Erkek arkadaşımla nasıl barışabilirim yardım!!

konuşuyorUz bakalım üzerıne düsmuyorum akısına bıraktım :-)
Tamam ama eskiler taşıma su ile değirmen dönmez derler. Bu ayrılık süreci burnunu sürtmüş bile olsa, rahata erdiğin an şu anki durumun uçup gidecek ve sen yine eski sen olacaksın. Bu yüzden olaya sadece ilişki gözü ile bakma, kendin için lütfen bir psikoloğa git.

Tamam ama eskiler taşıma su ile değirmen dönmez derler. Bu ayrılık süreci burnunu sürtmüş bile olsa, rahata erdiğin an şu anki durumun uçup gidecek ve sen yine eski sen olacaksın. Bu yüzden olaya sadece ilişki gözü ile bakma, kendin için lütfen bir psikoloğa git.
Evet o konuda haklısın. Kendi özguvenımı guclendırmek ıcınde gitmek istiyorum

Kızlar merhaba, benim 2 yıllık bir ilişkim var. Ben biraz fazla kıskancım gerçi erkek arkadaşım da öyle fakat benim hareketlerim onu biraz daha solluyor sanırım. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ben erkek arkadaşıma güven problemi yaşıyorum kendi kendime kafamda sürekli senaryolar yazıyorum ve ona yansıtıp bunu kavga çıkartıyor üstüne bir de ayrılıyorum o sinirle ve sosyal medya hesaplarından silip whatsapp'tan da engeli koyuyorum. Sonra dayanamayıp engeli açıyorm mesaj atıyorum barıştırıyorum tekrar böyle yapıyorum :KK43: . Lakin arkadaşlarım bu çocuk güvenimi sarsacak bir şey yapmadı. Ailesi tanır beni giderim sürekli çağırırlar, arkadaşlarıyla iç içeyiz beraber her şey çok güzel fakat ben ve öz güvensizliğim ve ona güvensizliğim :KK43: . Yolda yürürken karşıdan gelene istemsiz bakarız değil mi? onun karşısından gelen kızsa ve bakmışsa kavga çıkartıyorum, sanki beni bırakacakmış benden güzel kızlara gidecekmiş gibi kuruyorum kafamda. Ama ben böyle paranoyak gibi oldum. Zamanında mail şifresini bulup face şifresini falan bulup gizlice bakıyordum, bir şey bulamıyordum. Kendi kendime de tamam bir daha yapmayacağım güveneceğim diyordum. 2 gün sonra yine yapıyordum. Yanımdayken telefonunu alıp bakıyordum. Şu an bunları topluca yazınca ben bile utandım kendimden tam bir ruh hastasıymışım meğer :) . 2 güne 1 malesef oluyor böyle sayemde. En son 6 gün önce arkadaşlarıyla maç izlemeye gitti, şarjım bitecek dedi. 2 saat sonra eve gidince yazdı ben yine o 2 saatte kafamda kurdum kim bilir kimleydin sana güvenmiyorum, inanmıyorum bilmem ne dedim ve ayrıldım. Ertesi gün barışmak için mesaj attım barıştı ama akşam ayrıldık. Anlaşamadığımızı, bu 2 senede hep kavga ettiğimizi söyledi. Her gün 1 ya da 2 defa mesajlaşıyoruz. Ya o Ya ben yazıyoruz, ben yazınca biraz fazla fazla yazıyorum gerçi ama barışmaya ikna edemedim. Sizce ne yapmalıyım bir daha böyle davranmayacağım çünkü, güveneceğim ve onu huzursuz etmeyeceğim. Nasıl ikna eder barıştırırım arkadaşlar. Yoksa hiç arayıp sormamalı mıyım kendi mi gelmeli. Bu şekilde benim ısrarımla barışmış mı olur?
bana benziyosun.gerci benim eşte böyle .....ama aramızda tek fark seninle.oda sürekli ayrılman.tamam kıskan güvenme anladımda ne bu sürekli ayrılma olayı....bıktırırsın.en sonunda patlar cocuk.biraz alışmışsın ayrıldıktan sonra barışmaya.ama dikkat et bi gün tekrar barışamazsan cok acı cekersin pişman olursun.güvenmiyosan bile bunu icinde tut.ben öyle yapıyorum.aslınada güveniyorum ama işte ipini bırakmamak lazım erkeklerin.....yani işin özü sen naparsan yap bi pislik yapacaksa heryerde yapar sevgilin.o yuzden takip et bak emin ol ama fazla baskı uygulama.huzurlu bi ilişkin olsun istiyosan.........yolda bi kıza neden baksın senin yanında??? ha bagırsan ne olacak.sen yokken bakar o zaman....malesef güvenmek zorundasın.kendimize eziyet ediyoruz bu şekilde farkındamısın.zaten bi pislik yaparsa kokusu cıkar kendini zorlamaa acık aramış gibi olursun cocugun gözünde.

bana benziyosun.gerci benim eşte böyle .....ama aramızda tek fark seninle.oda sürekli ayrılman.tamam kıskan güvenme anladımda ne bu sürekli ayrılma olayı....bıktırırsın.en sonunda patlar cocuk.biraz alışmışsın ayrıldıktan sonra barışmaya.ama dikkat et bi gün tekrar barışamazsan cok acı cekersin pişman olursun.güvenmiyosan bile bunu icinde tut.ben öyle yapıyorum.aslınada güveniyorum ama işte ipini bırakmamak lazım erkeklerin.....yani işin özü sen naparsan yap bi pislik yapacaksa heryerde yapar sevgilin.o yuzden takip et bak emin ol ama fazla baskı uygulama.huzurlu bi ilişkin olsun istiyosan.........yolda bi kıza neden baksın senin yanında??? ha bagırsan ne olacak.sen yokken bakar o zaman....malesef güvenmek zorundasın.kendimize eziyet ediyoruz bu şekilde farkındamısın.zaten bi pislik yaparsa kokusu cıkar kendini zorlamaa acık aramış gibi olursun cocugun gözünde.
Evet dogru diyorsun zaten bir şey yaparsa illaki çıkar. Durduk yere suçlayıp baskı yapmayayım. barıstık simdi artık özen göstericem. Ayrılma işi de işte ani fevri davranıp o an kafayı gözü siliyorum. Bi sekilde bastırıcam bunu.

Arkadaşım benim derdim daha taze baslikli konumu oku ve kendine ders al. Bak. Sevdiğim adam dayanamadı en sonunda. Bırakma sen sevgilini, kıskançligina çözüm bul

Sizi psikolojik destek almaya kim ikna etmeli?

Bence bu çocuk sizinle barışmamalı. Yani siz bu çocuğu hakettiğinizi mi düşünüyorsunuz? Sizin ciddi anlamda destek almanız lazım, paranoyak gibi olmamışsınız, gerçekten paranoyak olmuşsunuz. Kimsenin hayatını mahvetmeye hakkınız yok. O çocuğun da mutlu olmaya hakkı var ve onu mutlu edebilecek kişi siz değilsiniz. Umarım o gönlüne göre birini bulur, siz de umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.

Edit: barışmışsınız, hayret. Nasıl olsa yine ayrılırsınız. Sözlerim halen geçerli. Hakkınızda hayırlısı olsun.

QUOTE="Wurstria, post: 41079284, member: 649672"]Sizi psikolojik destek almaya kim ikna etmeli?

Bence bu çocuk sizinle barışmamalı. Yani siz bu çocuğu hakettiğinizi mi düşünüyorsunuz? Sizin ciddi anlamda destek almanız lazım, paranoyak gibi olmamışsınız, gerçekten paranoyak olmuşsunuz. Kimsenin hayatını mahvetmeye hakkınız yok. O çocuğun da mutlu olmaya hakkı var ve onu mutlu edebilecek kişi siz değilsiniz. Umarım o gönlüne göre birini bulur, siz de umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.

Edit: barışmışsınız, hayret. Nasıl olsa yine ayrılırsınız. Sözlerim halen geçerli. Hakkınızda hayırlısı olsun.[/QUOTE]
Sagol iyi dilegın için inşallah hayırlısı olur tabiki.

tüylerimi diken diken ettiniz sabah sabah.
bu nedir allah aşkına ya? hem de güvenmemeinizi gerektirecek hiç bir şey de olmamışken.
bir tane oğlum var. elin kızı gelsin böyle kendi özgüvensizliğini oğlumu üzerek tatmin etsin saçını eline veririm.
akıllı ol be arkadaşım. sorun sevgilin değil ki. bundan ayrılıp bir başkasıyla beraber olsan ona da aynısını yapacaksın.
sorun karşındakinde değil sende.....

tüylerimi diken diken ettiniz sabah sabah.
bu nedir allah aşkına ya? hem de güvenmemeinizi gerektirecek hiç bir şey de olmamışken.
bir tane oğlum var. elin kızı gelsin böyle kendi özgüvensizliğini oğlumu üzerek tatmin etsin saçını eline veririm.
akıllı ol be arkadaşım. sorun sevgilin değil ki. bundan ayrılıp bir başkasıyla beraber olsan ona da aynısını yapacaksın.
sorun karşındakinde değil sende.....
Ben zaten yazımda karşımdakinde sorun aramadım.. Eğer cevaplarımı okuduysanız hatamı anladığımı da fark etmişsinizdir. Çok şükür barıştık. Ne güzel Allah bağışlasın evladınızı ve gönlünüze göre bir gelin versin.

X