Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız

Iyı aksamlar egemm...
Çok şukur ıyıyııkk.. Demek sende bır aslan annesısın.. :))
Yeliss bak ben buradayım daha gıtmeyın tamam yakalayamıyoruz bırbırımızııı sonra.. :eek:

canım başlara bakarsanız asıl bekçiliği ben yaptım bu ara arada uğruyorum öptüm sizleri

canım başlara bakarsanız asıl bekçiliği ben yaptım bu ara arada uğruyorum öptüm sizleri

ben yeni üyeyim bir kaç gündür bu siteye takılıyorum ama kimseyi görmüyorum herhalde zamanlamam yanlışsenağlama

ben yeni üyeyim bir kaç gündür bu siteye takılıyorum ama kimseyi görmüyorum herhalde zamanlamam yanlışsenağlama

Evet canım.. Senın Aslan ne kadarlık... :1rolleyes:
Burası cok aktıf aslında zamanlaman yada gırdıgın topikler yanlıs olabılır canım yanı durgunluk acısından... :teselli:

Evet canım.. Senın Aslan ne kadarlık... :1rolleyes:
Burası cok aktıf aslında zamanlaman yada gırdıgın topikler yanlıs olabılır canım yanı durgunluk acısından... :teselli:

benimki 4 yaşında gamyoncuiremsuya seninki??

kızlar benim aslanımın biri 14 yaşında diğeri 18 yaşında
tabii birde egem var o da 1.5 yaşında

oooo ne güzel yaa... valla çalışmasam 2. çocuğu:CüvCüv: düşünürüm:uhm:. ama zor.biz 4 kız kardeşiz.insanın kardeşigibisi yok.oğlum büyüyünce bana çok kızacak:kızgın:

bi de bana sor. ama çok hızlı büyüyorlar bir o kadar da zor.en güzel zamanları.bence tadını çıkar.süprizzzzz
Evet haklısın daha 5 ay bıle nasıl olacak onu anlamadım ben..

Oh masallahh.. 3 tane Aslanın var yanı..
Normal dogummuyduu cok merak ettım ??

Evet haklısın daha 5 ay bıle nasıl olacak onu anlamadım ben..

Oh masallahh.. 3 tane Aslanın var yanı..
Normal dogummuyduu cok merak ettım ??

evet canım normal doğum ama benim 2 oğlum var ege kızkardeşimin oğlu ama ben torunum diyorum çünki kızım olmadığı için bana anneanne diyecek biri yok ege anneanne desin istiyorum üstelik kızkardeşimle aramızda 12 yaş var onu ben büyüttüm

evet canım normal doğum ama benim 2 oğlum var ege kızkardeşimin oğlu ama ben torunum diyorum çünki kızım olmadığı için bana anneanne diyecek biri yok ege anneanne desin istiyorum üstelik kızkardeşimle aramızda 12 yaş var onu ben büyüttüm

Anladım canım cok guzel bırsey :)...
Ben de oğlumu normal dogurdum bıraz zorlu bor dogum oldu kordon dolanmıs ve elı yuzundeydı uzun surdu ama yınede memnunum..
Yalnız ıkıncı daha kolay olabılır mı acaba dıye onu merak edıyorum :))

merhaba kızlar bende Aslan annesi olarak aranıza katılmak istiyorum hemde Aslanlarrr demem lazım 2.küçük aslanımda Allahın izniyle yolda inşallah.benide aranıza alır mısınız?

X