

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Balanne26

Çok şükür, bin şükür, sonsuz şükür
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
2.004
2.863
333
Merhaba arkadaşlar erkek bebek isteyenler yada sahip olanlar hangi marka ovulasyon testi kullandınız ve ilişki zamanlamanız ne zamandı? Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar erkek bebek isteyenler yada sahip olanlar hangi marka ovulasyon testi kullandınız ve ilişki zamanlamanız ne zamandı? Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Oyle bir test mi varmis. Ne oldugunu bilmesem de boyle seylerin inandiriciligi yok benim icin.

Canım elbette ovulasyon testi var sadece zamanlamayla erkek bebek tutturan arkadaşlar var...

Sadece yumurtlama zamanını belirliyor siz ona göre ilişkiye giriyorsunuz.

:) Arkadaşım istemediğimi nereden biliyorsun? Elbetteki hayırlısı sağlıklısı önceliğim...

Yol ovulasyon testini biliyorum da erkek bebege gore olaninilk kez duydum. Onu soylemek istemistim.

Yok ovu testiyle çift çizgi silikleşince ilşkiye giren var yada çift çizgiden belli saat sonra giren var yani yumu yakalayan sonuçta hızlı giden Y spermi

Isterseniz konu disi deyin. Bebegin cinsiyetini belirlemek istemek simarikliktir, sukursuzluktur. Allah akil fikir versin.

Sonuçta Rabbim iğne ucu dahi olsa benden isteyin demiş değil mi? Evi olan yazlık ister arabası olan başka bir şey ister kızı olan erkek oğlu olan kız ister ne var ki bunda?

Kac yil bunun egitimini gordum ama Y kromozomunu tasiyan spermin daha hizli oldugunu sizden duyuyorum.

Öylemiiii çok güzel o halde beni de aydınlatın lütfen... samimiyim bu konuda en azından bilgim olsun.

Yok ovu testiyle çift çizgi silikleşince ilşkiye giren var yada çift çizgiden belli saat sonra giren var yani yumu yakalayan sonuçta hızlı giden Y spermi

Bir ilişkideki sperm miktarı yaklaşık 2ml.
1 mililitrelik menide en az 20 milyon sperm olması gerekiyor.

Sizin teoriye göre 20 milyon Y içeren sperm önce gidiyor ama 20 milyon X içeren arkadan geliyor.

Mümkün mü böyle bir şey?

Back
X