Bu kadar ayrıntıyı ağzından mı kaçırmış? Sanki kendi rahatsızlığı var da başkalarını bahane ediyor gibi. Ayrıca teyzeleri öyle deyince ne cevap vermiş? Normalde gereken cevabı verip, ağızlarını kapatsa bir daha cesaret edemezler böyle şeyler söylemeye.Bana göre cok zor ve herkesin yapamayacağı bir meslek ancak onlara göre kız seni kaptırmak istemiyordur mesleğin iyi olarak yorumlanmış
Ben kendimi geliştirmek için herşeyi yapan biriyim alanımı okulumu cok seviyorum akademik açıdan çok güzel bir ortalamam var güzel bir yerde de staj yaptım ancak yine de bu sozleri bir kez duyunca birinden gururum cok kırıldı
Benim erkek arkadaşım tıp okuyor arkadaş çevresine bakıyorum benim ilkokul mezunu tanıdıklarım daha iyi oturmasını kalkmasını biliyorlar bazilarina kıyasla. Meslek ile hiç bir şey ölçülemez.Bu zamana kadar bu lafları duyana kadar aklımdan bile geçmemişti simdi artık gururum kırıldığı için mi bilmiyorum sürekli kendimi bir şeyler yapmak zorundaymış gibi hissediyorum
Onlar onu çok iyi bir konumda beni ise hiç bir yerlerde görmüyorlar. Ancak ben alanımdan da meslek açısından da cok memnunum. Başarılı bir iktisatçı olacağım inşallajHaha güleyim bari. Adam hepi topu subay. Kendini yüceltmek için olmayan bi şeyi anlatmış bile olabilir. Abartmayın iktisat dersi almış biri olarak kendimi çok mutlu hissediyorum. Zira gerçekten güzel bir alan.
Benim kv beni ilk gördüğünde boyun biraz kısa demişti. Kendisi benden kısa olmasaydı üzülebilirdim ama bu durumda sadece gülebilirim. Oğlunun da saçı yoktu ona bakarsan. Bunu kendisine de belirttik.
Herkes kendi çocuğunu yüceltiyor karşı tarafi aşağılıyor. Ama bana kalirsa herkes önce kendi çocuğuna baksin.
Offf Subaya mi denk görmüyorlarmis seni? Şimdi düşüp bayilicimmmmSubay kendisi
Haha güleyim bari. Adam hepi topu subay. Kendini yüceltmek için olmayan bi şeyi anlatmış bile olabilir. Abartmayın iktisat dersi almış biri olarak kendimi çok mutlu hissediyorum. Zira gerçekten güzel bir alan.
Benim kv beni ilk gördüğünde boyun biraz kısa demişti. Kendisi benden kısa olmasaydı üzülebilirdim ama bu durumda sadece gülebilirim. Oğlunun da saçı yoktu ona bakarsan. Bunu kendisine de belirttik.
Herkes kendi çocuğunu yüceltiyor karşı tarafi aşağılıyor. Ama bana kalirsa herkes önce kendi çocuğuna baksin.
O olayda kalkıp gitmiş ama ben zaten bu olaydan sonra cok ters ve soguk yaptım bunu anladı ve yoruldugumuda anlattım. Bunları ifade ettikten sonra benimle hep konustu defalarca kez bu düşüncelerimin hala olup olmadıgını içimdeki sıkıntıyı atmam için beni dinlemek istediğini söyledi. Ben pek içimi açamayab bir insanım gururumdan belkide. Ama o şuan cok ugraşıyor. Benim arkamda duracagını söylüyor hepBu kadar ayrıntıyı ağzından mı kaçırmış? Sanki kendi rahatsızlığı var da başkalarını bahane ediyor gibi. Ayrıca teyzeleri öyle deyince ne cevap vermiş? Normalde gereken cevabı verip, ağızlarını kapatsa bir daha cesaret edemezler böyle şeyler söylemeye.
Ne çok iyi konumu ya, hiç mi bir şey görmemişler bu zamana kadar? Subay altı üstü sevgiliniz.Onlar onu çok iyi bir konumda beni ise hiç bir yerlerde görmüyorlar. Ancak ben alanımdan da meslek açısından da cok memnunum. Başarılı bir iktisatçı olacağım inşallaj
Keşke soğuk yapmak yerine, siz de biraz ezikleseydiniz. Senin mesleğin über statülü bir meslek mi beni sana layık görmüyorlar deyip bir de kahkaha patlatsaydınız.O olayda kalkıp gitmiş ama ben zaten bu olaydan sonra cok ters ve soguk yaptım bunu anladı ve yoruldugumuda anlattım. Bunları ifade ettikten sonra benimle hep konustu defalarca kez bu düşüncelerimin hala olup olmadıgını içimdeki sıkıntıyı atmam için beni dinlemek istediğini söyledi. Ben pek içimi açamayab bir insanım gururumdan belkide. Ama o şuan cok ugraşıyor. Benim arkamda duracagını söylüyor hep
Arkanızda durması gereken bir konumda da değilsiniz ki. Bu bile ben aslında daha iyiyim ama seni koruyacağım gelecek laflardan demek.O olayda kalkıp gitmiş ama ben zaten bu olaydan sonra cok ters ve soguk yaptım bunu anladı ve yoruldugumuda anlattım. Bunları ifade ettikten sonra benimle hep konustu defalarca kez bu düşüncelerimin hala olup olmadıgını içimdeki sıkıntıyı atmam için beni dinlemek istediğini söyledi. Ben pek içimi açamayab bir insanım gururumdan belkide. Ama o şuan cok ugraşıyor. Benim arkamda duracagını söylüyor hep
Gururum kırıldı yalnızca böyle içimde garip bir his oldu. Cünkü cok seviyorum erkek arkadaşımı isterdim ki cok basarılı bir cift olarak görünelim bilemiyorum ya cok haklısınız suan cok duygusalım mantıjlı düşünemiyorumNe çok iyi konumu ya, hiç mi bir şey görmemişler bu zamana kadar? Subay altı üstü sevgiliniz.
Sizi hiçbir yerde görmeme hakkını nereden buluyorlar,sevgilinizden.
Seni buldu kaçırmaz lafları sevgilinizin gayet hoşuna gitmiş.
Sizde kendinizi küçük görmeye yer arıyormuşsunuz,atlamışsınız.
Bir iki kelime edip senin mesleğin zaten beni ezikleyecekleri bir meslek değil,şaka bunlar deseydiniz ya.O olayda kalkıp gitmiş ama ben zaten bu olaydan sonra cok ters ve soguk yaptım bunu anladı ve yoruldugumuda anlattım. Bunları ifade ettikten sonra benimle hep konustu defalarca kez bu düşüncelerimin hala olup olmadıgını içimdeki sıkıntıyı atmam için beni dinlemek istediğini söyledi. Ben pek içimi açamayab bir insanım gururumdan belkide. Ama o şuan cok ugraşıyor. Benim arkamda duracagını söylüyor hep
Kendiside tam olarak bunu soyledi aslında ben kimsenin sözünü umursamıyorum senin ailende belki gidecek aylarca gelmeyecek diye düşünüyorlardır dediKeşke soğuk yapmak yerine, siz de biraz ezikleseydiniz. Senin mesleğin über statülü bir meslek mi beni sana layık görmüyorlar deyip bir de kahkaha patlatsaydınız.
Çok başarılısın ben sana cok güveniyorum dedi bir de kpss ye hazırlanıyorum o konularda da destekliyor beni baya. İlk anayasa hukuku kitabımı o almıştı bana mesela cok hevesli oldugum içinBir iki kelime edip senin mesleğin zaten beni ezikleyecekleri bir meslek değil,şaka bunlar deseydiniz ya.
Sevgiliniz iyice havaya girmiştir yani sessiz kalışınıza.
Ya Allah aşkına -küçümsemek için söylemiyorum kesinlikle çok saygı duyduğum da bir meslek- saçmasapan bir bölümden mezun olup direkt mülakatlara giren biri de çok rahat subay oluyor. Örnek kuzenim. Ben de iş adamı Boğaziçi ODTÜ mezunu falan sandım. Neyin kıyası ?Subay kendisi
Allah aşkına Subayın peşine takılıp şehir şehir gezip ne yapacaksın? Madem hayallerin var, gelişime açıksın hayata senin pencerenden bakan birisini bul. Devlette memur falan olmazsan ileride mesleğini yapman bile çok zor. Olsan olsan diplomalı ev hanımı olursunBana göre cok zor ve herkesin yapamayacağı bir meslek ancak onlara göre kız seni kaptırmak istemiyordur mesleğin iyi olarak yorumlanmış
Bence sizde bir özgğvensizlik var,siz iktisat okuyormussunuz sevgiliniz de subay ee gayet güzel sanırsın ki uzay mühendisiMerhaba kızlar, kendi içime kapandığım ve gerçekten kimseye belli etmeden mahvolduğum, çok kırıldığım bir dönemden geçiyorum. Olayları az çok anlatmıştım burada. Kızlar kimsenin söylediği sözleri umursamak istemiyorum ama ister istemez boş olduğum tek bir anda bile aklıma bu konular geliyor. Konu erkek arkadaşımla mesleki anlamda statülerimizin farklılığı ailesinden bazı kişilerin bizi eşit görmemesi. İstanbulda güzel bir üniversitede okuyorum bölümüm iktisat kamuda yükselmek hedefim alanımı cok seviyorum. Ancak bir hukuk bir tıp değil bunuda biliyorum. Kendimi cok kötü hissediyorum kızlar. Moralim çok bozuluyor ve içim buruluyor böyle bir şey yaşayanlar var mı aranızda bana akıl verin
Aynen katılıyorum,iki kuzenimin eşi de subay kuzenlerim de lise mezunuBenim nazarımda senin bölümün erkek arkadaşının mesleğini döver.
Rütbe olarak üst sayılırYa Allah aşkına -küçümsemek için söylemiyorum kesinlikle çok saygı duyduğum da bir meslek- saçmasapan bir bölümden mezun olup direkt mülakatlara giren biri de çok rahat subay oluyor. Örnek kuzenim. Ben de iş adamı Boğaziçi ODTÜ mezunu falan sandım. Neyin kıyası ?