Erkek ( Aslan ) Çocuğu Olanlar Kulübü

nerdesiniz aslan analarııııııı 4 gündür kimse uğramamış yawwwsengözlerimebaksanab
umarım iyidir aslanlarımızkaydirigubbakcemile5

Merhaba :)
Ben aranıza yeni katıldım... 6 yaşında bir aslan annesiyim:)

Sevgiler...gamyoncuiremsu

slm bende bu bölüme yeni katılıyorum 35 günlük bir prens annesiyim tosunumu çok seviyorum sağlıklı sıhhatli büyürler inşallah

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz allah bağişlasin bebişlerinizi

Hoşbuldum :)

Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın :)

Güzel bir gün diliyorum

herkese selam, yarın büyük oğlum ilk karnesini alacak, anasınıfına gidiyor, öğretmeni cuma güün olamayacağı için yarın alacaklar karneyi, şimdiden nasıl heyecanlıyım anlatamamm

yeni anneler hoşgeldiniz aslanlarınızı allah bağışlasın
çokoprens bunlar ilk heyecanlar zamanla alışılır eminimki aslanın çok başarılıdır

selam benim koca dana da karne alcak.bu sene 8 sınıf
allah nasip ederse seneye lise anasıda daha doğuramadı bu aradakaydirigubbakcemile3

iyi uykular canlarrrrrrrrr

günaydın hayırlı cumalar

kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun.
arkadaşlar cumanız mübarek olsun.a.s.

Rabbimiz! Güçsüzlügümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizligimizi Sana sikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamizi da yalniz Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duydugumuz ihtiyaç, Senin zenginligine denk! Sana olan ihtiyacimiz Senin büyüklügün kadar...
Bildirdigin ve gizledigin tüm isimlerini ve Kur'an-i Kerim'i, kalbimizin bahari, gönlümüzün nuru, sikintimizin ilaci yap.

hayirli Cumalar

Sana katılıyorum arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım ve çok üzüldüm.Kontenjan sıkıntısı yüzünden bende oğlumu ilk dönem yazdıramadım anaokuluna ancak gidip tekrar konuştuk ve ikinci dönem alabileceklerini söylediler bekledik ve görücez artık.a.s

GÜNAYDINNNNNNN

günaydın arkadaşlar.....aramıza yeni katılımlar olmuş,sizlerde hoş geldiniz..aslanlarınızı Allah bağışlasın.karneler nasıl bu arada?uzun zamandır uğrayamadım çünkü iki canavardan bana sıra gelmiyor üzgünüm.hepinize ii tatiller Şeniz

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr

bende araniza katilim ozaman
benimde 17 aylik bir aslanim var

bendede herkeze selamlar benimde şubat ayında 5 yaşını dolduracak bir aslanım var hepimizin yavrularını allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…