Erkek arkdaşımın evli oldugunu iki bucuk yil sonra ogrendim

Seven adam aldatmaz

Acı ama gercek....karısını seviyor falan denilmis karısını seven adam baska kadinlarla takilmaz bi kere ..bu nasi sevgi anlayisi ne genislik ..
tabi canım,zaten ıkı kadın arasında ruhu dejenere olup,ıyıce saçmalıyor,ruhda kabul etmez,camıye git namaz kıl,kılıseye git gunah çıkart,iki karılı adam ıkı dınlı adamdır,ıkı dınlı olan vırının nasıl ruhsal çökuntu çinde olacğaını düşünün

adam seni 2 sene uyutmuş
kaç yaşında olursa olsun... hanig kadın seks olmadan o kadar bekler... evli evli

bence evlerden ırak olsun

aldatmamış ki.. evdeki kadının herşeyden haberi var. kadında telefonu bile varmış konuyu açan bayanın..öyle yazmış. adam bence çocuk için birini arıyor sadece
Ya bendeki mide genis degil..benim kocam baskasiyla yatamaz cocuk icin yok baska birsey icin farketmez..benim srvgi anlayisim bu degil..cocugu olmayiversin nedir yani? Iki kadininda kendine saygisi yok bu konuda yazik..

Birini para icin digerinide keyfi icin kullaniyor

Ya bendeki mide genis degil..benim kocam baskasiyla yatamaz cocuk icin yok baska birsey icin farketmez..benim srvgi anlayisim bu degil..cocugu olmayiversin nedir yani? Iki kadininda kendine saygisi yok bu konuda yazik..

tatlım senin mideni konuşmuyoruz ki ? neden bu kadar tepkilendin. bizler de cinayet işlemiyoruz ama yapanlar var, hırsızlık yapmıyoruz ama yapanlar var olaya böyle bakmak lazım..

Birini para icin digerinide keyfi icin kullaniyor
şanslı vesselam :)ama kadınlarda memnun yanı,diğer kadın sen küçük birini alırsan öle bedel ödersin,bu bayan da,bile bile devam ederse oda baştan kabul etmiş oluyor,ahh ne yazıyoz bılmıyom,herkes halınden memnun,herkes birbirnin ne olduğunu bılıyor :)

46 yaşında diye o işler olmuyor muymuş! hadi canım...kendimizi kandırmak olur bu.

bu erkekler de zaten hep boşanma arifesinde (ve de ortaya çıkınca) söylerler. o zamana kadar idare ederler. yalancı işte. velev ki senle evlendi; yarın öbür gün senin başına da aynı şey gelmeyeceği ne malum?!

Sanki kadın 80 Yaşında ,40küsür yaş cinselliği Yaşamaz gibi düşünüyosun ona kalırsa sende 30yaşındasın.geç bunları bacım KARDEŞ gibi olduklarınımı sanıyosun?kabul ediyosan ettim de yok çok yalvardı dayanamadım kadın 40küsür Yaşında yok sevgilimden büyük . Zaten ona ablalık etmiş hıı sadece abla olmak için evlenmişler çok düşündüğü içinde sırf ablalık için Kardeşinin isteklerini yapmıştır.bahanelere sarılmayın yahu

Aynen üçlü takilsinlarr..beni burdaki kadınların yorumlari sasirtti...karisini seviyormus iyiki seviyormus sevmese ne yapcakti acaba..

tatlım senin mideni konuşmuyoruz ki ? neden bu kadar tepkilendin. bizler de cinayet işlemiyoruz ama yapanlar var, hırsızlık yapmıyoruz ama yapanlar var olaya böyle bakmak lazım..
Yoo tepkilenmedim...dusuncemi belirttim..kendimi iki kadının yerine koydum tahtaya vurdum..zira ikiside ayni durumda benim icin kullaniliyorlar..hallerinden memnunsalar banane....sahsen baskasinla yatan adama kocam diyemem allah korusun..

bence arkana bakmadan git ne demek arada uğrarım araa kalırım iki eşli olmak istiyor gibi bi sen bide eski eşi ben huylandım

herseyi herseyi herseyi bir yana birak, arada bir ugrarim bazende kalirim ne ayak?
bu cümlenin üzerine ne yapayim seviyorum demek nasil bir mantik?

aklim almiyor

ya 46 yaşında kadına kendinden küçük adamla evlendi diye demediğinizi bırakmamışsınız kadın kendinden daha küçükle evlendi tamam o zaman aldatılmayı hak etti
bu tepkiyi kendinden 20 yaş küçük kadınlara göz koyan kırklık amcalara gösteriyor muyuz
ya da onları
yok aşk yok sevgi yok erkeğin olgun olması iyidir bilmem ne deyip hoş mu görüyoruz
ayrıca kendinden 10 yaş büyük adamlarla evlenip yine de aldatılan terk edilen kadınlar var onlar ne olacak veya kendinden daha yaşlı kadınlar için terk edilenler ne olacak
hayatta böyle bir kural mı var
kendinden büyük adamla evlenince kesin aldatılıyorsun yok yaşıtın biriyle evlenince hiç aldatılmıyorsun eşin yüzyıl sana sadık kalıyor

Bütün yorumlarınızı okuyorum ona bittiğini söyledim fakat hiçbişey olmamış gibi mesaj atmaya devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…