Nebiliyim sanırım tıp, hukuk gibi popüler bir alanda okumadıgım için öyle dedileriktisat ucu açık bir bölüm işsiz de kalabilirsiniz çok iyi bir yere de girebilirsiniz ama hani siz Subay olsanız o iktisat okuyor olsa toplumu anlıyacm da -ha topumu da yemişim orası da ayrı ama en azından daha anlaşılır.
Subaylar genel olarak subay kadınlarla evlenmeleri ile meşhur değil kibu denklik sorunu ne alaka anlamadım.
tanıdığım subaylar genelde öğretmen, hemşire filan kadınlarla evli tayin konusu kolay oluyor...
Niye size anlatıyor?teyzeleri tarafından söylenmişti erkek arkadaşım anlatmıştı
Bir anlık boşluğuna denk geldi söyledi. Sonra tonlarca özür diledi. Beni hep daha cok destekledi o olaydan sonra. Ama yine de aklımdan gitmiyor işte kendimi kanıtlamak zorunda hissettim daha bir sürü kötü şey soylenmişti bu aradaBöyle gereksiz boş şeyleri size yetiştirmesi iyi bir şey değil. Aynı degiliz diye üzülmek yerine bu adam böyle laf mı taşıyacak devamli diye düşünmeniz lazım ya da kendisinin mi bir rahatsızlığı var başkaları üzerinden bana söylüyor diye dusunurdum ben olsam.
Böyle bir şeyi bir insan niye sevdiği birine söyler ki? Amaç?
Size yetiştirmeden cevabını verip konuyu kapatabilirdi.
Böyle hem sizi kırdı hem teyzelerinizle aranızı açtı kime ne faydası oldu bunun. Daha nasıl davranacağını, nerede ne diyecegini bilmiyor gözünüzde büyütmeyin şu kadar
İyi bir yere gelmek en büyük hayalim gercekten okumayı sevende biriyimİktisatın ne olduğunu bile bilmeyenler cennetindesiniz muhtemelen ama en az tıp ve hukuk kadar değerli bir alan. Üstüne kendinizi de geliştirip donanım edinirseniz
Bir anlık boşluğuna denk geldi söyledi. Sonra tonlarca özür diledi. Beni hep daha cok destekledi o olaydan sonra. Ama yine de aklımdan gitmiyor işte kendimi kanıtlamak zorunda hissettim daha bir sürü kötü şey soylenmişti bu arada
O bir sürü kötü şeyide mi ağzından kaçırdı?Bir anlık boşluğuna denk geldi söyledi. Sonra tonlarca özür diledi. Beni hep daha cok destekledi o olaydan sonra. Ama yine de aklımdan gitmiyor işte kendimi kanıtlamak zorunda hissettim daha bir sürü kötü şey soylenmişti bu arada
Subaylık popüler bir alan mıymışNebiliyim sanırım tıp, hukuk gibi popüler bir alanda okumadıgım için öyle dediler
Bu zamana kadar bu lafları duyana kadar aklımdan bile geçmemişti simdi artık gururum kırıldığı için mi bilmiyorum sürekli kendimi bir şeyler yapmak zorundaymış gibi hissediyorumAranızda statü farkı yok ki bence. Siz çevreden etkilenmişsiniz.
Bilerek mi söyledi sizce? Kendiside mi onlar gibi düşünüyordurO bir sürü kötü şeyi de mi ağzından kaçırdı?
Sizde inanıyor musunuz buna?
Bana göre cok zor ve herkesin yapamayacağı bir meslek ancak onlara göre kız seni kaptırmak istemiyordur mesleğin iyi olarak yorumlanmışSubaylık popüler bir alan mıymış
Yani teyzesinin söylediklerni bana bir anlık boşluğuna denk gelil soyledi zira dediklerinden etkilenmiştiAğızdan kaçmaz böyle şeyler ama siz bilirsiniz. Kötü şey söylenebiliyorsa izin verildiği içindir.
Sen bu düşünceni çok mu belli ettin, adamı pohpohladın herhalde yolun başında. Mesleğin iyiliği görecelidir, kime göre neye göre?Bana göre cok zor ve herkesin yapamayacağı bir meslek ancak onlara göre kız seni kaptırmak istemiyordur mesleğin iyi olarak yorumlanmış
onlar gibi düşünüyor mudur bilmiyorum amaBilerek mi söyledi sizce? Kendiside mi onlar gibi düşünüyordur
Ağzından falan kaçırmış değildir, başka kötü şeyler de söylemişler demişsiniz gayet bilerek söylemiştir size. Rahatsız olsa özellikle söylemezdi zaten.Bilerek mi söyledi sizce? Kendiside mi onlar gibi düşünüyordur
Ben değil benim hakkımda ailesi bazı yorumlar yapmıştı bunlardan biri de meslek konusuydu. Eşit statüde görmedikleri belliydi yaptıkları yorumlardanSen bu düşünceni çok mu belli ettin, adamı pohpohladın herhalde yolun başında. Mesleğin iyiliği görecelidir, kime göre neye göre?
Eee aynı şey işte kendisinin bir rahatsızlığı var başkaları "dedi" diye söylüyor. Sözde ağzından kaçırıyor.Yani teyzesinin söylediklerni bana bir anlık boşluğuna denk gelil soyledi zira dediklerinden etkilenmişti