Doğuma Hazırlık erkek bebek bekleyen anneler ve tüm hamişler size sorum olacak...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de 21. haftadayım ve erkek çocuk bekliyoruz ama ilk günden bu yana bir kez bile herhangi bir renkte herhangi bir akıntım olmadı
hormon ve bünyeyle alakalı olmalı

valla benim ara sira oluyor benimde oglum olacak kizimda fazla yasamadim bu sorunu bende bilemiyorum artik dogru olabilirde olmayabilirde hayirlisiyla dunyaya gelsinde onemli olan o

benimde oldu dışardan hep karnımı görenler oğlan dedi ama kızım oldu

kızlar benımde 3 ay boyunca kahverengi lekelenmem oldu bunun yanında kanamada oldu ve benım bebıslerın ikiside erkek allah bağışlarsa

benimde kanamalı oldu 15. haftada falan kesildi
ama benimki kız

böyle bir genelleme yapmak yanlış tamamen sebep hormonlar
bazen bazı hastalıklar bunun için genelleme çok yanlış olur

mrb canım bence saçma erkek bebekle bi alakası yok. bende erkek bebek bekliyorum allahin izniyle 25.haftamdayım çok şükür öyle bi sıkıntım olmadı.çevremdede hiç duymadım erkek bebek bekleyenlerde.benim görümcemde oluyordu ama kız bebekti.insallah bi sorunun yoktur canım.hepimiz kolay doğumlarmafoldumben

Bende erkek bebek bekliyorum ama Allaha şükür hiç kahverengiaıntım olmadı arasıra beyaz oda normaldi bence baıl inanç sen ne istiyosun peki?

ben de 25 haftalık hamileyim ve erkek bebek bekliyoruz ama böle bi lekelenme hiç olmadı. bunun cinsiyetle ilgili olduğunu sanmıyorum

ben de 35.haftamdayım. oğluşum olcak inşllh. hiç kahverengi akıntı sorunum olmadı. hamilelik öncesindeki gibi normal akıntım oluyor ara ara o kadar....

ben de erkek doğurdum lekelenme falan yaşamadım. üşütmüş de akıntınız geliyor olmasın. doktorunuza danışın bence.cinsiyetle alakalı değil böyle şeyler.

canım bende hıc kahverengı akıntı olmadı hamılelıgımın basından berı fakat oglum olcak

selam bende 18 haflık hamileyim ve erkek bebek bekliyorum ilk aylarda akıntım oldu ama kahveregi değildi.

ben de yakında doğum yapıcam ve bir oğlum olacak Allah'ın izniyle ama bu tarz bir akıntım hiç olmadı.

Benim 7. haftada başladı kahverengi akıntım kaç kere kanama diye doktora gittik , bebek gayet sağlıklı vajinal iltihap olabilir dediler, 3 ay bitince ilaç verdi doktorum ilaca rağmen kahverengi akıntım devam ediyor, sanırım benim hormonlarım öyle çalışıyor akıntım kahverengi gelecek yani ...Başka kaşıntı falan bir sıkıntı yok çünkü , artık taknıyorum...Bu arada benim de oğlum olacak inşallah...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…