Erkek arkdaşımın evli oldugunu iki bucuk yil sonra ogrendim

yuh diyorum yuh
kanma artık bunlara yaa
bu adamla bi sende bi eski karısında olan adamla mutlu olacağını mı sanıyorsun
muhtemelen çocuğu olmamıştır kadının ve
çocuk için bi kurban aramışlardır
o da sen olmuşsun
kanma artık
bu tür olaylar çok güzel ülkemde

ayrıca evli bi adamla iki buçuk yıl
adam seni hep kandırmış
daha hala olabilir ihtimali ile bakıyorsun
kanmaaaaaaaa

çocukları niye yok 10 yıl boyunca abla kardeş olarakmı yaşamışlar

Parasi icin evlenmrdiyse o kadinla bende birsey bilmiyorum bu hayatta.adam jigolo gormuyor musun? O adam o kadini birakmaz..bu asalakla evlenip ne yapican? Bunlat çocuğunuda alirlar elinden...zaten kadin adamakilli biri olsa 10 yas ufak bir cocukla evlenmezdi..tencere kapak olmuslar..evlilik ask uzerine yapilir maddiyat uzerine yapilirsa iste boyle 99 kisi girer araya. .

bu kızlar ne kadr saf oluyorlar yaa hala beni seviyormuş diyor. seni sevse nee sevmese nee. sen hayatında 2. bir kadını kabul edebilecekmisin. ki 40 küsür yaşında kadın nasıl sex yapmıyorrmuş bilemedim. bu yalnızlık ve ilerleyen yaşla kadınlarda daha da kuvvetlenen bir duygu bence. bol şans konu sahibesi...

Abla gibi mi görüyormuş çok komik .. Sen o kdr evli kal bi de abla de yuh artık şşaşırmış insan ablasını s. yapıyomuymuş töbe töbe ağzımı açtırmayın benim ya saçmalığa bak

konu sahibinin aklından zoru var bence
ilginç insanlar ya :)
neyse evlensin de görsün gnünü
iki gün sonra bdv de boy gösterir artık

Abla gibi mi görüyormus?
Seks'de yokmus cünkü 46'mis ...

ay kusura bakmayin ama cok güldüm

Allah askina inaniyormusunuz yahu???

Kadın 46 yaşındaymış.. Kadın erkekten Büyükmüş.. Kadın seks yapmıyormuş.. Erkek kadını abla gibi görüyormuş...Nasılda kendimizin mutluluğu için karşı tarafı bir hamlede yerle bir ediyoruz. Nolmuş yani.. Kadın sırf kendinden genç biriyle evlendi diye. Bütün suçlu kadın mı oluyor. Asalım kadını nasılsa yaşlanmış. adamı haketmiyor. Siz daha gençsiniz. Daha mutlu edersiniz.
Tamam belki boşanmaları senin suçun değil.. ama böyle karaktersiz bir adamla nasıl birlikte olabilirsin. 2 sene kandırmış seni. Seni 2 sene kandıran bir adama nasıl güvenebilirsin.

Bu konu gerçek mi ya? Bir kadın erkeğini nasıl başka kadınla paylaşmayı kabul eder ki? Gidip arada bir uğrarmışmış

Benim kafama takılan şu, o evde bir de kardeşi ve onun çocuğu da varmış ya hani. Hani kardeşi sinirliymiş o yüzden de tanıştırmak istemiyormuş, falan... o kardeşimin çocuğu dediği aslında adamın kendi çocuğu mu?

kız 16 senen kalmış hemen acele et bak 46ya ne var şurda

adam o kadını seviyor. senle evlenmek istemesi yalnızca çocuk için. kadın sanırım çocuk yapamıyor. çocuğunuz olduğunuzda boşanır senden ve sevdiği kadına gider benden söylemesi. aklını başına al..

çok ünlü sosyetik bir kadın aldatılınca şöle demişti
erkek genç teni sever

çok ünlü sosyetik bir kadın aldatılınca şöle demişti
erkek genç teni sever
Acı ama gercek....karısını seviyor falan denilmis karısını seven adam baska kadinlarla takilmaz bi kere ..bu nasi sevgi anlayisi ne genislik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…