Erkek arkdaşımın evli oldugunu iki bucuk yil sonra ogrendim

Tesadufen ogrendim ve bana sali gunu bosanma davam var dedi bosandi.Kendinden 10 yas buyuk biriyle 11 yildir evliymis kendisi suan 36 yasinda .Ayrildim ondan fakat ikna etti baristik.Seni seviyorum dedi onu bi abla gibi gordum hep yanlis bi evlilik yaptim bir turlu vicdanim elvermedigi icin bosanamadim sana bosanacagim icin soylemedim bosaninca soyleyecektim dedi iliskimizin bozulmasini istemedim dedi.evde yardimci bir kadin var dedi kardesim var dedi her evine gitmek istedigimde kardesim
evde i boyle seylerden hoslanmaz ters biridir dedi.gercekten de kardesi o ve karisi yasiyorlarmis.Bosandi gittik nufustan aile tablosunucikarttik.bosanmis yaziyodu .su anki durum ise kadin hala onun evinde eylulde bir eve cikacakmis.o da o evde kaliyor.fakat kanepede uyudugunu soyledi . Aileme soylemedim ramazanda gelecekler bu ramazan gecsin dedi kardesi de bosanmis bi oglu var annesi bakiyor .yazin babasini gormeye geliyor dedi.gelip gitsinlersoyleyecem eylulde de kadin gitmis olacak evden dedi.Ve beni boyle ikna etti.Dun de dediki o ayri bi evde yasayacak biz evlenecez 2016 haziranda senle.Ama onun bana cok emegi gecti cocugu da yok.hayatta yalniz kalmasini istemem arada bir giderim ugrarim dedi bazen de kalirim dedi.Aramizda seks yok zaten dedi kadin 46 yasinda.belki de bana hep iyi davrandi vicdanen birakamam tamamen atamam dedi.Seni seviyorum senden vazgecmem diyor bana seninle aile olmak istiyorum cocugumuz olsun istiyorum dedi.Kadin benim evlenmeme karsi degil dedi.Sizce ne yapmaliyim cok aci cekiyorum seviyorum da onu...

.Ama onun bana cok emegi gecti cocugu da yok.hayatta yalniz kalmasini istemem arada bir giderim ugrarim dedi bazen de kalirim dedi.

şaka gibi.hatta adam resmen dalga geçer gibi:KK57:

şu an bir sarsıntı geçiriyorsun,bi sakinleş,aslında olmayacağını sen bızden ıyı biliyorsun,eğer içinde şüpheler olmasa idi konu açmazdın,senı yargılamıyorum,en yalın arkdaşımda 5 yıl sonra öğrendı evli olduğunu,meğer eşi biliyormuş ve razı ımış,dolasıyla kız anlamadı,taki annesi oğlanın evıne gidip neden kızımı istemıyorusnuz diyene kadar,karısı açmış kapıyı,gelın sizi tanıyorum falan fılan....

o kadının sana bedduaya hakkı yok,takılma,haksız beddua geçmez,ama bence o adamın tek derdi va,baba olmak,o kadın çocuk yapmmamış yada olmamış neyse,ve bence o kadın sadece baba olması için izin vermiş,haaa ben kabul ederım evlenırım dersen baba olduktan sora gitme o kadına yatmaz,lakın adam ağlam pislik,senle tatrışsak bı gıderım yanına falan,bellki vicdan yapıyor,fakat hiç tavsıye etmem evlenmenı...

Kadinda para vardir yiyordur parasini ondan birakmak istemez...hic bir erkek kendinden 10 yas büyük bir kadina asik olamaz kimse yemesin beni simdi burda...erkekler kendinden daha genc kadınlara ilgi duyarlar..kendinden büyük birine asik olsa bile kisa sürer ..doganin kanunu bu...
bence birak o adami...o teyzeyle yasasin madem cok merakliymis..cikat iliskisi iste..

ha birde bu arkadşaım sevgiliside evde boşanmış kızkardeşim var,ıkı çocuğuyla bende kalıyor demişti,arkadşaımın annesi gidince o eve o ıkı çocuğun kardeşinin değil bizzat adamın olduğunu öğrenmişti,boşanmış kızkardeşide eşi :)

lütfen sakın ol,çokda daha iyilerini bulursun,bulmasan ne olcak hayt erkk değilki,
hayat her akşam huzurla yastığa başını koymak,ve uyandığında masmavi gökyüzünü görmek...
düşün bu adam o kadına gidince o masmavi gökyüzü senın için sımsıyah olur,o yastık ağladığın ıslak bır köşe olur

• Beğen
Reactions: anu
Benden dolayı boşanmadı bu kesin birsey...
hayır sizin için boşanmış bariz belli.
yorumlarınıza bakılırsa sizinle sırf çocuk yapmak için evleniyor. bu kadın bunu bile bile ses çıkarmazsa tek bahane çocuk. sevgiliniz çocuk istediğinde doğuramayacak...
sizi resmen damızlık olarak alıyor evde ona daha doğrusu ona ve yaşlı karısına çocuk doğuracaksınız belki bir süre sonra sizi boşayıp çocukla o kadına gidecek...bu kadar da saf olmayın...

2,5 yılımı cöpe atmak zoruma gidiyor ve kadın bana beddua ediyormuş bana yuvan olmaz insallah diye beddua etti .Ben ona sen nasıl bile bile kabul ettin ben yeni öğrendim dedim o zaman niye hala aynı evdesin dedim.Beddua etti ve acıklama yapmadı.
bence yuva yikanin yuvasi olmax .o kadini da kendi yerine koy senin yuzunden bosanmis bu adam da madem vicdan var karisini ortada birakmazdi.ne diyim sen sklini basina topla sen hiic kiskanmiyor musun sevdigini kahvsltiya gidecekmis.yani allah akil verdin sans bide meslegin var baska adammmi yoook sana.bekle sanki.millet evleniyor.4 yilini veriuor bossniyor da sen iki 5 yilini mi atamiyorsun yaxik sana cidden.

Böyle biriyle hayat birleştireceğine git ipsiz sapsız birini bul. Bu ne rahatlık arkadaş.
Kabul edilebilir birşey değil bu.
Adam resmen kadının jigololuğunu yaparım diyor açık açık net bir şekilde.
46 yaş sex için çok geç bir yaş olduğunu sanmıyorum,
Peki bu kadın sex ihtiyacını nasıl karşılıyor yıllardır (?)

Bu adamda mature sendromu var. Yakma güzel kardeşim başını.

2.5 yil cokta uzun bi zamn degil aksine bundan sonrasi icin o adama ayiracagin vakit zamn kaybiii ve hüsran arkadasim yakma basini ..... gelecegini karartma..bunun altindan daha cok pislik cikar yolveeer gitsinnnn yol veer bitsinnn cokmu agir olduu az bilee kac kurtar kendini

biraz daha inandırıcı anlatsaydın belki diyorum
saf saf okur cevap verirdim :KK51:

Kendinize yapabileceğiniz en büyük kötülük ''aldatmış,kandırmış,yalan söylemiş ve buna yine devam edeceğini söyleyen'' adamla beraber olmayı düşünmek değil mi?

ay allahım ya ablası olarak görüyormuş öyle mi yersen:KK59:

bunu bilerek devam ettiğin için sana da müstehak

X