• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla tartışmamızda kim haklı? Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deadly Smile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2022
165
11
28
Öncelikle hesabı yeni açtım, sabaha kadar uyuyamadım sinirimden ve üzüntümden. Erkek arkadaşım dün tatlıcıya gitti arkadaşlarıyla. Bende “benimde canım çekti” yazdım. “Getireyim” yazdı ama getirmeyecekmiş aslında. “İncelik olsun diye öyle yazdım” dedi. Bugün sabahta hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekledi ve bana kızdı. Gönlümü alması gerekiyordu. Bir kaç mesajlaşma ss si bırakıyorum. Daha detaylı incelersiniz. Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz? Sizce ayrılmalı mıyım?

Öncelikle hesabı yeni açtım, sabaha kadar uyuyamadım sinirimden ve üzüntümden. Erkek arkadaşım dün tatlıcıya gitti arkadaşlarıyla. Bende “benimde canım çekti” yazdım. “Getireyim” yazdı ama getirmeyecekmiş aslında. “İncelik olsun diye öyle yazdım” dedi. Bugün sabahta hiçbir şey olmamış gibi davranmamı bekledi ve bana kızdı. Gönlümü alması gerekiyordu. Bir kaç mesajlaşma ss si bırakıyorum. Daha detaylı incelersiniz. Siz olsaydınız benim gibi düşünür müydünüz? Sizce ayrılmalı mıyım?
Unutmuş olabilir.Bunun için ayrılır mı ? Saçmalamayın.Baska bir gün beraber tatlı yemeye gidersiniz.?

Dünyanın en saçma kavgası olabilir. Sabaha kadar bunun için mi sinir ve üzüntüden uyuyamadınız? Yaşlar kaç? biraz küçüksünüz herhalde. Bir de konuşmalarınız felaket cringe :olamaz: tamam aşkım, okey bebeğim, harikasın sevgilim falan kurgu konuşmalar gibi aynı.

Haklısın bi tatlı nedir ki....
İki eli kanda olsa alıp getirmesi lazım
Ki keyfinde oturdu orda.
Adamın sana verdiği değer yok.
Sevgili diye yanında gezdirme.yarin bi sıkıntıya düşsen neler der kim bilir

Deger vermedigi icin. Deger veren adam öyle davranmiyor emin ol
Değer verdiğini hissedemiyorum zaten kaç gündür bu şekilde davranıyor. Arkadaşlarıyla dün 8-9 saat gezdi. Eve geldi uyuyacağım sana vakit ayıramadım dedi. Biz 4 saat buluştuk geçen. Onda da sürekli gidelim gidelim deyip durdu.

Bence çok uzatmışsınız. Getireyim dediğinde sağol düşünmen yeter demeniz asıl güzel olurdu. Adam arkadaşlarıyla gittiği yerden kalkıp arabası bile olmadan koştur koştur tatlı mı getirsin size? O kadar mı tatlı krizine girdiniz velev ki öyle internetten sipariş verseydiniz kendinize. Özür de dilemiş üstelik siz hala söylenip durmuşsunuz. Ayaklarınıza mı kapansın affet beni diye? Yorucu geldiniz bana

Haklısın bi tatlı nedir ki....
İki eli kanda olsa alıp getirmesi lazım
Ki keyfinde oturdu orda.
Adamın sana verdiği değer yok.
Sevgili diye yanında gezdirme.yarin bi sıkıntıya düşsen neler der kim bilir
Olay tatlı değil maalesef. Dalga geçmesi. İlgilenmemesi. Arkadaşlarına daha çok zaman ayırması. Bana gelince bu şekilde davranması.

Değer verdiğini hissedemiyorum zaten kaç gündür bu şekilde davranıyor. Arkadaşlarıyla dün 8-9 saat gezdi. Eve geldi uyuyacağım sana vakit ayıramadım dedi. Biz 4 saat buluştuk geçen. Onda da sürekli gidelim gidelim deyip durdu.
Seni sürekli erteliyorsa yapacağın tek şey var canım bay bay diyip yoluna bakman

Tatlı getirseydi değerli mi olacaktınız? Ayol sizin değeriniz tatlı getirmesine mi bağlı?

Değer tanımınızı gözden geçirin bence. Başka şeyler olduysa ve tatlı bahanesi olduysa bunun birşey demem ama şu haliyle siz haksızsınız. Adam açıklamış araba benim değil, planı ben belirlemiyorum diye. İnsanlara biraz alan açın. Baban mı o senin de sana tatlı taşıyacak.

Bence çok uzatmışsınız. Getireyim dediğinde sağol düşünmen yeter demeniz asıl güzel olurdu. Adam arkadaşlarıyla gittiği yerden kalkıp arabası bile olmadan koştur koştur tatlı mı getirsin size? O kadar mı tatlı krizine girdiniz velev ki öyle internetten sipariş verseydiniz kendinize. Özür de dilemiş üstelik siz hala söylenip durmuşsunuz. Ayaklarınıza mı kapansın affet beni diye? Yorucu geldiniz bana
Aramız zaten bozuk ilgilenmediği için. Ben cidden tatlı getircek diye bekledim. Çünkü öyle yazmış. O zaman yazmasın o şekilde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back