• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla sorun yaşıyorum yardım edin

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.
Sizce nasıl davranmalıyım çok kalbimi kırdı
Bundan bu cacık olmaz . Eğitirsin gider başkasını bulur hiç eğitmek için uğraşma egitimlisini bul

Ben de bir kere kahvaltıya çağırıp Menemen yapmıştım ama çok iğrençti Menemen ne domates ne başka bişeyin tadı vardı baya dalgasını geçti gülerek ama yedi hepsini 🤣 neşeli ve midesiz erkek bul

Nasıl mı davranmalısın? Birdaha menemen yapmazsın böylelikle kavga etmezsiniz.

Başlık da şey erkek arladaşımla sorun yaşıyorum yardım edin.
O yemeği çöpe dökünce sen de yumurtaları kafasında kırsaydın.
Yımırtasız menemen sevmeyen birini bulursun ne diyelim.

20220817_204057.jpg

Beni bu günaha siz soktunuz alın size yumurtasız kendini menemen zanneden menemen 🤣🤣🤣kıslık fasulye kırdım ne yesem derken akillarda tek bir cevap me ne mennnn😄

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımın karnı acıktıgı için yemek yaptım. Menemen istedi yaparken 4-5 kez başıma geldi ne zaman olacak dedi sonra yaptım dedim . Yumurta yok diye yumurta ekledi .bende öyle yiyemiyorum söyledim yemeği çöpe döktü. Sonra marketten alışveriş yapıp geldi özür mayetine çikolata almış yemedim onu mesafeli davrandım sonra evime döndüm.

Ayrilin

Ben yumurtasız menemene takıldım şuan asdfgh

Eki Görüntüle 3115126
Beni bu günaha siz soktunuz alın size yumurtasız kendini menemen zanneden menemen 🤣🤣🤣kıslık fasulye kırdım ne yesem derken akillarda tek bir cevap me ne mennnn😄

Menemeniniz yok ki menemen yok bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz? Menemeniniz yok sizin. 😡

Şaka bir yana afiyet olsun 😋
Sonraki seferde nimeti alıp çöpe atmayın, yarına kalırdı o yemek. Ya da erkek arkadaşınız kenara sizin için ayırıp öyle yumurta kıracaktı, bu tip meseleler için oturup yıpranmayın.

Back