Erkek bebegim olucak ama cok cirkinlestim

Bebeğin sağlıklıysa senin sağlığında yerindeyse neden böyle şeylerle canını sıkıyorsun şükret bence 4 hafta önce oğlumu kaybettim 18 haftalıktı keşke bugün oğlum buz gibi toprakta değil karnımda olsaydı da yüzüm gözüm bakılmayacak derece çirkin olsaydı şükret bence haline güzellik gelir geçer tek dert o olsun

Hurafe laflar

Hamile kadına söylenecek laf mı bu şimdi...
Bakmayın siz ona öyle şeylerin bilimsel temeli yok hamilelikte hormonlar yüzünden görünümünüzde değişiklik olması çok normal. Kız erkek olmasının bir etkisi yok bunda. Hamilelik sone erince normale dönersiniz.

Millette bir acayip a güzel olman lazımdı ne demek hamile kadına. Kendilerine baksınlar dünyaya can getirmek kolay mı. Kendileri güzel olur.

Bebek annenin guzelligini neden alsin yahu. Bir yerde cogalinca diger yerde eksilen birsey mi bu? Genlerinde ne kodlandiysa o olur. Vitaminsizlik, hormonlar, yanlis veya yetersiz beslenme vs. bir dolu sebep yuzunden cilt bozulabiliyor ki bu cok normal. Sakin kafaniza milleti takmayin. Karninizda bir melek buyuyor ve onun icin dunyanin en guzel kadini siz olacaksiniz gerisinin ne dusundugu onemli mi?

o kızın olunca çirkinleşirsin oğlun olunca güzelleşirsin batıl inanç

hamileliğin herkes üzerinde farklı etkileri vardır

Bilimsel bir dayanagı var mı güzelleşirsen erkek cocugun olur diye? Niye hurafelere kafa takıyorsunuz ben anlamıyorum

Kızı olacak olanlar da çirkinleşebiliyor.
Hamilelik yıpratıcı bir süreç.

Laf olsun torba dolsun diye konuşuyorlardır. Herkes bi alem. Kafana takma hiç.
Sağlık olsun da

Bırakın bu kocakarı laflarini
Cinsiyet ne zamandan beri hamilelerde farklı etkiler bırakıyor? Elinizde internet var, doktor görüşleri var. Üzülüyorum genç insanların bu saçmalıklara prim vermesine

Bende bi kız annesiyim ve hamileyken övünmek gibi olmasın gayet her zamanki halimdeydim yani güzel sayılır

Ne popom çıktı ne yüzüm çirkinleşti bunlar olmayınca herkes bebeğin erkek doğacak dedi ama sonuç ben güzel kızım güzel e eşimde fena değil

Offf ne alakası var ya :) Millete bakmayın,hamileliğinizin keyfini çıkarın.Saçma yani yok güzelleşirmiş ,çirkinleşirmiş

Dogumdn sonra hersey duzler su ic bol

İlk kez duyuyorum, zaten çok da saçma bi laf.
Hamile bi insan zaten güzel olsa ne olur çirkin olsa ne olur anlamadım. Sonuçta 9 ay boyunca bi sürü şey yaşıyorsun iyi kötü..
Bence bebeğin sağlıklı bi şekilde gelişsin gerisi önemli değil. Güzel beslen, bol su iç.

Bol bol su iç canım. Fındık fıstık ceviz ye.meyve tüket mutlaka.hazir ve paketli yiyecek cok yemiyordum falan.saglikli besleniyordum kisaca.benim de kızdı. Ama hayatımın en güzel göründüğüm, cildimin en çok parladığı zamanlardi.hasta olmadim hic.sacim dokulmedi.gercektwn en saglikli zamanlarimdi.yedigime içtiğime buluyorum hala. Çünkü normalde öyle vitaminli şeyler yemek ve sık su içmek aklıma gelmez.o günler de hamileligimle bitti ne yazikki :))))))

Bir de Son iki haftaya girince dudağın, burnun şişiyor hep.doguracagin yüzüne vuruyor resmen.ne olursan ol o şişlikle biraz çirkin gelebiliyosun kendine.o zamanlarda misin acaba?

Benimde öyleydi bi ara sivilceler cikmsti yüzümde her gün küçük küçük çıkıyordu geçti smdi 1 ay sonra bisey kalmaz korkma :)

güya erkekte guzelleşir, kız da çirkinleşirmiş insan.
halk efsanelerı işte :=)
benımkı kız, ama değişen bişi yok bende

Çok su içerim 3 günde bi damacana bitiriyorum doğumum kolay oldu faydası çok var. Hemşire katater takıcaktı takarken sen çok mu su içiosun die sormuştu nerden anladın dedim damarlarından belli demişti. Yüzünü gülsuyuna üç damla limon sık pamukla temizle patlar. Buz kabına soda koy her gün bi tane yüzünde gezdir farkı göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…