Erkek bebegim olucak ama cok cirkinlestim

Ben oğlumun hamileliğinde inanılmaz çirkinleşmiştim. Yüzüm karardı çillendi renk farklılıkları oldu. Ama doğumdan sonra hepsi geçti gitti. Şimdi kıza hamileyim. Yüzüm bana çok güzel geliyor. Bence beslenmeyle su içmekle ilgili bir durum. Oğlumda çok su içmiyordum ama şimdi çok su içiyorum. Milletin ağzı torba değil ki büzesin hiç takma böyle şeyleri.

Benimki de erkek inşallah benimde ergenken çıkmadı sivilcelerim şimdi çıktı tüylenme desen aldı başını gidiyo ama zerre umrumda değil her gören aa sen hamile misin laflarından da biktim amann salla evet diyorum fit bi anne olucam ne yapım daha zaten kaçıncı ayim diyorum

İlk oğlumda güzelleşmiştim ama ikinci oğlumda ayy nasıl çirkinlştm bnde sorma :) demekki batıl inançmış çirkinleştm ve oğlan doğurdum . Sende doğuruncs.güzellşirsin

Yediklerine dikkat etmelisin sen iki canlısın ve aldığın vitamin protein kalsiyum su demir vs eksik kalıyor bence hamilelere yönelik besleyici diyetler uygulamalısın diyet derken yani en faydalı olanların toplandığı bir liste aç kalmıyorsun yni

Ben de cok cirkinlestim hamileyken agzim gozumde habire arpacik cikip duruyordu.Altinci aydan sonra gecti hepsi .Valla resimlerime bakiyorum bazen cok guzel cikmisim bazen sekilsizmisim degisiyor yani takılma ya degismesen bile ne olacak surda 3 ay kalmis doguma saglikla alda bebegini kucagina .

Bence bırak bu elalemin laflarini sen kendi sagligin için daha fazla su tuket. Kremler ve yağlar cildini toparlayabilir. Bi aktara git ve doğal ürünlere basvur bence. Ben de kız bebek hamileliği geçirdim. Hamileliği de 6 kilo verdim. 9.aya girdiğimde hala 1 kilo eksiktim. Kalcalarim söylenenin aksine kilo verdiğim için küçüldü. Herkes çok guzellestin dedi. Ama önemli olan senin kendini nasıl hissettigin bence. Büyütme bu lafları. Keyfini çıkar hamileliğinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…