selam, hangi ildesin acaba? çizgili tisortlu takım 18 ay mı doğru mu anladım?Canim birde bu uclu takimlar var askinda cok canlu renkleri var ama isiktan oyle cikmis etiketleri ustunde cizgili tisortlu takim 20tll desenli tshirtli takim 25 tl ikiside kislik etiketlu disney ler tane 12 tl oda karron askili etiketi zaten askisi oluyor yani oda etiketli birde 18 numara bot var sifir dusunursen oda 25 tl lacivert ortopedik
erhaba 2-3 yaş yazlık sıfır takımlar var bende düşünürseniz resim koyabilirim. Takımını 5 tlden veririm maksat kullanılsınKizlar uygun olmasi tercihimdir hediye gelipte begenmediginiz elden cikarmak istediginiz bisey varsa takas icin urunlerimede bakabilirsinz guzel takimlar tercihimdir foto yuklerseniz sevinirim.
Asaga nickli arkadastan aldm cnm tesekkurler ama sen koy arayan diger arkadaslar alabilirM
erhaba 2-3 yaş yazlık sıfır takımlar var bende düşünürseniz resim koyabilirim. Takımını 5 tlden veririm maksat kullanılsın
cnm bebek icin olacak hediyelikler :)
Ama ben bunuda istiyorum oglumun nosuna bir bakayim cnm yazicm sana
Merhaba kutusunda 25 no yaziyor dogrumu yoksa daha kucuk mu?
25 numara :)Merhaba kutusunda 25 no yaziyor dogrumu yoksa daha kucuk mu?
Ama tabanini olctum 8,5 cm yazmissinizda tereddutte kaldim o yuzden sordum benim oglum 24 no giyiyor ayaklarini olctum 15 cm cikiyor kafam karistida. Eger bildigimiz 25 no ise ben almak istiyorum tabi sifir ise.25 numara :)
evet bu alt tabanı tekrar ölçmem lazım kutuda 15,5 cm yazıyor zatenAma tabanini olctum 8,5 cm yazmissinizda tereddutte kaldim o yuzden sordum benim oglum 24 no giyiyor ayaklarini olctum 15 cm cikiyor kafam karistida. Eger bildigimiz 25 no ise ben almak istiyorum tabi sifir ise.
Valla mezdurayla olctum ayagini cunku 25 no 8,5 cm olmamasi gerekiyor. Siz aksam olcun bana haber verin nosu uyarsa almak istiyorum. Bu arada oglunuz kac yasinda? Ve orjinal conwers dimi?evet bu alt tabanı tekrar ölçmem lazım kutuda 15,5 cm yazıyor zaten
bende tereddüt ettim
kesinlikle sıfrı kutusunda hiç kullanamadan büyümüş bizim ayaklar
siz neyle ölçtünüz oğlunuzun ayağını?
akşam ölçeyim tekrar şu an işteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?