- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
Her şey menemen soğanlı mı yumurtalı mı tartışmasıyla başladı. Konu yumurtalı mı 'ya kadar gelmişMenemen zaten yumurta ile yapılan bir yemek , ay şaka gibi insanlar var ülkede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şey menemen soğanlı mı yumurtalı mı tartışmasıyla başladı. Konu yumurtalı mı 'ya kadar gelmişMenemen zaten yumurta ile yapılan bir yemek , ay şaka gibi insanlar var ülkede
Bundan bu cacık olmaz . Eğitirsin gider başkasını bulur hiç eğitmek için uğraşma egitimlisini bulMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.
Sizce nasıl davranmalıyım çok kalbimi kırdı
oof bayılırım kalkayım da menemen(çoğuna göre menemen olmasa da) yapayım bariÜzerine azıcık da kaşar rendele
Bence de menemen değil ama olsun her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdıroof bayılırım kalkayım da menemen(çoğuna göre menemen olmasa da) yapayım bari
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.
Ben yumurtasız menemene takıldım şuan asdfghMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.
Eki Görüntüle 3115126
Beni bu günaha siz soktunuz alın size yumurtasız kendini menemen zanneden menemen kıslık fasulye kırdım ne yesem derken akillarda tek bir cevap me ne mennnn