- Emoji Skoru
- 73.572
- Puanlar
- 798
Her şey menemen soğanlı mı yumurtalı mı tartışmasıyla başladı. Konu yumurtalı mı 'ya kadar gelmişMenemen zaten yumurta ile yapılan bir yemek , ay şaka gibi insanlar var ülkede
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şey menemen soğanlı mı yumurtalı mı tartışmasıyla başladı. Konu yumurtalı mı 'ya kadar gelmişMenemen zaten yumurta ile yapılan bir yemek , ay şaka gibi insanlar var ülkede
Bundan bu cacık olmaz . Eğitirsin gider başkasını bulur hiç eğitmek için uğraşma egitimlisini bulMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.
Sizce nasıl davranmalıyım çok kalbimi kırdı
oof bayılırım kalkayım da menemen(çoğuna göre menemen olmasa da) yapayım bariÜzerine azıcık da kaşar rendele![]()
Bence de menemen değiloof bayılırım kalkayım da menemen(çoğuna göre menemen olmasa da) yapayım bari![]()
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.
Ben yumurtasız menemene takıldım şuan asdfghMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.
Eki Görüntüle 3115126
Beni bu günaha siz soktunuz alın size yumurtasız kendini menemen zanneden menemenkıslık fasulye kırdım ne yesem derken akillarda tek bir cevap me ne mennnn
![]()