Erkek Bebek alışveriş sorunu

Bircan91

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
142
62
33
Fark ettiniz mi? Tüm mağazaların pembelerle donatıldığını? Mavileri de geçtim, turuncular, yeşiller, kırmızılar hemen hemen hiç bi renk tonu yok. Ya pembe ya beyaz. Çok az kısmı mavi. Erkek Bebek için seçeneklerin bu kadar az olmasına sinir oldum.

Her neyse, soruma geçeyim. Tecrübeli erkek anneleri bebeğinize alışverişi hangi mağazalardan yaptınız?

Cevaplar için teşekkürler. :)

Ben daha yeni gittim ve oğluma bir sürü şey buldum lcwaikiki de. Ayrıca haklısınız bende ilk zamanlar birşeyler almakta zorlandım çünkü her yer pembe gerçekten erkeklere çok az seçenek var ben küçük beden bulmakta da zorluk yaşadım yaz bebeği olduğu için yazlık şeyler aradım ama yanidoğan için yok sayılır anca bulmaya başladım

E-bebek kıyafet bölümünde cok güzel seyler var bende oğluşuma bir kaç bişey aldım ordan

Ben bulunduğum ilçedeki yerel bi mağazadan almıştım beberon du adı bide waikiki den ama benden tavsiye fazla bişi almayın çok çabuk büyüyorlar ilk zamanlar ve sonrada giyer diye ayından büyükte almayın rahat edemiyorlar büyüdükçe az az alın zaten ilk zamanlar çok fazla hediyede geliyor

Ben bulunduğum ilçedeki yerel bi mağazadan almıştım beberon du adı bide waikiki den ama benden tavsiye fazla bişi almayın çok çabuk büyüyorlar ilk zamanlar ve sonrada giyer diye ayından büyükte almayın rahat edemiyorlar büyüdükçe az az alın zaten ilk zamanlar çok fazla hediyede geliyor
Hediye gelen kıyafetlerin çoğunu kullanamıcaz onlara da güvenilmiyor herkes kendine göre alsın bence ben az şey aldım ve pişman oldum sonrasında almak zorunda kaldım ve doğduktan sonra dışarı çıkmak sıkıntı oluyor

lcw'de erkek kıyafeti çok az, çoğu kızlar için.
ayrıca mavi görmekten kuscam artık.
yani turuncu, yeşil, sarı filan da olur ama hiç yapmamışlar.
bu arada ben nerden denk gelirse ordan alıyorum bişiler.
kanz, hm, ebebekten 1 tulum aldım.
trendyoldan disney butiğinden aldım bişiler.
kanzda güzel kırmızı takımlar vardı.
ben aldım 1 tane ama daha büyüyünce giysin inşallah diye, 6-9 ay aldım :)

Niye kullanamıyosun hediye gelenleri anlamadım canım ben hepsini kullanmıştım çocuğun giydiği haram yediği helal demişler oğluma çok az alışveriş yaptım yeğenlerimin badilerini zıbınlarını kullandım hep iyiki de öyle yapmışım bir giydiğini 1 hafta sonra giyemiyor zaten

Ya küçük ya da mevsimine uygun değiller denk getirememiş kimse. Kullanabileceğim çok az kıyafet var hediye olarak

eminönünde bebe tontancıları var genelde oradan alışverişimi yaparım :)

Fark ettiniz mi? Tüm mağazaların pembelerle donatıldığını? Mavileri de geçtim, turuncular, yeşiller, kırmızılar hemen hemen hiç bi renk tonu yok. Ya pembe ya beyaz. Çok az kısmı mavi. Erkek Bebek için seçeneklerin bu kadar az olmasına sinir oldum.

Her neyse, soruma geçeyim. Tecrübeli erkek anneleri bebeğinize alışverişi hangi mağazalardan yaptınız?

Cevaplar için teşekkürler. :)
B&G store
Zara
H&M

X