Doğuma Hazırlık erkek bebek bekleyen anneler ve tüm hamişler size sorum olacak...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kahverengi akıntı 10 haftalıkta başladı.32.haftaya kadar sürdü.Oğlum oldu.

selam canım benimilk gebeliğimde doğurana kadar lekelenmem oldu ama bebişim kızdı.şimdi4,5aylık hamileyim hiç lekelenmem olmadı çok şükür bu bebişimde erkek yani bence bünyeyle alakalı diye düşünüyorum cinsiyetle alakalı değildir.

30. haftamdayım hamileliğimin.Ama ne ilk aylarda ne de sonrasında kahverengi akıntım olmadı.Bebeğimin cinsiyeti erkek.
( Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin tüm anne adaylarının bebeklerini)

erkek bebek bekleyen arkadaşım var ilk üç ay filan o da yaşadı bu sıkıntıyı çok ağrılı ve akıntılı geçti kahverengi akıntı geliyordu belki arkadaşların dediği gibi genelleme yapmamak gerekiyor ama ben çok gördüm erkek bebek bekleyen annelerin bu tür sıkıntılar yaşadıklarını
arkadaşıma doktoru rahimde iç kanama oluyor o yüzden kahverengi akıntın oluyor demiş
erkek bebek nedense çok sıkıntılı geçiyor hamileliği

bence bu akıntının bebek cinsiyetiyle hiç alakası yık tamamen sağlık problemi. benim kahve akıntım omadı ama oğlum olacak inş.

tam üstüne bastın canım ama her erkek annesinde olacak diye birşey yok düşük tehlikesi diyip protegestandı heralde onu veriyolar aynısı bendede oldu ilkinde.

ben doktoruma sormştm bu kahverengi akıntıyı . çok kahve rengi deil ama koyu kokusuz akıntı. doktor dediki bazı bebekler yerini temizler buda erkek bebekler olur genellkle dedi. ama kız bebeklerde yaparmş. ama bnm bebeğim erkek miş sonrada onu öğrendim. şimdide 39+1 haflık hamileyim doğurdm doğurcam Allahın izniyle.

bebiş geliyor desenize allhım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin darısı benim başıma

kişiye gore degısıyor bence genellememek lazım cnm

,aaaaa bne bunu ilk kez duyuyorum ama hamileliğimin başında 1 hafta süren kahve lekelenmem olmuştu hatta düşük tehlikesi diye 2 ay progestan kullandım bu nedenle.Bugün öğrendim benim de oğluşum olcakmış. alakası var mı acaba?

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar, ben ikinci çocuğuma hamileyim İlk hamileliğimde sürekli kahverengi akıntılarım vardı ve bir kızım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…