Dur ayrildim celallenme. Cok haklisinYeter valla yaş 32 mi bi de? Yuh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur ayrildim celallenme. Cok haklisinYeter valla yaş 32 mi bi de? Yuh.
Mesela su an tamamen ayrildim. Sürecte ne yapacak size de anlatacagim. Fazla ödün verdim. Şimdi tepetaklak yapma zamanıSizin ne mecburiyetiniz var düzeltmeye? Barışsın diye 2 gün uğraşınıza da ne gülmüştür. Ben istediğimi yaparım o yapamaz, yaparsa haddini bildiririm ağlasın dursun diye ne gerinmiştir. O niye sizin için 2 gün uğraşmıyor, barışın diye peşinizde dolanmıyor?
Toksikliği size yalnız. Dik duran, kendisine saygısı olan, had bildiren bir kıza denk geldi mi kölesi olur. Size değer vermediği saygı duymadığı için böyle takılıyor. Bıkarsa da gram acımaz terk eder. Yapmasaydın etmeseydin demeyi de ihmal etmez.
Ayrıl.1 yıllık bir ilişkimiz var. Takıntılı bir erkek arkadaşım var. Aşırı kıskanç olmadık şeyden kıskançlık krizine girip kendimi ifade etmeme bile izin vermez. fakat gelgelim kendisi defalarca kızmama yapma dememe rağman hala kadın foroğraflarını beğeniyor. Ben de o kıskanmadın diye münimal düzeyde yaşıyorum. Kimsenin fotoğrafını beğenmem bile. 1 like ile fermanım okunur. Sizce ben ne yapayım? Gel de delirme
AyrıldımAyrıl.
İnşallahAyrıldım
Bu görevi nereden / nasıl / neden edindiniz ?Toksikliği biraz düzelirse mükemmel anlaşıyorz. Onu tedavi etme görevini üstlendim sanki. Bir hata var onda ve ben sürekli iyileştirmeye çabalıyorum anlatıyorum yanlışlarını. Öğretmen gibi off bacim of
Delir :) ayril! Sen hayatini nasil yasayacaginj bilmiyor musun da o sana söylüyor. En once kendine saygi duy. Sana saygisiz davranan birini gonul rizanla hayatinda tutma.1 yıllık bir ilişkimiz var. Takıntılı bir erkek arkadaşım var. Aşırı kıskanç olmadık şeyden kıskançlık krizine girip kendimi ifade etmeme bile izin vermez. fakat gelgelim kendisi defalarca kızmama yapma dememe rağman hala kadın foroğraflarını beğeniyor. Ben de o kıskanmadın diye münimal düzeyde yaşıyorum. Kimsenin fotoğrafını beğenmem bile. 1 like ile fermanım okunur. Sizce ben ne yapayım? Gel de delirme
Her zaman haklıyımdır.Dur ayrildim celallenme. Cok haklisin
Kafamda geçen tüm düşünceler de bu şekilde. Bu kadar takıntı aldatılma korkusu çok enteresan. Sırf o bana güvenmiyor diye ben de onu takip etmeye başldım. İnstagramı kapatalım dedim bana güvenmiyorsan ona da pek yanaşmadı. Az kişi takip ediyor ama bu işler sayılara bakmıyor kendimden biliyorum. Benim gözüm elim kimseyi beğenmeye gitmez görüp üzülmesin diye. Bir ayrılığımızda da bir hafta içinde kdınları eklemişti. Sadece çok iyi manipülatör. Benim sağlıklı düşünce yapımı bozduğunu düşünüyorum. O yüzden sizlerin yorumları farkındalığım için çok önemli.Kişi kendisinden bilir derler..
Kendi yaptığı şeyleri senin yapmandan tırstığı için sana ‘kıskançlık’ imajı veriyor. Aslında sana yapmak istediği şey seni kısıtlamak.
Bi erkek bi kadının aldatmasından sürekli korkuyorsa, o erkek net aldatır.
Bir erkek bi kadının başka erkeklere bakmasını konuşmasını istemiyorsa, o erkek net kadın manyağıdır
Çabalama sal gitsin.
Anlıyorum keşke anlamasamTekrar dünyaya geldiğin zaman düzgün birisiyle olursun :)
(anlayana ironi )
Sanirim bu tarz toksik insanlar kavgaci kisiliklarinin yaninda birini baglamak icin sahnedeymis gibi hareket ediyorlar. Ama bilincli olarak yapmiyor bunu. Şov gibi. Onun o düşünceli hareketleri kimsede olmaz karsima cikmaz bir daha gibi keskin dusunceye saplaniyorsun. Bu da beni umutsuz yapip iliskiyi kurtarmaya odakliyor.Bu görevi nereden / nasıl / neden edindiniz ?
Bu hayatta kimsenin kurtarıcısı siz değilsiniz. Kimse sizin yüzünüzden bu hale gelmedi - onu düzeltmek iyileştirmek sizin göreviniz değil. Bu düşünceden çıkmanızı oneririm aksi halde yipranmalariniz artacaktır.Sanirim bu tarz toksik insanlar kavgaci kisiliklarinin yaninda birini baglamak icin sahnedeymis gibi hareket ediyorlar. Ama bilincli olarak yapmiyor bunu. Şov gibi. Onun o düşünceli hareketleri kimsede olmaz karsima cikmaz bir daha gibi keskin dusunceye saplaniyorsun. Bu da beni umutsuz yapip iliskiyi kurtarmaya odakliyor.
Cok yıprandım zaten. Kendi hayatıma odaklanmalıyım.Bu hayatta kimsenin kurtarıcısı siz değilsiniz. Kimse sizin yüzünüzden bu hale gelmedi - onu düzeltmek iyileştirmek sizin göreviniz değil. Bu düşünceden çıkmanızı oneririm aksi halde yipranmalariniz artacaktır.
Kendine bu kadar kötülük yapma. Aşkından öl gerekirse ama yapma..Kafamda geçen tüm düşünceler de bu şekilde. Bu kadar takıntı aldatılma korkusu çok enteresan. Sırf o bana güvenmiyor diye ben de onu takip etmeye başldım. İnstagramı kapatalım dedim bana güvenmiyorsan ona da pek yanaşmadı. Az kişi takip ediyor ama bu işler sayılara bakmıyor kendimden biliyorum. Benim gözüm elim kimseyi beğenmeye gitmez görüp üzülmesin diye. Bir ayrılığımızda da bir hafta içinde kdınları eklemişti. Sadece çok iyi manipülatör. Benim sağlıklı düşünce yapımı bozduğunu düşünüyorum. O yüzden sizlerin yorumları farkındalığım için çok önemli.
Kendimi daha iyi ve güçlü hissediyorum. Ben elimden gelen herşeyi yapmıştım. İçim rahat.Kendine bu kadar kötülük yapma. Aşkından öl gerekirse ama yapma..
Kendini ifade etmene izin verilmeyen yerde hep dibe batarsın her gün kötüye gidersin kendını hasta edıp mutsuz bır insan olursun ayrıl.1 yıllık bir ilişkimiz var. Takıntılı bir erkek arkadaşım var. Aşırı kıskanç olmadık şeyden kıskançlık krizine girip kendimi ifade etmeme bile izin vermez. fakat gelgelim kendisi defalarca kızmama yapma dememe rağman hala kadın foroğraflarını beğeniyor. Ben de o kıskanmadın diye münimal düzeyde yaşıyorum. Kimsenin fotoğrafını beğenmem bile. 1 like ile fermanım okunur. Sizce ben ne yapayım? Gel de delirme
Hic guvenini saglayamamisim guya. Hic bir erkekle isim olmaz. Cevremde erkek arkadasim dahi yok. Bu kadar karsi tarafa guvenmemeyi kendine guvenmeme olarak yorumluyorum.Kendini ifade etmene izin verilmeyen yerde hep dibe batarsın her gün kötüye gidersin kendını hasta edıp mutsuz bır insan olursun ayrıl.
Ayrıl lütfen her gün daha da kötü olucaksınHic guvenini saglayamamisim guya. Hic bir erkekle isim olmaz. Cevremde erkek arkadasim dahi yok. Bu kadar karsi tarafa guvenmemeyi kendine guvenmeme olarak yorumluyorum.