Kendi yapamıyor mu? Erkek arkadaşınız bebek mi?erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım
Niye dökmüşMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.
Sizce nasıl davranmalıyım çok kalbimi kırdı
Makbule kiral sen misin?Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.
Direkt aklıma bu geldi benim deMenemeni ikiye bölüp yarısını yumurtalı yapsaydınız ya
İcinden geldigi gibi davran.22 yaşa ne desek pireler halay cekecek nasılsaMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.
Menemen demen için içinde yumurta olması lazım, kendinize yumurtasız sadece domates ayrıca yapsaydınız madem menemen yemiyorsunuz.çocuk gibi kavga mı ettiniz bunun için? Bir şey yapacaksanız tam yapın.Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.
Ergenlerse mahsuru yok da yaşlar 18+ ise durum vahimDirekt aklıma bu geldi benim de
Ergen heralde bunlar bi de bu yüzden kavga etmişler
Benim ortanca kızımda yumurta sevmez sizin tarifinizin benzerini yapıp yiyorSevgilin kendi karnını kendi neden doyuramıyor ? Bari makarna neyim yapsaydın menemen neden ayrıca ben de sevmem yumurtalı menemeni sarimsak kavuracaksin üzerine biber atıp kavuracaksın sonra domatess off of üzerine kekik yeme de yanında yat öyle dene bir dahakine
Üzerine azıcık da kaşar rendeleSevgilin kendi karnını kendi neden doyuramıyor ? Bari makarna neyim yapsaydın menemen neden ayrıca ben de sevmem yumurtalı menemeni sarimsak kavuracaksin üzerine biber atıp kavuracaksın sonra domatess off of üzerine kekik yeme de yanında yat öyle dene bir dahakine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?