Erkek arkadaşla/ eşle mesleki açıdan eşit görülmeyenler

Nebiliyim sanırım tıp, hukuk gibi popüler bir alanda okumadıgım için öyle dediler

Bir anlık boşluğuna denk geldi söyledi. Sonra tonlarca özür diledi. Beni hep daha cok destekledi o olaydan sonra. Ama yine de aklımdan gitmiyor işte kendimi kanıtlamak zorunda hissettim daha bir sürü kötü şey soylenmişti bu arada

Ağızdan kaçmaz böyle şeyler ama siz bilirsiniz. Kötü şey söylenebiliyorsa izin verildiği içindir.

O bir sürü kötü şeyide mi ağzından kaçırdı?
Sizde inanıyor musunuz buna?

Bana göre cok zor ve herkesin yapamayacağı bir meslek ancak onlara göre kız seni kaptırmak istemiyordur mesleğin iyi olarak yorumlanmış
Sen bu düşünceni çok mu belli ettin, adamı pohpohladın herhalde yolun başında. Mesleğin iyiliği görecelidir, kime göre neye göre?

Haha güleyim bari. Adam hepi topu subay. Kendini yüceltmek için olmayan bi şeyi anlatmış bile olabilir. Abartmayın iktisat dersi almış biri olarak kendimi çok mutlu hissediyorum. Zira gerçekten güzel bir alan.

Benim kv beni ilk gördüğünde boyun biraz kısa demişti. Kendisi benden kısa olmasaydı üzülebilirdim ama bu durumda sadece gülebilirim. Oğlunun da saçı yoktu ona bakarsan. Bunu kendisine de belirttik.

Herkes kendi çocuğunu yüceltiyor karşı tarafi aşağılıyor. Ama bana kalirsa herkes önce kendi çocuğuna baksin.

Sen bu düşünceni çok mu belli ettin, adamı pohpohladın herhalde yolun başında. Mesleğin iyiliği görecelidir, kime göre neye göre?
Ben değil benim hakkımda ailesi bazı yorumlar yapmıştı bunlardan biri de meslek konusuydu. Eşit statüde görmedikleri belliydi yaptıkları yorumlardan

Yani teyzesinin söylediklerni bana bir anlık boşluğuna denk gelil soyledi zira dediklerinden etkilenmişti
Eee aynı şey işte kendisinin bir rahatsızlığı var başkaları "dedi" diye söylüyor. Sözde ağzından kaçırıyor.
Normalde milleti takmayın derim ama bu sözlerden etkilenen sevgiliniz olunca durum farklı. Üzülmek yerine beğenmiyorsan yol orada demek en iyisidir.
Ya da oturup bu adam için daha iyisi olmaya çabalayın madem yaranabilir misiniz bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…