- 15 Haziran 2016
- 1
- 0
- 23
- Konu Sahibi Angell1212
Henuz 20 yasindayim onceden madde kullaniyordum duzgun bi hayatim yoktu bakire degildim ve bir cocuk aldirdim. O siralar tanistik iste ayrildik tabi. Cocugu aldirdiktan sonra duzelmeye karar verdim ki duzelmek isterken kuzenim yatmak istedi baktim hic olmuyor tamamen eve kapandim. 1 sene sonra surekli bu cocuk karsima cikiyordu oyle yoluma degil tum yollar ona aciluyordu gibi bi sey annesini bile gordum nasil aklima gelmez? ya bi yaziyim ne olcak be ddm sonra siradan arkadas gibi konusmaya basladik. Gel evlenelim dedi ben kzlk drmlarni biliyosun ddi olsun dedi kader o dedi bende cok inandim tam o an cok sevmis olabilirim hatta cunku ben gecmisimi bilmeyen biriyle yapamam ben dktrp evlenmek istemiyorum. Neyse ailesi duyar sorunlar yasariz insanlar onu nasil eve aliyorsun der diye kacalim diyor ama ailemi dusundugumden ama gidip geri donersem diye korkmuyor degilim. Sizce kacarsam mutlu olabilir miyim?enuz 20 yasindayim onceden madde kullaniyordum duzgun bi hayatim yoktu bakire degildim ve bir cocuk aldirdim. O siralar tanistik iste ayrildik tabi. Cocugu aldirdiktan sonra duzelmeye karar verdim ki duzelmek isterken kuzenim yatmak istedi baktim hic olmuyor tamamen eve kapandim. 1 sene sonra surekli bu cocuk karsima cikiyordu oyle yoluma degil tum yollar ona aciluyordu gibi bi sey annesini bile gordum nasil aklima gelmez? ya bi yaziyim ne olcak be ddm sonra siradan arkadas gibi konusmaya basladik. Gel evlenelim dedi ben kzlk drmlarni biliyosun ddi olsun dedi kader o dedi bende cok inandim tam o an cok sevmis olabilirim hatta cunku ben gecmisimi bilmeyen biriyle yapamam ben dktrp evlenmek istemiyorum. Neyse ailesi duyar sorunlar yasariz insanlar onu nasil eve aliyorsun der diye kacalim diyor ama ailemi dusundugumden ama gidip geri donersem diye korkmuyor degilim. Sizce kacarsam mutlu olabilir miyim?