Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canlarım.
14 haftalık hamileyim.2 yıllık evliyim ve evliliğimin başından beri sıklıkla duyduğum birşeyi sizlerle paylaşmak ve hatta sizlere danışmak istedim.hamileliklerin bazılarında kahverengi akıntı sıkıntısı oluyor.tabi ilk ay gelen kahverengi akıntı yerleşme akıntısı oluyor ama bazı hamişlerde neredeyse hamileliğin sonuna kadar ara ara kahverengi akıntı olduğunu duydum.bende de 14 haftamda olmama rağmen var bu sıkıntı.dr a gittim tabi bunun için ama bişey çıkmadı.
sadede geleyim;çevremde 3 kişi var özellikle:kahverengi akıntıyı yaşayan ve hamilelik sonuna kadar.bunların üçüde erkek bebek annesi oldu.yani erkek bebek bekleyen annelerin ara ara kahverengi akıntı yaşadığını düşünüyorum...bakalım sizler ne diyeceksiniz bu duruma...bakalım doğruluğu var mı?
selam canlarım.
14 haftalık hamileyim.2 yıllık evliyim ve evliliğimin başından beri sıklıkla duyduğum birşeyi sizlerle paylaşmak ve hatta sizlere danışmak istedim.hamileliklerin bazılarında kahverengi akıntı sıkıntısı oluyor.tabi ilk ay gelen kahverengi akıntı yerleşme akıntısı oluyor ama bazı hamişlerde neredeyse hamileliğin sonuna kadar ara ara kahverengi akıntı olduğunu duydum.bende de 14 haftamda olmama rağmen var bu sıkıntı.dr a gittim tabi bunun için ama bişey çıkmadı.
sadede geleyim;çevremde 3 kişi var özellikle:kahverengi akıntıyı yaşayan ve hamilelik sonuna kadar.bunların üçüde erkek bebek annesi oldu.yani erkek bebek bekleyen annelerin ara ara kahverengi akıntı yaşadığını düşünüyorum...bakalım sizler ne diyeceksiniz bu duruma...bakalım doğruluğu var mı?
ben doktoruma sormştm bu kahverengi akıntıyı . çok kahve rengi deil ama koyu kokusuz akıntı. doktor dediki bazı bebekler yerini temizler buda erkek bebekler olur genellkle dedi. ama kız bebeklerde yaparmş. ama bnm bebeğim erkek miş sonrada onu öğrendim. şimdide 39+1 haflık hamileyim doğurdm doğurcam Allahın izniyle.
bebiş geliyor desenize allhım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin darısı benim başıma
selam canlarım.
14 haftalık hamileyim.2 yıllık evliyim ve evliliğimin başından beri sıklıkla duyduğum birşeyi sizlerle paylaşmak ve hatta sizlere danışmak istedim.hamileliklerin bazılarında kahverengi akıntı sıkıntısı oluor.tabi ilk ay gelen kahverengi akıntı yerleşme akıntısı oluyor ama bazı hamişlerde neredeyse hamileliğin sonuna kadar ara ara kahverengi akıntı olduğunu duydum.bende de 14 haftamda olmama rağmen var bu sıkıntı.dr a gittim tabi bunun için ama bişey çıkmadı.
selam canlarım.