- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
- Konu Sahibi EU1
Valla bır saat arayla karsılıyoruz hep bırbırımızı gelınce tıtret dıyecem ama o da yokk kaydirigubbakcemile3bendende iylik sağlık canım.çok şükür karşılaştık:Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bır saat arayla karsılıyoruz hep bırbırımızı gelınce tıtret dıyecem ama o da yokk kaydirigubbakcemile3bendende iylik sağlık canım.çok şükür karşılaştık:Saruboceq:
Valla bır saat arayla karsılıyoruz hep bırbırımızı gelınce tıtret dıyecem ama o da yokk kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız
Iyı aksamlar egemm...
Çok şukur ıyıyııkk.. Demek sende bır aslan annesısın.. :))
Yeliss bak ben buradayım daha gıtmeyın tamam yakalayamıyoruz bırbırımızııı sonra..
canım başlara bakarsanız asıl bekçiliği ben yaptım bu ara arada uğruyorum öptüm sizleri
ben yeni üyeyim bir kaç gündür bu siteye takılıyorum ama kimseyi görmüyorum herhalde zamanlamam yanlışsenağlama
Evet canım.. Senın Aslan ne kadarlık... :1rolleyes:
Burası cok aktıf aslında zamanlaman yada gırdıgın topikler yanlıs olabılır canım yanı durgunluk acısından... :teselli:
benimki 4 yaşında gamyoncuiremsuya seninki??
Oh masallah sen buyutmusun canım.. Benımkı daha 5 ay olacak.. 4 ay 20 gunu gectı ıste..
kızlar benim aslanımın biri 14 yaşında diğeri 18 yaşında
tabii birde egem var o da 1.5 yaşında
Evet haklısın daha 5 ay bıle nasıl olacak onu anlamadım ben..bi de bana sor. ama çok hızlı büyüyorlar bir o kadar da zor.en güzel zamanları.bence tadını çıkar.süprizzzzz
kızlar benim aslanımın biri 14 yaşında diğeri 18 yaşında
tabii birde egem var o da 1.5 yaşında
Evet haklısın daha 5 ay bıle nasıl olacak onu anlamadım ben..
Oh masallahh.. 3 tane Aslanın var yanı..
Normal dogummuyduu cok merak ettım ??
Evet haklısın daha 5 ay bıle nasıl olacak onu anlamadım ben..
Oh masallahh.. 3 tane Aslanın var yanı..
Normal dogummuyduu cok merak ettım ??
evet canım normal doğum ama benim 2 oğlum var ege kızkardeşimin oğlu ama ben torunum diyorum çünki kızım olmadığı için bana anneanne diyecek biri yok ege anneanne desin istiyorum üstelik kızkardeşimle aramızda 12 yaş var onu ben büyüttüm