Merhaba kızlar, kendi içime kapandığım ve gerçekten kimseye belli etmeden mahvolduğum, çok kırıldığım bir dönemden geçiyorum. Olayları az çok anlatmıştım burada. Kızlar kimsenin söylediği sözleri umursamak istemiyorum ama ister istemez boş olduğum tek bir anda bile aklıma bu konular geliyor. Konu erkek arkadaşımla mesleki anlamda statülerimizin farklılığı ailesinden bazı kişilerin bizi eşit görmemesi. İstanbulda güzel bir üniversitede okuyorum bölümüm iktisat kamuda yükselmek hedefim alanımı cok seviyorum. Ancak bir hukuk bir tıp değil bunuda biliyorum. Kendimi cok kötü hissediyorum kızlar. Moralim çok bozuluyor ve içim buruluyor böyle bir şey yaşayanlar var mı aranızda bana akıl verin
Merhaba kızlar, kendi içime kapandığım ve gerçekten kimseye belli etmeden mahvolduğum, çok kırıldığım bir dönemden geçiyorum. Olayları az çok anlatmıştım burada. Kızlar kimsenin söylediği sözleri umursamak istemiyorum ama ister istemez boş olduğum tek bir anda bile aklıma bu konular geliyor. Konu erkek arkadaşımla mesleki anlamda statülerimizin farklılığı ailesinden bazı kişilerin bizi eşit görmemesi. İstanbulda güzel bir üniversitede okuyorum bölümüm iktisat kamuda yükselmek hedefim alanımı cok seviyorum. Ancak bir hukuk bir tıp değil bunuda biliyorum. Kendimi cok kötü hissediyorum kızlar. Moralim çok bozuluyor ve içim buruluyor böyle bir şey yaşayanlar var mı aranızda bana akıl verin
SubauErkek arkadaşınızın mesleği nedir?
Subay kendisiErkek arkadaşınız ne iş yapıyor? Neden denk görmüyorlar?
Hahahahah ay nalaka doktor sandım ben de
teyzeleri tarafından söylenmişti erkek arkadaşım anlatmıştıBiz de eşimle aynı degiliz ve aynı olmayan kişilerle oldum hep hiçte üzülmedim.
Herkes birebir ayni değil zaten.
Kafaya takacak bir şey mi arıyorsunuz? Ailesinin öyle düşündüğünü nasılsın öğrendiniz bunu gelip size mi soylediler
Ben kendimi geliştirmek için herşeyi yapan biriyim alanımı okulumu cok seviyorum akademik açıdan çok güzel bir ortalamam var güzel bir yerde de staj yaptım ancak yine de bu sozleri bir kez duyunca birinden gururum cok kırıldıAnlayamadım herkes mi tıp veya hukuk okumak zorundaTürkiyedeki insanlar sadece belirli 5 mesleği mi yapmalı??
Ekonomi de gayet iyi bir bölüm, okul da iyi demissin şurda yaptığın yorum her şeyden önce boş ve saçmaHiçbir şey değilse bizim ülkeden çıkan dünyaca ünlü çok sayıda ekonomist var, ben Daron Acemoğlunu tanıyorum mesela kendisi tıp mezunu mu Daha yaptığın işin ne iş yaptığından, neler başarabileceğinden, dünyaya neler kattığından haberin yok dümdüz cehalettesin. Hiç mi gazete okumuyorsun tüm ülke gündemi bu konuda dönüyor
Böyle saçma düşüncelerdeysen zaten ne o bölümde, ne hayatta başarılı olamazsın ancak komplekslerinle , onun bunun ne dediğinle sürüklenirsin. Acilen kendine gelmen lazım.
Statü olarak bir farkınız yok bence ki olsa bile ne olur yani. İnsanları umursamayın boşverin. Herkes her şeyi eleştirme ve konuşma hakkını kendinde görüyor.
iktisat ucu açık bir bölüm işsiz de kalabilirsiniz çok iyi bir yere de girebilirsiniz ama hani siz Subay olsanız o iktisat okuyor olsa toplumu anlayacam da -ha toplumu da yemişim orası da ayrı ama en azından daha anlaşılır.Subay kendisi
Birinde böyle sozler duyunca gururum cok kırıldıBu yılda hala kaldı mı mezun olunan bölüm arası statü. Bence hiç birinin hiç birinden farkı yok. Diğer konulardaki eşitsizliği bilemiyorum tabi ama fazla takıyorsunuz bence
teyzeleri tarafından söylenmişti erkek arkadaşım anlatmıştı