- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
Konudaki kadından bahsetmiyoz maral hanım foto atmış ya arkadaş ondan bahsediyoziyide konuda bahsedilen kadin sisman deilki ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konudaki kadından bahsetmiyoz maral hanım foto atmış ya arkadaş ondan bahsediyoziyide konuda bahsedilen kadin sisman deilki ..
kadın dediğin bakımlı olur kiiii erkekler içinde bu gerekli... şöyle türkiyenin geneline bir bakın spor bedava ama kadınlar hak getire.. 40 yaşından sonra bel ağırmalar,, hantallaşmalar, kireçlenmelerr,, kendilerini salmalar..kadının en verimli yaşı 40 tır ama benim memleketimdede artık yaşlandım.. deyip kabuğuna çekilmeler..
hangi insan evladı olsa ne demek istediğimi anlardı o resim örneğini verdim.. çünkü türkiyemdeki kadınlarımızın manzarası malesef budur. insan ister okumuş olsun,, ister zengin ,ister fakir herkesin kaliteli yaşama isteği olmalı 40 yaşından sonra erkeklerimiz ve kadınlarımızın düştüğü durum budur..
biliyorum fotografa yorum yapmadimki ilk konunun mesajina yorum yapdimKonudaki kadından bahsetmiyoz maral hanım foto atmış ya arkadaş ondan bahsediyoz
Eeeeee sonuç...?kilolu kadın evet ilgi çekmezz.. sonuç yani..akıl ,zeka ve düzgünce bir vicut..
Eeeeee sonuç...?kilolu kadın evet ilgi çekmezz.. sonuç yani..akıl ,zeka ve düzgünce bir vicut..
Bende bunu anlatmak istedim hatta kadınlarımızın antidepresan kullananlardan da bahsettim ama arkadaş işine geldiği gibi anlıyorBüyük lokma ye ama büyük konuşma...
İlerde hayat sana ne sunucak belli değil bir hastalıkbir iilaç seni kilolu yapar bir çocuğun olur obez olur... Bazı sözleri söylerken azıcık üslup ve düşünmek gerekir.
Yaptığın bence ayıp ve saygısızlık
O kilolu dediğim kişilerin hayatını bilmiyorsun bilmediğin bir şeyi yargiliyamazdin
Heleki foto falan atmak ayıp
Bir erkek bile bu konuda tepki gösteren bir mesaj yazarken bir kadın üye hala aynı şeyleri söylemeye devam etmiş.keşke biraz da "insanlık" katsaydınız.
İnsan elinde olmayanı istermiş.... Bende insanlık yok peki ya sizde ? yukarıda yazmışsınız zaten ....
Not : Dayanamadım yazdım ....
üniversiteye gitmek mi olay? dengeli beslenmek yada beslenememekmi? ay yok şaka yapıyor olmalısınız, zira gerçekse verecek cevabım yok. nutkum tutuldu.
Yemek kültürü olmaması, falan bunlar bi kadının resmini paylaşıp alın işte "şişman, zekası kıt,dışlanan, türkiye gerçeği" dememize cevaz verir öylemi?Bazı kadınların yemek kültürü dahi yok ondan bu şişmanlık akraba evliliği mutfağı geliştirmemişte oluyor yeni tatlara açık olmayan insan çok
Bu kadın aynı benim anneme benziyor
Kadın Börek , çörek de yemez...
Ama kendine dikkat eder , bakımını da yapar.. Bağ bahçe gece gündür durmadan 5 çocuğuna + kocasına ve ayrıyetten benim çocuğuma bakar... Kusura bakmayın da sizin dediğiniz kadar basit değil o işler...
Hem bakımlı ve zayıf ( her gün spor yapan ) kadınlarında başına gelenleri görüyoruz
Yemek kültürü olmaması, falan bunlar bi kadının resmini paylaşıp alın işte "şişman, zekası kıt,dışlanan, türkiye gerçeği" dememize cevaz verir öylemi?
gevezeyim isimli arkadaş şişman, zekası kıt, dışlanan vs dedi, üstüne fotoğraf ekleyip tüy dikti. siz de öyle şeyler yazıyosunuz ki, resmen onu destekler nitelikte.kafamı bulandırdınız açıkçasıŞişmansa zekası kıt diyemeyiz sadece giymesini yakıştırmıyor bu kültürle alakalı , anneden kıza devrediliyor ama kızı okuyorsa tabi farklılaşıyor, annesi gibi olmuyor en azından akraba evlilik azalıyor
itiraf edin yoksa siz Canan Karatay mısınız ?Eeeeee sonuç...?kilolu kadın evet ilgi çekmezz.. sonuç yani..akıl ,zeka ve düzgünce bir vicut..
Ya kafayı mı yediniz siz?
Şişman kadınlarmış, Türkiyenin gerçeğiymiş. Kendilerini salıp toplumdan dışlanıyorlarmışmışmış.
Bu anlattığınız kadınlar hergün sokakta gördüğümüz orta yaşlı 10 kadından 7si . Annelerimiz, teyzelerimiz. Dışlanmak şöyle dursun, ben annemi zayıf hayal edemiyorum mesela. Anne dediğin tombul tombul olur ısırmalık
Metobolizma diye birşey var. 40 yaşından sonra da bırakın da biraz salsınlar yani. Genç kız gibi incecik olmalarını mı bekliyorsunuz?