Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğlumun küçülen 0-3 ay erkek bebek kıyafetlerini ihityaç sahibi birilerine bağışalamak istiyorum.[/QUOTEbiri almadıysa alabilirmiyim
oğlumun küçülen 0-3 ay erkek bebek kıyafetlerini ihityaç sahibi birilerine bağışalamak istiyorum.
slm özgür bebeğinizin kıyafetlerini bağışlayacağınızı yazmışsınız.benim bebek kıyafetlerine çok ihtiyacım var.3 tane oğlum var ve hangisine ney nasıl yetiştierceğimi bilemiyorum .ekonomik durumumuz da çok iyi değil zaten bana verirseniz çok memnun olur ve duacınız olurum.şimdiden ALLAH razı olsun niyetiniz için.msn imi eklerseniz ya da tlf verirseniz görüşmek isterim.
benimde oğlum var-eğer yaşlarını söylerseniz bende gönderebilirim.nerede oturuyorsunuz?
elfidan21 seni uzun süredir takip ediyorum fakat çözemedim.Bir konuda ablamın ihtiyacı var diyorsun,diğer bir konuda çocuk esirgemeye bağış diyorsun,şimdi bakıyorum benim ihtiyacım var diyorsun.Pek çok konuda gördüm seni.Hangisi sensin?
elfidan21 benide nerdeyse 10 gündür oyalıyor kıyafetleri kimseye verme ben alıcam daha sonrada ses seda çıkartmadı.. bu tarz davranışlardan dolayı tabiki insan tereddüt eder.. şahsen sen bana hiç inandırıcı gelmiyorsun elfidan21.... yargısız infazdan bahsetmişsin ama senin yaptığın daha kötü.. bunuda bil.... insanların vaktini harcatıyorsun.. herkezin kendi düşüncesi ama ben sana inanmıyorum mahalesef...[/Qslm burcu hanım ben size demedimmi burada para aktarımı yapabileceğim biryer yok diye ilçedeyim ben şuan ve sizinle şehir merkezine gideceğim zaman yani bu hafta sonu irtibata geçip netleştirecektim.size itimaddım yok demişsiniz..kendiniz bilirsiniz ..
elfidan21 benide nerdeyse 10 gündür oyalıyor kıyafetleri kimseye verme ben alıcam daha sonrada ses seda çıkartmadı.. bu tarz davranışlardan dolayı tabiki insan tereddüt eder.. şahsen sen bana hiç inandırıcı gelmiyorsun elfidan21.... yargısız infazdan bahsetmişsin ama senin yaptığın daha kötü.. bunuda bil.... insanların vaktini harcatıyorsun.. herkezin kendi düşüncesi ama ben sana inanmıyorum mahalesef...
utanılcak birşey yok bu konuda bence kızacak birşeyde yok .arkadşımızında suçu yok sadece öğrenmek istemiş kim olduğunu.farklı farklı konularda bulunduğundan ve farklı yazdığından.sonuçta net ortamı.isim unutmuş olabilr normal birşekilde söyleyebilrsin ablamdı diye.yanlış anlaşılmıyorsunki bu konuda gayet güzel düşünmüşsün bence.