Erkek arkadaşımla sorun yaşıyorum yardım edin

Madam03

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2022
1
0
1
24
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.
Sizce nasıl davranmalıyım çok kalbimi kırdı

Niye dökmüş

Makbule kiral sen misin?
Bu nasıl Türkçe ??
Sonuç olarak erkek arkadaşın gereksiz bir insan. Emek verdiğin yemeği çöpe atmak sacma sapan bir davranış. Ama senin de gözün kör muydu, adam dolaptan yumurtayı çıkarıp kırana kadar neden demedin 'ben yumurta sevmem' diye? Ayrıca menemen yumurtasız olmaz ki, kendi payını bir tabak ayirsaydin adamınkine yumurta koysaydin. Sen yumurtasız seviyorsun diye menemeni yumurtasız mi yiyecek ? Bunu mu düşündün?
Ne bileyim, saçma sapan bir mesele. Gereksiz de uzamis,güzel gününüzü b.k etmişsiniz.

İcinden geldigi gibi davran.22 yaşa ne desek pireler halay cekecek nasılsa

Menemen demen için içinde yumurta olması lazım, kendinize yumurtasız sadece domates ayrıca yapsaydınız madem menemen yemiyorsunuz.çocuk gibi kavga mı ettiniz bunun için? Bir şey yapacaksanız tam yapın.
Çikolata almayla da özür dilendiğine göre çocuksunuz sanırım

Benim ortanca kızımda yumurta sevmez sizin tarifinizin benzerini yapıp yiyor

Üzerine azıcık da kaşar rendele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…