- 20 Mayıs 2015
- 95
- 7
- 18
- 40
- Konu Sahibi sevcankubra
-
Yani ne kadar sacma degilmi moral vermek yerine kotu olani soyluyorlar hepBu insanlar ne garip ve lafbaz.. Çocuk sahibi olmayanlara neden yok derler olana da çirkinlerin bilmem ne.bu insanları ordünalyus ilan eden kendimiziz.
Kaale alma bak nasıl da sinecekler.
Hic farketmemisimŞimdi kalkıp birileri düzeltme yapmadan ben yapıyım. Ordinaryüs özellikle yazmadım. İroni olsun diye.
Kizlar meraba ya bn cok kotuyum 24 haftalik hamileyim bebegim erkek olucak herkes dio erkek bebekde anne guzellesir ben tam tersi o kadar cirkin oldumki dudaklarim kurudu yuzum kabuklandi yuzum zayifladi sivilceler atti bn anlamadim herkes dio senin simdiye cok gzl olman lazmdi erkek bebek gebeliginde bu tur sorun yasayan arkadaslar size etkileri nasil oldu
Kizlar meraba ya bn cok kotuyum 24 haftalik hamileyim bebegim erkek olucak herkes dio erkek bebekde anne guzellesir ben tam tersi o kadar cirkin oldumki dudaklarim kurudu yuzum kabuklandi yuzum zayifladi sivilceler atti bn anlamadim herkes dio senin simdiye cok gzl olman lazmdi erkek bebek gebeliginde bu tur sorun yasayan arkadaslar size etkileri nasil oldu
Bebegin nasil peki oglun yakisiklimi oldu belkide oglun guzelligini almistr :))Ben inanmiyorum boyle seylere. Ben de hamileyken cok cirkindim. Gerci hala kendimi oyle goruyorum da neysebende oglan annesiyim. Mesela arkadasim 2 kiz dogurdu. Ikisinde de cillop gibiydi. Arkadasin dedigi gibi coook su icmekte fayda var. Yuzun o yuzden kuruyor.
Sana degil sana "senin guzel olman lazimdi" diyenlere gonderme yapmis arkadas. Yanlis anlamissin canim.Yani ne kadar sacma degilmi moral vermek yerine kotu olani soyluyorlar hep
Size dememiş ki niye üstünüze alindiniz size söyleyen yada toplumdaki bunları söyleyen insanlar için söylenmişYani ne kadar sacma degilmi moral vermek yerine kotu olani soyluyorlar hep
Hic farketmemisimordimalyüs yazaydin daha ironik olurdu
Benimde ole gecio iki parca bulasik bile yikamaya useniorm halim yok surekli bide bole cevredeki piskolojin baskilar dahada yipratioNasil geciyor hamileliginiz ? Benimki zor geciyor baya gecen annemle kardesime resmimi gonderdim cirkinlesmissin manasinda kizin olacak galiba dediler ama oglum olacak insallah ve gercekten de cirkinlestigimu düşünüyorum bende.Cunku cok yorgunum bitkinim surekli basim ağrıyor.
Dogdugunda bi cirkindi bi cirkindi ama bana guzel geliyordu tabi ki. Simdi 9.aya girdi. Bal gibi. Benim guzelligi almis demekkiBebegin nasil peki oglun yakisiklimi oldu belkide oglun guzelligini almistr :))
Ya bn o yorumu yanls yazdm :)) ona degildi hatlar karisti pardonSize dememiş ki niye üstünüze alindiniz size söyleyen yada toplumdaki bunları söyleyen insanlar için söylenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?