Erkek arkadaşın kadın fotoğrafı beğenmesi

Ben like meselesine değil de senin okunacak fermanına yorum yapmak istiyorum. Bence senin konunda en önemli detay da bu zaten.

Benim üniversitedeki erkek arkadaşım da böyleydi. Kıskanç, kısıtlayıcı, aşırı toksikti. Henüz ergen kafasında, abisinden böyle görmüş ve bunları yaparak kendisini erkek hissediyordu. Ben de kısıtlamalara müsaade etmeyen asi taraftım. Kafasına vura vura benim hayatıma müdahale edemeyeceğini anlatmaya çalışırdım, senin de dediğin gibi görev bilmiştim bunu. Cahillik başka bir şey değil, sanane elalemin sorunlu oğlundan di mi?

Velhasıl kendisi hem olgunlaşmanın hem de bu süreçte benim ona izahatlerim neticesinde aklı başında, çağdaş bir genç yetişkine evrildi. Ben o noktada fark ettim ki benim görev edindiğim mevzu bitmiş, böylelikle hikaye de bitmiş. Çok da yormuşum kendimi. Hani yüksek tempoda anlamazsın da dinlenince fark edersin ya ne kadar yorulduğunu, tıpkı onun gibi. Sonrasında ne onu ne de ilişkiyi istedim. Kendini bir erkeği düzeltmeye adadığın ilişkide bir süre sonra tek amaç bu oluyor. Amaca ulaştığında da seni sadece bunun tuttuğunu fark ediyorsun. Topluma kazandırdığım, bildiğin eğittiğim adamın da sefasını sonraki ilişkileri sürdü. Neyse en azından başka hemcinslerimin başı ağrımadı😂 Üzgünüm ama senin ilişkinin de en iyi ihtimalde sonu bu, sen bir şeyleri düzeltsen bile süreç içerisinde çok yorulacaksın ve düzeldi dediğin yerde bakacaksın ki bu sefer sende hiçbir duygu kırıntısı kalmamış. Zamanına yazık

Toksikliği biraz düzelirse mükemmel anlaşıyorz. Onu tedavi etme görevini üstlendim sanki. Bir hata var onda ve ben sürekli iyileştirmeye çabalıyorum anlatıyorum yanlışlarını. Öğretmen gibi😂 off bacim of
Bu kafadaki insanlar seri katillere aşk mektupları yolluyor "benim aşkım onu iyileştirecek, ben farklıyım yapabilirim" mantığıyla. Kimse kimseyi tedavi edemez kendinizi kandırmayın lütfen

Ben like meselesine değil de senin okunacak fermanına yorum yapmak istiyorum. Bence senin konunda en önemli detay da bu zaten.

Benim üniversitedeki erkek arkadaşım da böyleydi. Kıskanç, kısıtlayıcı, aşırı toksikti. Henüz ergen kafasında, abisinden böyle görmüş ve bunları yaparak kendisini erkek hissediyordu. Ben de kısıtlamalara müsaade etmeyen asi taraftım. Kafasına vura vura benim hayatıma müdahale edemeyeceğini anlatmaya çalışırdım, senin de dediğin gibi görev bilmiştim bunu. Cahillik başka bir şey değil, sanane elalemin sorunlu oğlundan di mi?

Velhasıl kendisi hem olgunlaşmanın hem de bu süreçte benim ona izahatlerim neticesinde aklı başında, çağdaş bir genç yetişkine evrildi. Ben o noktada fark ettim ki benim görev edindiğim mevzu bitmiş, böylelikle hikaye de bitmiş. Çok da yormuşum kendimi. Hani yüksek tempoda anlamazsın da dinlenince fark edersin ya ne kadar yorulduğunu, tıpkı onun gibi. Sonrasında ne onu ne de ilişkiyi istedim. Kendini bir erkeği düzeltmeye adadığın ilişkide bir süre sonra tek amaç bu oluyor. Amaca ulaştığında da seni sadece bunun tuttuğunu fark ediyorsun. Topluma kazandırdığım, bildiğin eğittiğim adamın da sefasını sonraki ilişkileri sürdü. Neyse en azından başka hemcinslerimin başı ağrımadı😂 Üzgünüm ama senin ilişkinin de en iyi ihtimalde sonu bu, sen bir şeyleri düzeltsen bile süreç içerisinde çok yorulacaksın ve düzeldi dediğin yerde bakacaksın ki bu sefer sende hiçbir duygu kırıntısı kalmamış. Zamanına yazık
Cok güzel anlatmışsiniz. Aramizda yaş farki da var zaten. Ben büyüğüm bir tık. Olgun sanmistim, kendini fazlasiyla gelistirmis diye dusunmustum ama baglandiktan sonra iliskinin ilerisinde farkediyorsunuz. Kaos durumlarina tepkilerinden. Zamanima gercekten yazik. 1 senemde elle tutulur ne oluyor derseniz ayril/baris. Olaylara asiri yuksek tepkileri, her seyi cikmaza sokmasi tam dediginiz gibi. Onceleri ben mi toksigim diye dusunmeme bile sebep oldu manipulatif sozleriyle. Sorun kesinlikle kendisiymis.

Beni anladiginizi biliyorum. Bu yasimda bir begenme yuzunden ayrilmiyorum. Bana yasattiklarinin yaninda bu sadece bardaği tasirip farkindaligimi arttirdi. Gözlerim bağlanmis sanki 1 senede.

Ben de yoruldum iliskiyi ayakta tutan kisi olmaktan. Uyumlu, normal yasamak bazilari icin zor sanirim. En asosyal zamanimda karsima ciktiğı ve beni neşelendirdiği, canlandırdığı için körü körüne kopmak zor geliyor. Benim kafa dengi kız arkadaş çevresi edinmem lazım 😂
Odak noktanızı değişmiş olur. Umarım başarırsınız🌸

Bu kafadaki insanlar seri katillere aşk mektupları yolluyor "benim aşkım onu iyileştirecek, ben farklıyım yapabilirim" mantığıyla. Kimse kimseyi tedavi edemez kendinizi kandırmayın lütfen
Tedavi etmeye calisirken, kendimden ne ödünler verdiğimi, neleri alttan aldığımı, çildirma anlarimi unutup nasil bir gun sonra medenice konusmaya calistigimi… İnşallah çabuk atlatırım bu travmaları

1 yıllık bir ilişkimiz var. Takıntılı bir erkek arkadaşım var. Aşırı kıskanç olmadık şeyden kıskançlık krizine girip kendimi ifade etmeme bile izin vermez. fakat gelgelim kendisi defalarca kızmama yapma dememe rağman hala kadın foroğraflarını beğeniyor. Ben de o kıskanmadın diye münimal düzeyde yaşıyorum. Kimsenin fotoğrafını beğenmem bile. 1 like ile fermanım okunur. Sizce ben ne yapayım? Gel de delirme
Niye takıntılı, kıskanç ,sizi kısıtlayan,tepki bile veremediğiniz bir adamla sevgilisiniz? Acı keder seviyorsanız acı biber yiyin mazoşist iseniz gidin tedavi olun.Boyle mutluyum diyorsanız konu açmayın ,gidin adamın peşinde koşturun başkasına gitmesin,ama merak etmeyin böyle bir adami zor çekerler ,döner dolaşır yine size gelir .....

Tedavi etmeye calisirken, kendimden ne ödünler verdiğimi, neleri alttan aldığımı, çildirma anlarimi unutup nasil bir gun sonra medenice konusmaya calistigimi… İnşallah çabuk atlatırım bu travmaları
O tedavi olmayacak, siz kendinizi hasta ettiğinizle kalacaksınız. Sağlığınızı düşünün

Toksikliği biraz düzelirse mükemmel anlaşıyorz. Onu tedavi etme görevini üstlendim sanki. Bir hata var onda ve ben sürekli iyileştirmeye çabalıyorum anlatıyorum yanlışlarını. Öğretmen gibi😂 off bacim of
Toksikligi hic bir zaman duzelmeyecek. Kendinizi kurtarin

Belayı çağırıyorsun azrailine bu derece aşık olmak da çok mantıksız gelıyor bana.
Adam kendı her boku yediği için seni bu denli kısıtlıyor balım gerçekleri gör biraz

kadın fotoğrafı beğendiğini görünce tepki verdiniz mi daha önceden ne diyor?
klasik ben kötü bir adam değilim herkes benim gibi olsa.. o benim bacım kardeşim vs mi
eğer öyleyse sizin ilişkide yapışıp kalan taraf sizsiniz herifin hiç kaybetme korkusu yok
yazık... çoktan ayrılmalıydınız

Fermanım okunur ne demek ? Bu adamların bu kadar totolarını kaldırmayın. Bunlar evlenince çalışmayı da bırakıyorlar, her şeyinize karışıp hiç bir şey yapmıyorlar. Bir tekme basın ötede baksın kadın fotolarına.

Açıklama :

Kız kardeşlerim sağolun fikirlerinizi dikkatle okudum. Ayrıldım dün gece. İçimden bir ses bu son beğendiği kadınlara bir dm at nedir ne değildir diye. Nokta atışı oldu. Fotoğrafını beğendiği bir kadınla da bana yalan söyleyerek görüşmeye gitmiş. Bu anlamsiz halleri ile ilgili olan tum soru isaretleri kapandi. Kesin olarak malum şahıs terkedildi. Kisi kendinden bilir isi diyen kiz kardeslerim o kadar hakliymissiniz😂. Sizleri seviyorum. İyi ki varsınız.

X