Seven adam aldatmazadam o kadını seviyor. senle evlenmek istemesi yalnızca çocuk için. kadın sanırım çocuk yapamıyor. çocuğunuz olduğunuzda boşanır senden ve sevdiği kadına gider benden söylemesi. aklını başına al..
tabi canım,zaten ıkı kadın arasında ruhu dejenere olup,ıyıce saçmalıyor,ruhda kabul etmez,camıye git namaz kıl,kılıseye git gunah çıkart,iki karılı adam ıkı dınlı adamdır,ıkı dınlı olan vırının nasıl ruhsal çökuntu çinde olacğaını düşününAcı ama gercek....karısını seviyor falan denilmis karısını seven adam baska kadinlarla takilmaz bi kere ..bu nasi sevgi anlayisi ne genislik ..
Seven adam aldatmaz
aldatmamış ki.. evdeki kadının herşeyden haberi var. kadında telefonu bile varmış konuyu açan bayanın..öyle yazmış. adam bence çocuk için birini arıyor sadece
Ya bendeki mide genis degil..benim kocam baskasiyla yatamaz cocuk icin yok baska birsey icin farketmez..benim srvgi anlayisim bu degil..cocugu olmayiversin nedir yani? Iki kadininda kendine saygisi yok bu konuda yazik..aldatmamış ki.. evdeki kadının herşeyden haberi var. kadında telefonu bile varmış konuyu açan bayanın..öyle yazmış. adam bence çocuk için birini arıyor sadece
mantıklı geldi
çocuk için olabilir
Birini para icin digerinide keyfi icin kullaniyortabi canım,zaten ıkı kadın arasında ruhu dejenere olup,ıyıce saçmalıyor,ruhda kabul etmez,camıye git namaz kıl,kılıseye git gunah çıkart,iki karılı adam ıkı dınlı adamdır,ıkı dınlı olan vırının nasıl ruhsal çökuntu çinde olacğaını düşünün
Ya bendeki mide genis degil..benim kocam baskasiyla yatamaz cocuk icin yok baska birsey icin farketmez..benim srvgi anlayisim bu degil..cocugu olmayiversin nedir yani? Iki kadininda kendine saygisi yok bu konuda yazik..
şanslı vesselam :)ama kadınlarda memnun yanı,diğer kadın sen küçük birini alırsan öle bedel ödersin,bu bayan da,bile bile devam ederse oda baştan kabul etmiş oluyor,ahh ne yazıyoz bılmıyom,herkes halınden memnun,herkes birbirnin ne olduğunu bılıyor :)Birini para icin digerinide keyfi icin kullaniyor
Aynen üçlü takilsinlarr..beni burdaki kadınların yorumlari sasirtti...karisini seviyormus iyiki seviyormus sevmese ne yapcakti acaba..şanslı vesselam :)ama kadınlarda memnun yanı,diğer kadın sen küçük birini alırsan öle bedel ödersin,bu bayan da,bile bile devam ederse oda baştan kabul etmiş oluyor,ahh ne yazıyoz bılmıyom,herkes halınden memnun,herkes birbirnin ne olduğunu bılıyor :)
Yoo tepkilenmedim...dusuncemi belirttim..kendimi iki kadının yerine koydum tahtaya vurdum..zira ikiside ayni durumda benim icin kullaniliyorlar..hallerinden memnunsalar banane....sahsen baskasinla yatan adama kocam diyemem allah korusun..tatlım senin mideni konuşmuyoruz ki ? neden bu kadar tepkilendin. bizler de cinayet işlemiyoruz ama yapanlar var, hırsızlık yapmıyoruz ama yapanlar var olaya böyle bakmak lazım..
Tesadufen ogrendim ve bana sali gunu bosanma davam var dedi bosandi.Kendinden 10 yas buyuk biriyle 11 yildir evliymis kendisi suan 36 yasinda .Ayrildim ondan fakat ikna etti baristik.Seni seviyorum dedi onu bi abla gibi gordum hep yanlis bi evlilik yaptim bir turlu vicdanim elvermedigi icin bosanamadim sana bosanacagim icin soylemedim bosaninca soyleyecektim dedi iliskimizin bozulmasini istemedim dedi.evde yardimci bir kadin var dedi kardesim var dedi her evine gitmek istedigimde kardesim
evde i boyle seylerden hoslanmaz ters biridir dedi.gercekten de kardesi o ve karisi yasiyorlarmis.Bosandi gittik nufustan aile tablosunucikarttik.bosanmis yaziyodu .su anki durum ise kadin hala onun evinde eylulde bir eve cikacakmis.o da o evde kaliyor.fakat kanepede uyudugunu soyledi . Aileme soylemedim ramazanda gelecekler bu ramazan gecsin dedi kardesi de bosanmis bi oglu var annesi bakiyor .yazin babasini gormeye geliyor dedi.gelip gitsinlersoyleyecem eylulde de kadin gitmis olacak evden dedi.Ve beni boyle ikna etti.Dun de dediki o ayri bi evde yasayacak biz evlenecez 2016 haziranda senle.Ama onun bana cok emegi gecti cocugu da yok.hayatta yalniz kalmasini istemem arada bir giderim ugrarim dedi bazen de kalirim dedi.Aramizda seks yok zaten dedi kadin 46 yasinda.belki de bana hep iyi davrandi vicdanen birakamam tamamen atamam dedi.Seni seviyorum senden vazgecmem diyor bana seninle aile olmak istiyorum cocugumuz olsun istiyorum dedi.Kadin benim evlenmeme karsi degil dedi.Sizce ne yapmaliyim cok aci cekiyorum seviyorum da onu...