Erkek arkadaşla/ eşle mesleki açıdan eşit görülmeyenler

Bana göre cok zor ve herkesin yapamayacağı bir meslek ancak onlara göre kız seni kaptırmak istemiyordur mesleğin iyi olarak yorumlanmış
Bu kadar ayrıntıyı ağzından mı kaçırmış? Sanki kendi rahatsızlığı var da başkalarını bahane ediyor gibi. Ayrıca teyzeleri öyle deyince ne cevap vermiş? Normalde gereken cevabı verip, ağızlarını kapatsa bir daha cesaret edemezler böyle şeyler söylemeye.

Bak Ayda, sen kendini nerde gorüyorsan ordasın. 2 tane dedikoducu teyzenin lafıyla mı yaptığın isi değersiz gördün? her şeyden önce işini neden bir erkeğin lafıyla kıyaslıyorsun?? Dünya erkeklerin etrafında dönmüyor.

Ayrıca subay da atomu parçalamıyor, öyle ahım şahım nitelikli bir iş değil zaten . senin yaptığın işte yüksek lisans imkanı var, çok iyi işler yapma fırsatı var ama subayın işi hayat boyu aynı gayet statik bir iş. Doktor kadın da zaten gidip doktor erkekle evleniyor subayla evlenmiyor.

Konuya geleyim sen boşver bu adamı, yurtdışında iyi bir yüksek lisansa kapağı atmaya bak. Bu adamı da boşver evlenip ne yapacaksın sehirden sehire gezeceksin. Onun yerine kendi hayatını çiz.

Bu zamana kadar bu lafları duyana kadar aklımdan bile geçmemişti simdi artık gururum kırıldığı için mi bilmiyorum sürekli kendimi bir şeyler yapmak zorundaymış gibi hissediyorum
Benim erkek arkadaşım tıp okuyor arkadaş çevresine bakıyorum benim ilkokul mezunu tanıdıklarım daha iyi oturmasını kalkmasını biliyorlar bazilarina kıyasla. Meslek ile hiç bir şey ölçülemez.
Sen kendini onların yanında hiç ezik hissetme. Hatta tam tersi bulunduğun konumla daha çok gurur duy. Senin böyle hissettiğini fark ederlerse emin ol daha çok üzerine gelirler bu konuyla alakalı.

Onlar onu çok iyi bir konumda beni ise hiç bir yerlerde görmüyorlar. Ancak ben alanımdan da meslek açısından da cok memnunum. Başarılı bir iktisatçı olacağım inşallaj

Aynen, eleman hepi topu subay ama burnu kaf dağında ... konu sahibesini yerinde olsam atarım tekmeyi, ailem istemiyor hayatboyu tayinle tasınmayla uğraşamam kusura bakma derim

O olayda kalkıp gitmiş ama ben zaten bu olaydan sonra cok ters ve soguk yaptım bunu anladı ve yoruldugumuda anlattım. Bunları ifade ettikten sonra benimle hep konustu defalarca kez bu düşüncelerimin hala olup olmadıgını içimdeki sıkıntıyı atmam için beni dinlemek istediğini söyledi. Ben pek içimi açamayab bir insanım gururumdan belkide. Ama o şuan cok ugraşıyor. Benim arkamda duracagını söylüyor hep

Onlar onu çok iyi bir konumda beni ise hiç bir yerlerde görmüyorlar. Ancak ben alanımdan da meslek açısından da cok memnunum. Başarılı bir iktisatçı olacağım inşallaj
Ne çok iyi konumu ya, hiç mi bir şey görmemişler bu zamana kadar? Subay altı üstü sevgiliniz.
Sizi hiçbir yerde görmeme hakkını nereden buluyorlar,sevgilinizden.
Seni buldu kaçırmaz lafları sevgilinizin gayet hoşuna gitmiş.
Sizde kendinizi küçük görmeye yer arıyormuşsunuz,atlamışsınız.

Keşke soğuk yapmak yerine, siz de biraz ezikleseydiniz. Senin mesleğin über statülü bir meslek mi beni sana layık görmüyorlar deyip bir de kahkaha patlatsaydınız.

Arkanızda durması gereken bir konumda da değilsiniz ki. Bu bile ben aslında daha iyiyim ama seni koruyacağım gelecek laflardan demek.
Haspam.

Gururum kırıldı yalnızca böyle içimde garip bir his oldu. Cünkü cok seviyorum erkek arkadaşımı isterdim ki cok basarılı bir cift olarak görünelim bilemiyorum ya cok haklısınız suan cok duygusalım mantıjlı düşünemiyorum

Bir iki kelime edip senin mesleğin zaten beni ezikleyecekleri bir meslek değil,şaka bunlar deseydiniz ya.
Sevgiliniz iyice havaya girmiştir yani sessiz kalışınıza.

Keşke soğuk yapmak yerine, siz de biraz ezikleseydiniz. Senin mesleğin über statülü bir meslek mi beni sana layık görmüyorlar deyip bir de kahkaha patlatsaydınız.
Kendiside tam olarak bunu soyledi aslında ben kimsenin sözünü umursamıyorum senin ailende belki gidecek aylarca gelmeyecek diye düşünüyorlardır dedi

Bir iki kelime edip senin mesleğin zaten beni ezikleyecekleri bir meslek değil,şaka bunlar deseydiniz ya.
Sevgiliniz iyice havaya girmiştir yani sessiz kalışınıza.
Çok başarılısın ben sana cok güveniyorum dedi bir de kpss ye hazırlanıyorum o konularda da destekliyor beni baya. İlk anayasa hukuku kitabımı o almıştı bana mesela cok hevesli oldugum için

Ya Allah aşkına -küçümsemek için söylemiyorum kesinlikle çok saygı duyduğum da bir meslek- saçmasapan bir bölümden mezun olup direkt mülakatlara giren biri de çok rahat subay oluyor. Örnek kuzenim. Ben de iş adamı Boğaziçi ODTÜ mezunu falan sandım. Neyin kıyası ?

Bana göre cok zor ve herkesin yapamayacağı bir meslek ancak onlara göre kız seni kaptırmak istemiyordur mesleğin iyi olarak yorumlanmış
Allah aşkına Subayın peşine takılıp şehir şehir gezip ne yapacaksın? Madem hayallerin var, gelişime açıksın hayata senin pencerenden bakan birisini bul. Devlette memur falan olmazsan ileride mesleğini yapman bile çok zor. Olsan olsan diplomalı ev hanımı olursun

Bence sizde bir özgğvensizlik var,siz iktisat okuyormussunuz sevgiliniz de subay ee gayet güzel sanırsın ki uzay mühendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…