- 29 Kasım 2012
- 387
- 413
- 123
- Konu Sahibi sevcankubra
Ayrıca dünyanın en çirkini olsak kime ne?bu millet zevk alıyor kulp bulmaya. Hele içerlenenlere karşı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hurafe laflarKizlar meraba ya bn cok kotuyum 24 haftalik hamileyim bebegim erkek olucak herkes dio erkek bebekde anne guzellesir ben tam tersi o kadar cirkin oldumki dudaklarim kurudu yuzum kabuklandi yuzum zayifladi sivilceler atti bn anlamadim herkes dio senin simdiye cok gzl olman lazmdi erkek bebek gebeliginde bu tur sorun yasayan arkadaslar size etkileri nasil oldu
Millette bir acayip a güzel olman lazımdı ne demek hamile kadına. Kendilerine baksınlar dünyaya can getirmek kolay mı. Kendileri güzel olur.Kizlar meraba ya bn cok kotuyum 24 haftalik hamileyim bebegim erkek olucak herkes dio erkek bebekde anne guzellesir ben tam tersi o kadar cirkin oldumki dudaklarim kurudu yuzum kabuklandi yuzum zayifladi sivilceler atti bn anlamadim herkes dio senin simdiye cok gzl olman lazmdi erkek bebek gebeliginde bu tur sorun yasayan arkadaslar size etkileri nasil oldu
o kızın olunca çirkinleşirsin oğlun olunca güzelleşirsin batıl inançKizlar meraba ya bn cok kotuyum 24 haftalik hamileyim bebegim erkek olucak herkes dio erkek bebekde anne guzellesir ben tam tersi o kadar cirkin oldumki dudaklarim kurudu yuzum kabuklandi yuzum zayifladi sivilceler atti bn anlamadim herkes dio senin simdiye cok gzl olman lazmdi erkek bebek gebeliginde bu tur sorun yasayan arkadaslar size etkileri nasil oldu
Millette bir acayip a güzel olman lazımdı ne demek hamile kadına. Kendilerine baksınlar dünyaya can getirmek kolay mı. Kendileri güzel olur.
Dogumdn sonra hersey duzler su ic bolKizlar meraba ya bn cok kotuyum 24 haftalik hamileyim bebegim erkek olucak herkes dio erkek bebekde anne guzellesir ben tam tersi o kadar cirkin oldumki dudaklarim kurudu yuzum kabuklandi yuzum zayifladi sivilceler atti bn anlamadim herkes dio senin simdiye cok gzl olman lazmdi erkek bebek gebeliginde bu tur sorun yasayan arkadaslar size etkileri nasil oldu