Bir Kadının terk edilme hikayesi

Her insan , her durum kendine özeldir. Sizin imkanınız ve fırsatınız var ise beğendiğiniz ve arzuladığınız bedene ulaşmak için çalışabilirsiniz , sizi engelleyen yok zaten.

İnsanları sadece beden ölçülerine göre değerlendirip "kilolu kadın ilgi çekmez" , "dışlanır" vs derseniz kim olursa olsun bir dur der size.

Mantığımıza uyar uymaz , onaylarsınız onaylamazsınız ancak büyük beden seven insanlar da var. Evet evet bir tercih olarak seçenler de var. Kişinin kendi bedeni , kendi kararı. Bize ne , size ne , kime ne ?

İnsanları görünüşleri ile yargılamayalım diye mücadele verirken sizin bir kadın olarak söylediklerinizi yakıştıramadım.

Konunun fitilini ateşleyen arkadaşımız , daha ziyade şişman bir kadının arzulanabilir olmayacağı düşüncesi ile yorumlarda bulunmuştu.

Yukarıdaki yorumumda "Mantığımıza uyar uymaz , onaylarsınız onaylamazsınız ancak büyük beden seven insanlar da var. Evet evet bir tercih olarak seçenler de var. Kişinin kendi bedeni , kendi kararı. Bize ne , size ne , kime ne ?" demiştim.

Güzellik , çirkinlik , arzulanabilir olan olmayan bu olguların tamamı nesnel ve kişiden kişiye değişir.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mbullara-yogun-guvenlik.839610/#post-41781251 konusunda eser sahibi bakalım ne demiş.

TOMBUL KADINLARIN DAYANILMAZ CAZİBESİ
201507131025_30397476.jpg

Uluslararası sanat camiasında saygı gören Hongfei’nin heykelleri dünya turnesi kapsamında daha önce İngiltere’nin Londra, Fransa’nın Paris, İtalya’nın Toskana ve Sicilya, Malezya’nın Koala Lumpur ve Avustralya’nın Sidney kentlerinde sergiledi. İstanbul, heykellerin yedinci durağı. Serginin adı ise, ‘Cazip Tombullar’. Çünkü Hongfei “tombul kadınların dayanılmaz cazibesi” olduğunu düşünüyor. Sergisinin, aslına bakarsanız tüm sanatsal kariyerinin ana temasını da bu fikir üzerine kurmuş.

nickim marilyn monroe. Marilyn, hala daha dünyanın en güzel sarışını olarak gösterilir.
kendisi 42 bedendi, kıvrımlarını kaybetmemek için düzenli beslenir ve düzenli spor yapardı. 42 beden şu an dünya güzellik standartlarına göre "şişman"dır, ama kim Marilyn'e şişman diyebilir ki.
ben hayatını hep 38-40 beden arasında geçirmiş bir kadındım. şimdi kullandığım ilaçlar, ödem ve kilo yapıyor, düzenli beslenip spor yapmama rağmen 42 bedenim, 44 bedeni zorlamıştım ilk ilaç kullanmaya başladığımda.
bu mantıkla benim hiç sevgilimin olmaması, hiç sevişmemiş olmam, hiç bir erkeğin bana aşık olmamış olması lazımdı.
ama oldu şükür.
üstelik de burada neredeyse pis şişkolar geberin naraları atanların rüyalarında bile göremeyeceği kumral yeşil gözlü, uzun boylu bir adamla evlenmek üzereydim. söz elbisem 40 bedendi. ve açık konuşacağım hiç sertleşme problemi yaşamadı.

her erkek kıvrımlı kadın sevmez, tıpkı her kadının, esmer, sarışın vs sevmediği gibi, bazı kadınlar, göbekli erkek sever, bazıları fit vücudu olan erkekleri sever mesela.
bunlar karşıdan beklentidir.
erkekler hakkında hayatına girip girmiş olan tek bir erkekle, erkekler hakkında atıp tutanlar, girin ve instagramda, pinterestte Curvy diye aratın, karşınıza çıkacak güzellemelere şaşıracaksınız, emin olun. o kadınların bazısı bildiğiniz şişman.
lütfen kendiniz bir et parçasından ibaret görmeyin, karşınızdakinin de görmesine izin vermeyin.
herkesin tipi vardır, benimki renkli göz mesela.
başka bir erkeğin zayıf kadındır.
olabilir.
ama bu kimseye, başka birine hakaret etme hakkı vermez.
bir kadın sadece bedenden ibaret değildir. bedenimize iyi bakmalıyız evet ama zeka, akıl, insalık, saygı, kültür bunlar daha önemli kriterler olmalıdır.

Ben desteklemiyorum toplumda gördüklerimi yazıyorum yakın olduğum arkadaşlar,komşularım ben sosyete ve üst düzeyde bulunan insanlarla yaşamıyorum
tabi yaşasaydım bazıları gibi aşağlardım durumu anlamaya çalışıyorum , nede olsa fakir insanlarımız çoğunlukta

Vermez tabiki bu nesil çok çalıştı ve hırpalandı şu an ki rahatlığımızı onlara borçluyuz , minnettarız
Yemek kültürü olmaması, falan bunlar bi kadının resmini paylaşıp alın işte "şişman, zekası kıt,dışlanan, türkiye gerçeği" dememize cevaz verir öylemi?

Ben desteklemiyorum toplumda gördüklerimi yazıyorum yakın olduğum arkadaşlar,komşularım ben sosyete ve üst düzeyde bulunan insanlarla yaşamıyorum
tabi yaşasaydım bazıları gibi aşağlardım durumu anlamaya çalışıyorum , nede olsa fakir insanlarımız çoğunlukta
Sen sanıyormusun ki o arkadaş üst düzey sosyete de yaşıyor amaç kadınları aşağılamak yoksa toplumsal mesaj vermek falan değil. Zihniyet kirli.

Haklısın o aşağlayan üye bir kaza geçirse ve yatağa düşse aldığı ilaçlar sayesinde şişecek ve tombullar grubuna katılacak bu kadar kolay kilo almak kimin ne olacağı belli olmaz zaten kimsede genç zayıf alımlı kalmıyor
Sen sanıyormusun ki o arkadaş üst düzey sosyete de yaşıyor amaç kadınları aşağılamak yoksa toplumsal mesaj vermek falan değil. Zihniyet kirli.

nickim marilyn monroe. Marilyn, hala daha dünyanın en güzel sarışını olarak gösterilir.
kendisi 42 bedendi, kıvrımlarını kaybetmemek için düzenli beslenir ve düzenli spor yapardı. 42 beden şu an dünya güzellik standartlarına göre "şişman"dır, ama kim Marilyn'e şişman diyebilir ki.
ben hayatını hep 38-40 beden arasında geçirmiş bir kadındım. şimdi kullandığım ilaçlar, ödem ve kilo yapıyor, düzenli beslenip spor yapmama rağmen 42 bedenim, 44 bedeni zorlamıştım ilk ilaç kullanmaya başladığımda.
bu mantıkla benim hiç sevgilimin olmaması, hiç sevişmemiş olmam, hiç bir erkeğin bana aşık olmamış olması lazımdı.
ama oldu şükür.
üstelik de burada neredeyse pis şişkolar geberin naraları atanların rüyalarında bile göremeyeceği kumral yeşil gözlü, uzun boylu bir adamla evlenmek üzereydim. söz elbisem 40 bedendi. ve açık konuşacağım hiç sertleşme problemi yaşamadı.

her erkek kıvrımlı kadın sevmez, tıpkı her kadının, esmer, sarışın vs sevmediği gibi, bazı kadınlar, göbekli erkek sever, bazıları fit vücudu olan erkekleri sever mesela.
erkekler hakkında hayatına girip girmiş olan tek bir erkekle, erkekler hakkında atıp tutanlar, girin ve instagramda, pinterestte Curvy diye aratın, karşınıza çıkacak güzellemelere şaşıracaksınız, emin olun. o kadınların bazısı bildiğiniz şişman.
lütfen kendiniz bir et parçasından ibaret görmeyin, karşınızdakinin de görmesine izin vermeyin.
olabilir.
bir kadın sadece bedenden ibaret değildir. bedenimize iyi bakmalıyız evet ama zeka, akıl, insalık, saygı, kültür bunlar daha önemli kriterler olmalıdır.

Güzel anlatmışsın olay şişmanlık zayıflık değil aslında, güzellik eşiğinin aşılması. Bu adam için toplu ya da balık etli kadınlar çekici değilmiş belli ki. Aynı şekilde zayıf kadınlar yerine balık etlileri ya da topluları daha çekici bulan insanlar da var. Bence burada problem adamın derdini çirkin bir şekilde ifade etmesi. Yoksa kimse toplu kadınları ya da zayıf kadınları seksi bulmuyor diye suçlanamaz.

Güzel anlatmışsın olay şişmanlık zayıflık değil aslında, güzellik eşiğinin aşılması. Bu adam için toplu ya da balık etli kadınlar çekici değilmiş belli ki. Aynı şekilde zayıf kadınlar yerine balık etlileri ya da topluları daha çekici bulan insanlar da var. Bence burada problem adamın derdini çirkin bir şekilde ifade etmesi. Yoksa kimse toplu kadınları ya da zayıf kadınları seksi bulmuyor diye suçlanamaz.
evet adam resmen eziklenerek hakaret etmiş kadına.
yoksa elbette kilolu kadın sevmiyorsa sevmiyordur yani zorlamak olmaz.

Adamın bir + var oda ne istediğini biliyor evlenipte sonradan kadını boşamıyor ,

akıl, zeka ve düzgünce bir vücut yani kadınlar ve erkekler her daim bakmalılar kendilerine...
sanki hayat günlük gülistanlık da bayanlarımız kendilerine bakmıyolar aç gözlerini de bi kendine gel hayat senin düşündüğün gibi değil

Pek bilinmez ama şişko kadın seven erkek sayısı çok fazla.. Yani zayıf kadın sevilir ama jennifer lopez poposu daima revaçtadır. :KK70:

Adamın bir + var oda ne istediğini biliyor evlenipte sonradan kadını boşamıyor ,

Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil buna beğenilmeyen kişinin kiloları da, kaşı gözü de, sözü de, karakteri de, zekası da ya da başka herhangi bir şeyi de sebep olabilir ben bunda bir problem görmüyorum. Ama bu böyle aşağılayıcı bir şekilde ifade edilmemeli, insanların kalbini kırmak marifet değil.

Adam bu mektubu yazınca başi göğe mi ermiş? İllaki sen şişmansın seni yatakta arzulamam mı demek gerekiyordu. Görüşme sonrasi hiç arayıp sormasa daha makbule geçermiş. Yada adam gibi,ben seninle beraberlik düşnmüyorum,teşekkür ederim dese ne olurdu?
Bence adamın kendine güveni sıfır,amaç aşağılamak,yada kadının kendisini beğenmediğini hissedip üste çıkma çabası. Zira zeki kadınmış.

bencede güzel bir kadın..
yani evet kilolu ama vücudu kum saati gibi gayet, kıvrımlı mıvrımlı, bir de baya işveli cilveli bir şeye benziyor, yüzü güzel, mektupta yazana göre zekiymiş, espriliymiş de daha ne olacak anlamadım.
adam bence kadın karşısında eziklenmiş

ama oldu şükür.

olabilir.
İyi, iyi de eksik. Marilyn Monroe'nun hala güzel bir kadın olarak gösterilmesinin sebebi güzel ve kendine has bir yüzünün olmasıdır. Bakın vücut, boy, kilo işlerine hiç girmedim bile. Birinin yüzüne bakarak güzel olup olmadığına karar veririz. Marilyn'in filmlerinde bile görürsünüz, o kadraja girdiği zaman adeta ortam ışıldar. Onun vücuduna sıradan bir suratı koysak bu kadar ünlü olmayacaktı, hatırlanmayacaktı bile. Bugün ünlü olan birçok kadın yıldızın da çok güzel ve orantılı yüzleri vardır. Vücutları kıyaslarsak elbette onlardan daha formda ya da güzel vücutlu, daha zayıf bir sürü kadın bulabiliriz ama iş yüze gelince öyle olmuyor. Geçmişte ya da bugün Marilyn'in taklidini yapan birçok kadın çıktı piyasaya. En yaklaşanı Anna Nicole Smith olmuştu. Ama o da sadece yaklaşmakla yetindi, belki Marilyn'den daha güzel bir vücudu vardı ama suratı en az diğer Playboy kızları kadar tekdüzeydi. Yani kilolu kadın güzeldir= Marilyn demek biraz yanlış. Gerçeği yansıtmıyor. 42 beden kadın=Marilyn, buradan çıkarılacak sonuç 42 beden kadın güzeldir mi olmalı? Hayır. Marilyn gibi güzel bir yüzü varsa evet şansı vardır olmalı.

X