Ahahah tesekkürlerBenim nazarımda senin bölümün erkek arkadaşının mesleğini döver.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah tesekkürlerBenim nazarımda senin bölümün erkek arkadaşının mesleğini döver.
Ay ben de bir şey sandım kız. Konu sahibi galiba üniformanın verdiği saygınlıktan bahsediyor.Aynen katılıyorum,iki kuzenimin eşi de subay kuzenlerim de lise mezunu
Rütbesi varsa yaşı da vardır. Siz üniversite okuyormuşsunuz. Kaç yaşında sevgiliniz?Rütbe olarak üst sayılır
Başkalarının yorumlarını duymak beni biraz yıktı daha once bir ilişki tecrübem olmadı böyle bir sey hiç yasamadım üzüldüm yalnızcaBence sizde bir özgğvensizlik var,siz iktisat okuyormussunuz sevgiliniz de subay ee gayet güzel sanırsın ki uzay mühendisi
Valla kusura bakma seni övmek için söylemedim. Olanı söyledim. Kanatlı hayvan yetiştiriciliği okuyan biri de çok rahat subay olabilir yani. Kasma.Ahahah tesekkürler
Bu sene mezun olacak ancak subay oldugu için uzman cavus, astsubay gibi değil bir de denizci kara subayı değil cok yükselebiliyorlar mesleklerindeRütbesi varsa yaşı da vardır. Siz üniversite okuyormuşsunuz. Kaç yaşında sevgiliniz?
Çok iyi konumda falan değiller resmen öyle bir ilüzyon yaratmışlar. Kendine daha fazla güvenmen gerekiyor. Dediğine göre iyi bir üniversitede iyi, önü açık bir bölüm okuyorsun seni böyle demoralize etmelerine izin verme. Umarım çok başarılı olup çok iyi yerlere gelirsin. Yanında da seni eksik hissetiren değil de çok mutlu edip yanında olan biri olur.Onlar onu çok iyi bir konumda beni ise hiç bir yerlerde görmüyorlar. Ancak ben alanımdan da meslek açısından da cok memnunum. Başarılı bir iktisatçı olacağım inşallaj
Benim erkek arkadaşım tıp okuyor arkadaş çevresine bakıyorum benim ilkokul mezunu tanıdıklarım daha iyi oturmasını kalkmasını biliyorlar bazilarina kıyasla. Meslek ile hiç bir şey ölçülemez.
ay bırak yaaSubay kendisi
Tamam da şu an daha rütbesi yok yani. Evet zamanla rütbesi yükselir de o da onun çabasıyla alakalı bir şey değil yani.Bu sene mezun olacak ancak subay oldugu için uzman cavus, astsubay gibi değil bir de denizci kara subayı değil cok yükselebiliyorlar mesleklerinde
Cok tatlısınız tesekkür ederimÇok iyi konumda falan değiller resmen öyle bir ilüzyon yaratmışlar. Kendine daha fazla güvenmen gerekiyor. Dediğine göre iyi bir üniversitede iyi, önü açık bir bölüm okuyorsun seni böyle demoralize etmelerine izin verme. Umarım çok başarılı olup çok iyi yerlere gelirsin. Yanında da seni eksik hissetiren değil de çok mutlu edip yanında olan biri olur.
Teyzeleri mi sizin nasıl göründüğünüze karar verecek kişiler?Gururum kırıldı yalnızca böyle içimde garip bir his oldu. Cünkü cok seviyorum erkek arkadaşımı isterdim ki cok basarılı bir cift olarak görünelim bilemiyorum ya cok haklısınız suan cok duygusalım mantıjlı düşünemiyorum
Kendi aile cevresinde en iyi yere gelen erkek arkadaşım oldugu için cevreden de çok övgü alıyor. İsmini bilmeyenler mesleğini biliyor oyle soyleyeyim bunun ozgüveni var ailesinde. Sevgilim böyle biri değil ancak ailesinin böyle oldugunu düşünüyorum. Yokse dediğiniz gibi onlardan duyana kadar hiç böyle bir düşüncem olmamıştı kendime güvenen biriyimTamam da şu an daha rütbesi yok yani. Evet zamanla rütbesi yükselir de o da onun çabasıyla alakalı bir şey değil yani.
Boşverin bence herkes herşeyi söyler siz mutlu olmaya bakınBaşkalarının yorumlarını duymak beni biraz yıktı daha once bir ilişki tecrübem olmadı böyle bir sey hiç yasamadım üzüldüm yalnızca
tam olarak bundan bahsediyorum garanti meslek gözüyle bakıyorlar memur olunca aynı durum bizdeki deKamuda olursanız öyle bir sihir ki aşırı saçma ama en üstün gibi oluyor özellikle eski nesilin gözünde. Eşim mühendis yönetici bir firmada benden kat kat fazla maaş alıyor benim kamuda öğretmen olduğumu duyab bana dikkat kesiliyor. Ev tutarken bile öyle artısı. Geçen bir satıcı teyze mesleklerimizi zordu eşim söyledi sonra ben söyledim döndü bana 10 saat övdü eşimi duymadı bile.
Ben kendimi aşağıda hissetmiyorum açıkçası ama onun yaptıklarının çoğunu yapamam mesela öğretmenlik sınıfa girdi mi sen ve vicdanın arasında ve kazandığım dandirik sorulara çalışarak verdiğim doğru cevaplar. Eşim ise çocukluktan başlayan bir ilgi ve emekle geldi buralara. İnsan algıları çok garip. Anlattığım örnekten yola çıkarak kimsenin fikrine değer vermeneniz gerektiğini görebilirsiniz. Ben eşim olması kirasını dahi ödeyemeyecek bir öğretmenim… Çok komikler
Hedefiniz kamuysa, oarlak zihinlerin kamuda heva olmasına kendimce karşı olsam da, asla duymayacaksınız da hissetmeyeceksiniz bunları ilerde.
Bana göre iktisat ile uzman doktor arasında da fark yok bunlar bu konuları acana kadar benim böyle bir düşüncem hiç olmamıştı. Teşekkür ederim yorumlarınız için eşinizle mutluluklar dilerimBen de iktisat öğrencisiyim ama eşim uzman doktor. Bakıldığında asıl statü farkı bizim aramızda var, sizin değil. Subay ile ekonomist arasında bir fark olacaksa o da sizden kaynaklı olurdu o yüzden kendinizi aşağı görmeyin. Erkek arkadaşınız biraz kendini yüksekten görmeye çalışmış anladığım kadarıyla.