kurcalasam daha neler çıkartırım da üşendim telden zor oluyo valla pc de olsam daha çok noktaya parmak basacaktımdaBu dediklerinizden kaç sezonluk dizi çıkar tahmin edemiyorum bravo
Tesadufen ogrendim ve bana sali gunu bosanma davam var dedi bosandi.Kendinden 10 yas buyuk biriyle 11 yildir evliymis kendisi suan 36 yasinda .Ayrildim ondan fakat ikna etti baristik.Seni seviyorum dedi onu bi abla gibi gordum hep yanlis bi evlilik yaptim bir turlu vicdanim elvermedigi icin bosanamadim sana bosanacagim icin soylemedim bosaninca soyleyecektim dedi iliskimizin bozulmasini istemedim dedi.evde yardimci bir kadin var dedi kardesim var dedi her evine gitmek istedigimde kardesim
evde i boyle seylerden hoslanmaz ters biridir dedi.gercekten de kardesi o ve karisi yasiyorlarmis.Bosandi gittik nufustan aile tablosunucikarttik.bosanmis yaziyodu .su anki durum ise kadin hala onun evinde eylulde bir eve cikacakmis.o da o evde kaliyor.fakat kanepede uyudugunu soyledi . Aileme soylemedim ramazanda gelecekler bu ramazan gecsin dedi kardesi de bosanmis bi oglu var annesi bakiyor .yazin babasini gormeye geliyor dedi.gelip gitsinlersoyleyecem eylulde de kadin gitmis olacak evden dedi.Ve beni boyle ikna etti.Dun de dediki o ayri bi evde yasayacak biz evlenecez 2016 haziranda senle.Ama onun bana cok emegi gecti cocugu da yok.hayatta yalniz kalmasini istemem arada bir giderim ugrarim dedi bazen de kalirim dedi.Aramizda seks yok zaten dedi kadin 46 yasinda.belki de bana hep iyi davrandi vicdanen birakamam tamamen atamam dedi.Seni seviyorum senden vazgecmem diyor bana seninle aile olmak istiyorum cocugumuz olsun istiyorum dedi.Kadin benim evlenmeme karsi degil dedi.Sizce ne yapmaliyim cok aci cekiyorum seviyorum da onu...
zavallı kadın2,5 yılımı cöpe atmak zoruma gidiyor ve kadın bana beddua ediyormuş bana yuvan olmaz insallah diye beddua etti .Ben ona sen nasıl bile bile kabul ettin ben yeni öğrendim dedim o zaman niye hala aynı evdesin dedim.Beddua etti ve acıklama yapmadı.
hayır sizin için boşanmış bariz belli.Benden dolayı boşanmadı bu kesin birsey...
bence yuva yikanin yuvasi olmax .o kadini da kendi yerine koy senin yuzunden bosanmis bu adam da madem vicdan var karisini ortada birakmazdi.ne diyim sen sklini basina topla sen hiic kiskanmiyor musun sevdigini kahvsltiya gidecekmis.yani allah akil verdin sans bide meslegin var baska adammmi yoook sana.bekle sanki.millet evleniyor.4 yilini veriuor bossniyor da sen iki 5 yilini mi atamiyorsun yaxik sana cidden.2,5 yılımı cöpe atmak zoruma gidiyor ve kadın bana beddua ediyormuş bana yuvan olmaz insallah diye beddua etti .Ben ona sen nasıl bile bile kabul ettin ben yeni öğrendim dedim o zaman niye hala aynı evdesin dedim.Beddua etti ve acıklama yapmadı.
Öeh.
"kadın 46 yaşında zaten" derken? O yaştaki kadınlar seks yapmıyor muymuş?
Adam baya hatır-gönül ayaana kırk yıl jigolosu olayım demiş esasen. asdasdasd
Sizden bişe rica etsem benğm konuşmada bi bakar mısınız yorumunuzu cidden merak ettim lütfeeenkurcalasam daha neler çıkartırım da üşendim telden zor oluyo valla pc de olsam daha çok noktaya parmak basacaktımda
anlamadım cnm? hangi konuşma?
Sizden bişe rica etsem benğm konuşmada bi bakar mısınız yorumunuzu cidden merak ettim lütfeeen
anlamadım cnm? hangi konuşma?[/QUOTE
Benim konum canım konumu bir oku :)