Biliyorum saçma ama atanmama az kaldı araştırmak istedim. Bir kere daha sormuştum demişlerdi sen önce puanı al sonra dert et ettim skmmxmdmd
Bir de otelden çıktık hemen yürüme mesafesinde gezilecek yerleri gezdik yani o şekilde fuhuşlu falan bi otel olabilir miCanım 1 kayıttan bi b.k olmaz. Farklı adamlarla farklı kayıt sıkıntı.
Fuhuşlu otel olması sizin sorununuz değil.Bir de otelden çıktık hemen yürüme mesafesinde gezilecek yerleri gezdik yani o şekilde fuhuşlu falan bi otel olabilir mi
Yani olmaz mı kesin zaten Yüksk memurluklar değil. Bu her otel kaydı komisyonun önüne gidiyor mu yoksa karakola gidip işlem görülmüş sicile bişeyler işlenmiş onlar mı gidiyor. Yani biz kaldığımızda sorun olmadıFuhuşlu otel olması sizin sorununuz değil.
Yargılamadan demiştim yaa smxmcmmc lütfen dalga geçmeyin bence de saçma ama napayım takılıyor kafamaTabii ki daha önce otele gittiyseniz atanamazsınız.
Bizim bi arkadaş vardı,sokakta nişanlısıyla dondurma yalarkenki fotosu gitmiş atama komisyonuna,çarşaf çarşaf yayınlandı rezil ettiler kızı.
Aşkolsun ,inanmadınız kalbim kırıldı şu anYargılamadan demiştim yaa smxmcmmc lütfen dalga geçmeyin bence de saçma ama napayım takılıyor kafama
Bişey olmaz bir kayıttan, komisyondakiler seni küçük oğluna almıcak.Yani olmaz mı kesin zaten Yüksk memurluklar değil. Bu her otel kaydı komisyonun önüne gidiyor mu yoksa karakola gidip işlem görülmüş sicile bişeyler işlenmiş onlar mı gidiyor. Yani biz kaldığımızda sorun olmadı
Tamam canım o iq testini de sen yapMemuriyet için iq testi gelmesi lazım acilen.
Merkezi alımlardan başvuracam onlar puana göre oluyorO saydığınız mesleklerin mülakatsız olduğunu sizi kim söyledi